Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Jeep Grand Cherokee slalom testinde sınıfta kaldı!
cumhur doğru demiş aslında arazi aracı ile binek aracların testleri tamami ile farklıdır cünki kullanım amacı farklı en başta ve hatta şunuda rahatlıkla söyleyebilirimki iyi bir sürücü aracı istediği gibi...
Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?
ucak kullanmadım ama zaman zaman pilot oluyorum ;D bide sayılırsa kücükken elimde ucak fiuvvvv diye ucurmuşluğum var ;D
alttaki bana bir rubicon alırmısın :)
Ynt: gr. chrokee 5,2 motor revizyon
öncelikle hangi il içinde olduğunuzu belirtirseniz size yakın birisi usta tavsiye edecekdir yedek parca maliyet konusunada gelince sececeğiniz ürün kalitesine göre baya farklılıklar olacakdır birkaç yerden fiyat alın ve ne...
Ynt: Satılık - CJ 8 1982 Model
yukarda resmi olan grank kasnağı orjinal olup cok uzun seneler kullanılır amaaaa içindeki lastik bölüm ve noktalı işaretler balansını yapar ve gösterir yerli kasnaklarda bu hassasiyet olmadığından belli süre sonra s algı yapan ve...
Ynt: Satılık - CJ 8 1982 Model
bu ilan silinebilir arac site üyemiz ferhat05 yeğenime satışmışdır
ilan silinmeden birkaç şey ilave etmek istiyorum ...öncelikle satan kardeşim gibi s evdiğim coşkun alan yeğenim ferhat olması sebebi ile bu satışdan dolayı kimse...
özele gerek yok mevzu yemekse gerisi teferruattan ibarettir benim için kolay yemek işi de
alttaki benzinin litresini 1 TL DÜŞÜRÜRMÜSÜN HEPİMİZ İÇİN :)
bugün arhavideki arkadaşlarımla konuştum gayet hırslı hevesli şekilde calışmalarına devam e diyorlar tüm gelen misafirleride ağırlamakdan mutluluk duyacaklarını belirtti hatta abi telefonumuzu verebilirsin gelen arkadaşlara en ufak sıkıntılarında yardımcı olmakdan...
Ynt: CJ5 VEYA CJ6 HAKKINDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...
GEZENBİLİR »
GENEL KONULAR - GENERAL ISSUES »
İLAN PANOSU - NOTICE BOARD »
VASITA »
Satılık - CJ 8 1982 Model
bir incele fikrin olur en azından
kesinlikle seve seve kalırım hatta acil bişe olmaz ise yaz bitene kadarda kalırım :))))
alttaki okyanusa dalıp bizim için midye cıkarırmısın :))
ömrüm boyunca calışsam bile yapamam
alttaki benim yerime göl kenarına gidip kamp atarmısın 1 ay mümkünse bafa gölü olsun :))
Ynt: Polyüreten Kaplama
görüyorumki nette anlatmak istediğmi anlatamıyorum yada nedense farklı tarafa cekiliyor neyse bir daha yanlış anlatım olmasın diye bircok arkadaşımın yaptığı gibi hiç yazmamak en güzeli bence kim nasıl istiyosa öyle yapsın yaptırsın
ilk...
Ynt: Polyüreten Kaplama
bilgiler için sağol lazım olan arkadaş acıp konuşsun aracını yaptıranda olursa bizle bilgileri paylaşsın daha net fikrimiz olur o zaman