Arama sonuçlarınız

1. unal

Jeep Grand Cherokee slalom testinde sınıfta kaldı!

Ynt: Jeep Grand Cherokee slalom testinde sınıfta kaldı! cumhur doğru demiş aslında arazi aracı ile binek aracların testleri tamami ile farklıdır cünki kullanım amacı farklı en başta ve hatta şunuda rahatlıkla söyleyebilirimki iyi bir sürücü aracı istediği gibi...

2. unal

Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? ucak kullanmadım ama zaman zaman pilot oluyorum ;D bide sayılırsa kücükken elimde ucak fiuvvvv diye ucurmuşluğum var ;D alttaki bana bir rubicon alırmısın :)
  3. unal

gr. chrokee 5,2 motor revizyon

Ynt: gr. chrokee 5,2 motor revizyon öncelikle hangi il içinde olduğunuzu belirtirseniz size yakın birisi usta tavsiye edecekdir yedek parca maliyet konusunada gelince sececeğiniz ürün kalitesine göre baya farklılıklar olacakdır birkaç yerden fiyat alın ve ne...

4. unal

Satılık - CJ 8 1982 Model

Ynt: Satılık - CJ 8 1982 Model yukarda resmi olan grank kasnağı orjinal olup cok uzun seneler kullanılır amaaaa içindeki lastik bölüm ve noktalı işaretler balansını yapar ve gösterir yerli kasnaklarda bu hassasiyet olmadığından belli süre sonra s algı yapan ve...
  5. unal

Ynt: Satılık - CJ 8 1982 Model bu ilan silinebilir arac site üyemiz ferhat05 yeğenime satışmışdır ilan silinmeden birkaç şey ilave etmek istiyorum ...öncelikle satan kardeşim gibi s evdiğim coşkun alan yeğenim ferhat olması sebebi ile bu satışdan dolayı kimse...

6. unal

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? sırtıma bir paraşüt alırsam seve seve o pozu veririm :) ;D alttaki sabah saatinde 1 köprüden asyadan avrupaya 2 köprüdende asyadan avrupaya gecermisin sabah saatinde :)

7. unal

Genişletilmiş CJ

Ynt: Genişletilmiş CJ başlayıp bitirmek 2 ay
  8. unal

Genişletilmiş CJ

Ynt: Genişletilmiş CJ örnek genişletilmiş bir cj 3.60 makina var üzerinde otomatik koldan vites şanzıman
  9. unal

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? özele gerek yok mevzu yemekse gerisi teferruattan ibarettir benim için kolay yemek işi de alttaki benzinin litresini 1 TL DÜŞÜRÜRMÜSÜN HEPİMİZ İÇİN :)

10. unal

Ardeşen Offroad Oyunları ( 14 - 15 Temmuz 2012)

bugün arhavideki arkadaşlarımla konuştum gayet hırslı hevesli şekilde calışmalarına devam e diyorlar tüm gelen misafirleride ağırlamakdan mutluluk duyacaklarını belirtti hatta abi telefonumuzu verebilirsin gelen arkadaşlara en ufak sıkıntılarında yardımcı olmakdan...

11. unal

CJ5 VEYA CJ6 HAKKINDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...

Ynt: CJ5 VEYA CJ6 HAKKINDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM... GEZENBİLİR » GENEL KONULAR - GENERAL ISSUES » İLAN PANOSU - NOTICE BOARD » VASITA » Satılık - CJ 8 1982 Model bir incele fikrin olur en azından
  12. unal

Yurtdışı Gezi Arkadaşı

Ynt: Yurtdışı Gezi Arkadaşı buraya bir işaret koyayımda :))

13. unal

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? kesinlikle seve seve kalırım hatta acil bişe olmaz ise yaz bitene kadarda kalırım :)))) alttaki okyanusa dalıp bizim için midye cıkarırmısın :))
  14. unal

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? mesaj alındı :)) alttaki tüm forumdaki arkadaşlara soğuk su dağıtırmısın :))
  15. unal

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? alttaki havalara bir ayar cekipde daha serin bir hava s ağlayabilirmisin istanbula :)

16. unal

Ynt: Satılık - CJ 8 1982 Model 13 000 tl ile güncel fiyat
  17. unal

Şile' de Yeni Bir Kamp Yeri Sizinle Tanışmayı Bekliyor

Ynt: Şile' de Yeni Bir Kamp Yeri Sizinle Tanışmayı Bekliyor şimdiki durumu nasıl acaba ?
  18. unal

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? ömrüm boyunca calışsam bile yapamam alttaki benim yerime göl kenarına gidip kamp atarmısın 1 ay mümkünse bafa gölü olsun :))

19. unal

Polyüreten Kaplama

Ynt: Polyüreten Kaplama görüyorumki nette anlatmak istediğmi anlatamıyorum yada nedense farklı tarafa cekiliyor neyse bir daha yanlış anlatım olmasın diye bircok arkadaşımın yaptığı gibi hiç yazmamak en güzeli bence kim nasıl istiyosa öyle yapsın yaptırsın ilk...
  20. unal

Polyüreten Kaplama

Ynt: Polyüreten Kaplama bilgiler için sağol lazım olan arkadaş acıp konuşsun aracını yaptıranda olursa bizle bilgileri paylaşsın daha net fikrimiz olur o zaman

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR