1979 CJ5 ŞASE(KUPA) ve MOTOR

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mavrusgil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,830

mavrusgil

Yeni Üye
merhaba,
Yeni bir proje için 1977-1979 Model temiz CJ5 şase ve motoru arıyorum.(motor ikinci planda) İlgilenenlerin mesaj bırakmalarını ya da mavrusgil@hotmail.com adresinden iletişime geçmelerini rica ederim.

Etiketler

Ynt: 1979 CJ5 ŞASE(KUPA) ve MOTOR

mavrusgil' Alıntı:
merhaba,
Yeni bir proje için 1977-1979 Model temiz CJ5 şase ve motoru arıyorum.(motor ikinci planda) İlgilenenlerin mesaj bırakmalarını ya da mavrusgil@hotmail.com adresinden iletişime geçmelerini rica ederim.

cj 5 değil ama elimde cj 3 b yada diğer adıyla tuzla (kısa bel) şase var.
diferansiyel şanzıman arazi şanzımanı direksiyon kutusu ve harikan motorda mevcuttur.
ilgilinirseniz işinizi görecekse
hatta 4 tanede international pikaptan çıkma bijon aralıkları jeep ile aynı olan jant ve lastikte mevcut
ilginize

ilgilenirseniz numaraö
0 544 494 4552
mustafa erdoğan kaklık denizli

Ynt: 1979 CJ5 ŞASE(KUPA) ve MOTOR

merhaba arkadaşlar,

ilkantek; mail gelmedi tekrar gönderirsen sevinirim...

ozanyur ; şasenin ruhsatlı olması işimi kolaylaştırır elbette umarım vardır..,

ayrıca sb chevy 327 ya da muadili bir motorda arıyorum ayrıca bir başlık açmadım kalabalık olmasın diye yardımlarınızı bekliyorum..

iyi haftalar herkese...

Ynt: 1979 Cj5 Şase(kupa) Ve Motor

şase var kupa var yarım motor var işine yararsa ama öne hangi ilde olduğunu söylersen sana yakın bunları temin edebileçeğin arkadaşlarımızda olabilir işine yararsa 3.18 3.60 sandık motorda var ilgilenirsen mesaj bırakırsın numaram zaten yazıyor :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR