Arama sonuçlarınız

1. turkergen

Vitara Yükseltme, Lastik Ölçüleri, Aks Ilişkileri Bilgilendirme

2 inç yükseltmeye karşılık 5,08 cm aşağıya itilen aksı yukarı almak için 30/9,5/15 lastik takarsak akstaki farkımız 1 ,63 cm e düşüyor. Diferansiyel 3,45 cm daha yerden yükselmiş oluyor. Fakat bu ebatlar için diferansiyel oranlarını değiştirmek gerekebilir. Orası da ayrı bir tartışma konusu...

2. turkergen

2 inç yükseltme de 2 x 2,54 = 5,08 cm aksı aşağıya ittiğini kabul ediyoruz. (15 inç jant 38,1 cm olacak resinde yanlış olmuş)
  3. turkergen

Orjinal lastikler 195/80/15 (15 inç jant 38,1 cm olacak resimde yanlış olmuş)

4. turkergen

Merhaba Arkadaşlar; Lastiklerin ölçüleri ile ilgili ve yükseltme ile ilgili resimde çizim ve bilgi mevcuttur. Uygun yükseltme aralığı nı da buradan görebilirsiniz. 15 inç jant 38,1 cm yanlış yazmışım çizime
  5. turkergen

Vitara Alt Takım, Amortisör Çalışma Videosu Mutlaka Izleyin..

Merhaba arkadaşlar; Çok faydalı bir video. Videoyu çeken hiç üşenmemiş alt takım çalışmasını kamera açılarını değiştirerek her bir elemanı videoya almış. Sıkılmadan izleyebiliyorsunuz. Alt takımın ne kadar önemli olduğunu ve nasıl çalıştığını bu videoda çok rahat göreceksiniz. video aşağıda...

6. turkergen

Vitara Jlx Orjinal Lastik Ebadı Yardım

Güle güle kullanın, Kazasız belasız kullanın.. AT lastik mi aldınız peki? Unutulmaması gereken bir şey daha var.. 205/75/15 ten 195/80/15 yaklaşık 5 mm gibi daha yüksek olsa da araçlarımızı 1 cm yükseltmek için bile bir sürü şey yapıyorken bu fark aslında önemli oluyor.. lastiklerimizi amacımıza...

7. turkergen

AYNA MAHRUTİ DEĞİŞİMİ ve YAKIT TÜKETİMİ HAKKINDA

7 sene sonra konuyu hortlatayım... Samurailerin 4,10 oranı ile nasıl 31'' lastikleri döndürdüğünü açıklayabilecek olan var mı? 90 model vitara jlx aracımı 5,72 ye cevirmeye karar verdim fakat sonra bu kadar ugraşmak niye samurai ye geçiş yapayım dedim. Samu larda oranları yanlış mı biliyorum...
  8. turkergen

Vitara 2'' Yükseltme Operasyonu (suzuki Jlx 90 Model Cabrio)

Geldiğimiz son nokta resimleri 2 inç yükseltme yapıldı , lastikler 235/75/15 takıldı, Şnorkel takıldı, tepe sisleri,ön sisleri ve geri vitese bağlı arka çalışma lambaları takıldı, 5 cm flanşlar takıldı, jantlar değiştirildi, dodikler takıldı Memur vitara halinden ozgür vitara ya yavaş yavaş...
  9. turkergen

Vitara Jlx Orjinal Lastik Ebadı Yardım

vitara orjinal lastikleri 195/80/15 tir.

10. turkergen

Suzuki Vitara Sis Farı Uygulamaları.

8 sene sonra konuyu tekrar hortlatayım dedim.. Cabrio araçlara sis farı takmak çok zor ama hiç acımadım delik deşik ettim, geriye de geri vitese bağlı çalışma lambası taktım..sonra bastım siyah silikonu..korkmanıza gerek yok canavar gibi oldu..elektrik bağlantılarını kendim yaptım. Yalnız şunu...

11. turkergen

Suzuki Vitara Şnorkel Takılınca Stop Etme Sorunu

Merhaba freelander99; Bantı azaltınca bu sefer şehir içinde bile stop eder duruma geliyor. Bu yuzden bantı deneme yanılma ile en azından şehir içinde sıkıntı yapmayacak duruma getirdim. lpg ayarını yapıyoruz. Bilgisayara bağlıyoruz, tamam oldu bu sefer diyoruz. 80-90 km/s hıza çıkınca Hadi...
  12. turkergen

Suzuki Vitara Şnorkel Takılınca Stop Etme Sorunu

Merhaba Arkadaşlar, 90 model jlx aracıma soldan snorkel taktım. Bantlamama rağmen bir türlü stop etme sorununa çözüm bulamadım. Daha önceki arabamda da başıma gelmişti ve çözmüştük ama şimdi hatırlamıyorum nasıl çözdüğümüzü. Hava filtresine giren taraftaki klape en solda yani direk snorkelden...

13. turkergen

Bu Nasıl Bir Duster.

Ek bilgi : Stepne aracın orjinalinin dışında bir yerde olduğu için vizeden geçmeme olasılığı vardır. Aynı sıkıntı başka bir arkadaşımızın honda crv sinde yaşanmıştır.(stepneyi arka bagaj kapağına takıldığı için). Bilgisi olan arkadaşlar ya da uygulayıp vizeden geçenler bilgi vermeli..Aksi...
  14. turkergen

Yarın 1990 Vitara Almaya Istanbula Gidiyorum

Kadir bey çok teşekkürler..biraz da kısmet işi..Aradığınız aracı bulmanız dileğimle..Yaşadığınız yerleri az çok bilirim ve o gitmek istediğiniz koyları tahmin edebiliyorum. İkinci araç olarak alacaksanız uygun fiyatlı samurailer var..zaten marmaris içinde de çok kullanan var(kiralıklar hariç)...
  15. turkergen

Yarın 1990 Vitara Almaya Istanbula Gidiyorum

Merhaba Kadir Bey; Hard topu daha hiç sökmedim ama sanırım biraz uğraşmanız gerekiyor. Sürücü tarafındaki çok kolay çıkıyor. Arka tarafı seneye yaza doğru sökmeyi planlıyorum, olur da yerine takamazsan diye ;) Ses yalıtımı olarak benim hard top zayıf çünkü arka tarafta çok ufak bir açıklık var...

16. turkergen

Off Road Rotalarım

İzmir (Turkey) deki off road rotaları : Wikiloc ekleyen arkadaşların ellerine sağlık..
  17. turkergen

Urla / Çeşme Yarımada Off Road

Merhaba Süleyman Bey; Hoşgeldiniz, aracınızı güle güle kullanın. Profinizdeki araçsa eğer çok şık ve yapılı duruyor. İyi günlerde kullanmanız dileklerimle..
  18. turkergen

Urla / Çeşme Yarımada Off Road

Arkadaşlar Papaz koyu yağcılar köyü rotasına gidemedim ama sahil tarafından(melengeç) olduğu kamp alanının sonundan yan koylara ulaşmaya çalıştım fakat yol, yürüyüş yolu çıktı. Yani çalılıklar çok dar ve çizikler içinde bırakıyorsunuz aracı.Aynı zamanda lastiklerim büyük olduğu için yükseltmesiz...

19. turkergen

hayır hocam şu an elimde ucuz yollu hiç telsiz kalmadı.. pc 33 yerine am / fm olan telsizler...

hayır hocam şu an elimde ucuz yollu hiç telsiz kalmadı.. pc 33 yerine am / fm olan telsizler tercih etmenizi öneririm. çünkü bazen arkadaşlar gruplarda AM bandı yerine FM bandı kullanıyorlar..sahibindende yaklaşık 150-200 tl arası am/fm olan telsizleri alabilirsiniz..
  20. turkergen

Satılık 4 Adet 205/70/15 At Lassa Competus

Merhaba Sedat Bey; Evet lastikler o hafta içinde satılmıştır. İlginiz için teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri