Karavan Tavsiyesi Yardım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan auron Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 480
Bir karavanın içinde sürekli yaşayabileceği fikrine kapılmak artık bu hastalığın ilerlemiş vakalarıdır bana göre. Karavanda uzun süreli yaşam diye aratırsanız bu konuyu forumda çok konuştuk. Siz de yazılana çizilene ulaşabilirsiniz bu konuyla alakalı.
Ben de zaman zaman karavanda uzun süreli yaşayayım isterim ama çeşitli nedenlerle bunu yapamam. Belki de bu bana göre değil. Karavanı kendi kullanımlarımda en güzel zevk aldığım tarzın karavanı yakın bir yere park edip canım istediğimde gidip karavan keyfi ihtiyacımı dindirmek olduğunu gördüm. Benim için uygun karavan kullanım süresi birkaç gün. Çok sağlam bir kamp düzeni ile ılıman bir yerde 220 de varsa sürekli yaşam yeniden denenebilir bana göre. Bu meseleye hala sıcak bakıyorum. Maaşımla ev alabilecek durum, hal kalmadı. En azından beni hep mutlu eden bir karavanım var. Ancak sürekli karavanda yaşamak için ülke şartları da çetin.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Mesajlar
1,527,512
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
Kobi

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst