Arama sonuçlarınız

1. aslanahmet

Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) )

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Fotoğraflara devam

2. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Şubat'ın 3,4,5 inde yıllık izinimden 3 gün kullanıp, kızımı da alıp Bursa'ya gittim. Sömestir tatilinin de böylece değerlendirmiş olduk. Salı sabahı yola düştük. Eskihisar - Topçular feribotunu kullanarak yolumuza devam ettik. İlk günü...
  3. aslanahmet

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Bolu Aladağ Gölet koordinatlarının olduğu resim. Tıklayınca daha rahat okunuyor.

4. aslanahmet

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Zaman yaklaştıkça heyecanım arttı :) Bolu Seben yolu da açıkmış. Zincirsiz çıkılabilir durumda imiş. Son 5 km lik tali yolda zincir gerekebilir.
  5. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Gültekin, müsait olduğun bir hafta sonu beraber gidelim kamp yapmaya.

6. aslanahmet

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları :D :D :D Kaydımın silinmemesi için bu sefer ki bir süre idare eder sanırım :)

7. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Sizin de başınız sağolsun. Güzel temennileriniz için teşekkür ederim. Aleykümselam abi.Selamlarınızı ilettim. Bilgilendirme için sağol abi. Ben de daha gezginvari bir nick koyayım dedim ama aslanahmet de üzerime yapıştı. Hakan deyince...
  8. aslanahmet

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Beyaz Güvercin ve ben salı, çarşamba ve perşembe Bursa'da olacak. Büyük ihtimalle akşamları Misi kamp alanında olacağız. Bursalı dostlarımıza denk geliriz inşallah.
  9. aslanahmet

Kamp Donanımlı Otomobilim; Yücel (Yugun)

Ynt: Kamp Donanımlı Otomobilim; Yücel (yugun) Hayırlısı olsun.

10. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Teşekkürler Mehmet Abi. Abi sen nikini mi değiştirdin? Değiştirmek mümkün değil diye biliyordum. Sağol Yücel. Ben de annemi geçen sene aynı hastalıktan 4 aylık zor bir sürecin sonunda kaybettim. Zorluğunu bilirim. Takdiri İlahi başka...

11. aslanahmet

Senede Kaç Gün Seyahat Etmek İçin Karavan??

Ynt: Senede Kaç Gün Seyahat Etmek İçin Karavan?? Ben de beğendim :)
  12. aslanahmet

Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013

Ynt: Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013 Haftaya Misi'yi ziyaret etmek istiyorum.

13. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Hüzünlendirdin beni Aslan... Diyecek bişey de bulamadım. sağlıcakla kal....
  14. aslanahmet

Kafa Nereye Biz Oraya, 58 Günde Kütahya-salihli-didim-milas-bodrum-marmaris-datça-fethiye-denizli-af

Ynt: Kafa Nereye Biz Oraya, 58 Günde Kütahya-salihli-didim-milas-bodrum-marmaris-datça-fethiye-denizli-afyon-esk. Bu fotoğrafa bayıldım :D
  15. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Babam gençliğinde de çok gezermiş. Benim hala gidemediğim yerleri gezmiş :) Son fotoğraf Şanzelize'de

16. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Selamlar Levent. Babam konusunda haklısın. Babam Çayırova Ziraat Okulu mezunu, ziraat teknisyenidir. TCDD Yol Bakım Müdürlüğü'nde çalışdı. Anadolu yakasında Haydarpaşa'dan Bilecik'e, Avrupa yakasında Sirkeci'den Edirne'ye - Kırklareli'ne...
  17. aslanahmet

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Çok güzel fotoğraflar. Paylaşım için teşekkürler. Levent, bana da mesaj at :)
  18. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Ben de çok isterdim Enver Abi. İnşallah en yakın başka bir kampda tanışırsınız... Karavanın avantajı burada işte. İçinde yedek kıyafet ve temel gıda maddeleri de varsa hiç hazırlık yapmadan kafana esince 10 dakkada çıkabiliyorsun...

19. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Diğer fotoğrafların olduğu link https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152983869563864.1073741842.655833863&type=1&l=b4bcf058ca
  20. aslanahmet

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Güzel bir kamp olmuş, imrenmedim desem yalan olur :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
Kobi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri