Arama sonuçlarınız

1. turkergen

Off Road Rotalarım

Merhaba Eren Bey;linke tıkladım ve rotalarınızı gördüm, siz de özen göstererek arazinin şartlarına ve hangi zamanda gidileceğine kadar belirterek ayrıntılı paylaşım yapmışsınız. Tebrik ederim.. 1.) evet en büyük sorunumuz bunları hazırlamaya vakit bulmak. ben de buldukça paylaşmaya...

2. turkergen

Almak Için 4 Adet 215/75/15 At Veya 215/80/15 At Çıkma Lastik Arıyorum

Almak için 4 adet 215/75/15 AT veya 215/80/15 AT lastik arıyorum, elimde mevcut olan 205/70/15 AT lassa competus larla takas da yapabilirim. 05306633957 Türker
  3. turkergen

Vitara Frene Basınca Gelen Tıs - Fıs ( Hava Sesi)

Arkadaşlar problem westinghouse kaynaklı. Westinghouse u açtığımızda körüğünün yırtıldığını gördük , internette tamir seti var ama aynı körük müdür bilmem. Biliyorsunuz parça genelde bulunmuyor veya çıkması bulunsa bile pahalı. Ama durum o kadar da içler acısı değil suzuki swift in westinghouse...

4. turkergen

Urla / Çeşme Yarımada Off Road

Merhaba Arkadaşlar; Konunun üzerinden geçmiş ama bilgi vermek istedim.. Ege bölgesi ve İzmir Rotalarımı buradan paylaşıyorum Off Road Rotalarım sizlerde elinizdeki rotaları bu başlıktan paylaşabilirsiniz.. Çok memnun olurum.. Papaz Koyu sanırım balık çiftliklerinin limanının olduğu koy.. 2...
  5. turkergen

Off Road Rotalarım

Merhaba Sami Bey; Ben hiç bir zaman çok ağır offroad yapmadım,çünkü ağır ofroad un amacı aracı parçalamak gibi geliyor bana.. Genelde geçmiş olduğum rotalar karışık bir durum sergiliyor.Rotalar genelde Önce stabilize ile başlıyor, sonra oradan orman içine doğru saptığınızda yol tamamen yok olup...

6. turkergen

Off Road Rotalarım

Zeytinler köyü - Karaburun (yte yol ayrımı) Rotası ; Bu rotada amacım zeytinler köyü civarında tatar koprüsünü fotograflayıp oradan demircili plajına veya gökliman tarafına ulaşmaktı. Aracımın frenleri arıza yapınca dönmek zorunda kaldım..ama bu rota yerine yağcılar köyü tarafından rüzgar...

7. turkergen

Off Road Rotalarım

Özbekten - Urla menteş rotası; Üçgen in olduğu yerden devam ederseniz menteş civarına inersiniz. Ben sonradan farkketim yolun bir kısmında yanlışlıkla askeri bölgeye girmişim. Siz buna dikkat edin. Bu rotanın askeri bölgeye girmeden çıkışı yok.
  8. turkergen

Off Road Rotalarım

Merhaba Arkadaşlar; Yıllar sonra offroad a dönüş yaptım, site pek aktif değil sanırım. Ben yapmış olduğum gezilerin rotalarını sürekli kaydederim.Yeni almış olduğum 90 model vitara aracımla daha aracın kontrollerini bile yapmadan kendimi arazide buldum. Bayram tatilinin son 2 günü de gezi...
  9. turkergen

rotayı merak edenlere

10. turkergen

Merhaba; Aracı gecen hafta bayram tatiline çıkmadan Cuma günü almıştım tamirciye gösterme fırsatı bulmadan neredeyse 1000 km yol yaptım..son 2 gündür de dağ yollarında taş kaya toprak dinlemeden geziyorum. Ve bugün Urla Zeytineli tarafından demircili ye doğru dağda hoplaya zıplaya giderken frene...

11. turkergen

Yarın 1990 Vitara Almaya Istanbula Gidiyorum

Ozbek ile Urla arasında 6 km lik rota..yanlışlıkla askeri bölgeye girmişiz.Çıkarken farkettik..
  12. turkergen

Bayram tatili dolayısı ile Aracı daha tamirciye göstermeden neredeyse 1000 km yapıp bir de üstüne arazide zorlayalım dedik..şimdilik sıkıntısız..

13. turkergen

Arkadaşlar aracı aldım, 90 model cabrio.. ilk izlenim olarak İstanbul dan İzmir e bayram trafiğinin dur kalklarına rağmen hararet yapmadan gelmesi..En çok şaşırdığım şey ise eski vitaraya göre yokuş çıkarken bayılmaması. Neredeyse tüm yokuşları (balıkesir ve sabuncubeli dahil) 5.viteste 110 la...
  14. turkergen

215/75/15 kullanılmış lastiği olanlar.

Evet yıllar sonra konuyu tekrar hortlatalım..Arkadaşlar eski vitarımı 4 sene once satmıştım..şimdi tekrar vitara aldım..herşeye baştan başlıyoruz yine..215/75/15 AT lastik lazım..şu an aracımın üzerinde çok temiz 205/70/15 lassa AT var..değiş tokuş yapılabilir vs..Elinde mevcut olan arkadaşlar...
  15. turkergen

Niva - Vitara - Samurai Arasında Kaldım. Tavsiyelerinizi Bekliyorum.

Uzerinden geçmiş ama yine de hortlatayım ; ) 7 sene 93 model 3 kapı vitara kullanan ve vitarayı sattıktan sonra 3 sene 2008 BMW 1,16 kullanan, bmw yi satıp tekrar 1990 model 3kapı vitara alan( 17.08.2018 iki gun önce) biri olarak yazayım :smiley: Öncelikle amacınız şehir içi %50 yazdıgınız için...

16. turkergen

Arkadaşlar aracımı 4 sene once mecburiyetten satmıştım. şimdi tekrardan vitara almak için ani bir kararla yarın istanbula gidiyorum. Ne ilginçtir ki araç İzmir plakalı...aracı İzmirden hatırlayamadım ..aracın plakası 35 TT 901.. Daha önce satan arkadaşlar veya bilenler yardımcı olabilirler...
  17. turkergen

Ucuz Mobil Cb Anteni Ve 5/8 Çatı Anteni

Ynt: Ucuz Mobil Cb Anteni Ve 5/8 Çatı Anteni Bekir Bey; Şehir dışındaydım kusura bakmayın.özelden mesaj atarsanız cep no ve hesap numarası verebilirim.Aynı zamanda lütfen adres bilgilerini de veriniz.Teşekkürler
  18. turkergen

Ynt: Ucuz Mobil Cb Anteni Ve 5/8 Çatı Anteni Bekir bey antenler duruyor. hangisini istiyorsanız söyleyiniz. 2 numaralı anten çalışır durumdadır.3 ve 4 numarada çalışır durumdaır. sadece 4 numaralı antenin dip kelebeği yoktur. Onu araca bağlamakta sıkıntı yaşayabilirsiniz.Hangisini istiyorsanız...

19. turkergen

Ynt: Ucuz Mobil Cb Anteni Ve 5/8 Çatı Anteni OFFF OFF OFFF nazar değmesin..Ne kadar güzel bu araç böyle..hayran kaldım valla.....süper,çok şık.
  20. turkergen

Ynt: Ucuz Mobil Cb Anteni Ve 5/8 Çatı Anteni Yaa bu cümleleri kurunca içimde bi heyecan oldu.. valla özlemişim ben dağları...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri