Arama sonuçlarınız

1. aslanahmet

Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) )

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Teşekkürler Mehmet Abi. Bu gün yakın civarlara gittik. Gürpınar Sahili her daim güzel :)

2. aslanahmet

Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; Vw T3 Camper (aslanahmet) Teşekkürler Kadir Bey. Eski günleri hatırlattın bana :) Güzel ve keyifli bir araçtı. Süratli ve konforlu değildi ama Jeep gibi her yola giriyordu. Altı yüksekti. Akslar arası kısaydı. Yeni çoğu araç gibi patinaja da düşmüyordu.
  3. aslanahmet

Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

Ynt: Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi Ferhat Yanlış bilgi vermeyelim 2013 de kapandı :)

4. aslanahmet

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Fotoğrafları

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Fotoğrafları Çok güzel fotoğraflar. Paylaşım için teşekkürler.
  5. aslanahmet

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Aracımda oluşan bir arıza sebebiyle ben maalesef katılamıyorum. Gidenlere bol eğlenceli, keyifli bir kamp dilerim.

6. aslanahmet

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) 1. Ender KURUTLU - İstanbul - Cumartesi Sabah 2. Bobo - İstanbul - Cumartesi sabah 3. Gurkan - Bursa - Cumartesi sabah 4- Cenk SARIKAYA - İstanbul - Cumartesi sabah 5- Doğukan GÜNGÖR +3 kişi - Zonguldak - Cuma aksam 6- Ali Çavdar...

7. aslanahmet

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Kartalkaya yolunu bilmiyorum. Ankara yönünden gelenlerin kullandığı yol. Ankaralılar daha iyi bilgi verir.
  8. aslanahmet

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) İstanbul'dan Çamlıca Gişeleri'nden Anadolu Otobanı'na gireceksiniz. Bolu Batı gişelerinden çıkıp Bolu'ya yöneleceksiniz.Bolu -Seben yolundan devam edeceksiniz. Gölcük Milli Park kapısı önünden geçerken kilometrenizi kontrol edin. 12,5 km sonra...
  9. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Beğeni için teşekkürler. Yolunuz Bursa'ya düşerse Saitabat Şelalesine gitmek çok kolay. Kent merkezinden sadece 20 km

10. aslanahmet

Yeni yapacağımız HEROES karavan

Ynt: Yeni Yapacağımız Heroes Karavan Kolay gelsin. Son halini ben de merak ettim.

11. aslanahmet

Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

Ynt: Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi Yücel, bol gezili, bol kamplı, mutlu bir 2015 geçirmeni temenni ederim.
  12. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Sağol dostum :) Saitabat Şelalesini de gezdikten sonra İstanbul'a dönüş yolculuğuna geçtik. Akşam Maltepe Grubu'nun Maltepe buluşmasına yetiştik :)

13. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) 3. gün sabahı kahvaltımızı karavanda yaptıktan sonra İrem birikmiş bulaşıklarımızı park içinde ki çeşmede yıkadı. Sonra Cumalıkızık'ı gezmek üzere yola koyulduk.
  14. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Sarıalanda 'da Palabıyık Cemal'in yeri 40 yıldır meşhur. Etlerinden yine memnun kaldık. Cemal Dayı bu yaz vefat etmiş. Artık oğulları işletiyor. Sarıalan'dan sonra dönüşe devam ettik. Karavanımıza atlayıp daha yakın olan Bursa Kültür Park'a...
  15. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Beceren Hotel & Cafe'de ve önünde. İrem ilk kez Uludağ'a çıktığı için çok memnun kaldı. Mutlu oldu. Son 2 resim dönüşde Sarıalan'da

16. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Uludağ'dan fotoğraflar
  17. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Teleferik manzarasına devam, Sarıalan mevkii
  18. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Evet Gültekin, bu kış böyle oldu. Bunda bu kış başında yaptırdığım eberspacher montajının da etkisi var. Beğenilerin için ben teşekkür ederim Yücel. Teleferikten manzara fotoğraflarına devam

19. aslanahmet

Akyaka'da Haftasonu

Ynt: Akyaka'da Haftasonu Çok güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz. Güney Ege'de oturmanın avantajı bu işte. Hafta sonu kaçamakları anca bizim yaz tatilinde gidebildiğimiz yerler :)
  20. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Devam

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
Kobi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR