Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüm arkadaşlarıma yorumları için teşekkür ederim. SFK53 aracı yıkarken özellikle o bölgeye deneme yaptım. Ben de sizin gibi düşünüyordum ama kesinlikle o bölgeden içeriye su kaçırma olayı yok. İçeriye giden kablo gördüğünüz üzere ince bir kablo. Bu konunun sis farlarını kendisi yapmak isteyen arkadaşlara fikir olması dileğimle. .
Aliozan bey. Bu tip işlerde zaman bulmak çok zor o yüzden ben parça parça yapmak zorunda kaldım. Önce üstleri yaptım. Neredeyse 1 ay aradan sonra tampondakileri yaptım. Toplamda kaç ay oldu hatırlamıyorum bile
8 sene sonra konuyu tekrar hortlatayım dedim..
Cabrio araçlara sis farı takmak çok zor ama hiç acımadım delik deşik ettim, geriye de geri vitese bağlı çalışma lambası taktım..sonra bastım siyah silikonu..korkmanıza gerek yok canavar gibi oldu..elektrik bağlantılarını kendim yaptım.
Yalnız şunu anladım:
Arkadaş 8 sene önce led sis alabilmek için arabanın yarısı kadar para harcanıyordu.
Şnorkel alabilmek için arabanın 3 te 1 i para harcanıyordu
yükseltme yapabilmek için arabanın 4 te 1 para harcanıyordu..
Bütün bunları toplayınca 1 araba parası daha yapıyordu..Ekonominin berbat olduğu bu günlerde anladım ki 8 sene önce bizi satıcı arkadaşlar güzel öpmüşler..hala öpmeye çalışanlar var..tamirciden tut aksesuarcısı na kadar herkes öpmüş..şu an 8 sene önce harcadığım paradan daha az harcadım..Bundan sonra isyan var..Dodik, şnorkel, sis , yükseltme..uygun buldukça herkese yardımcı olmaya çalışacağım..