Arama sonuçlarınız

1. aslanahmet

Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) )

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Köyde meşhur (TV programlarına çıkmış) Hanımeli adında bir balıkçı lokantası var. Akşama doğru otoparkı lüks otomobillerle dolmuşdu. Nerdeyse boşyer kalmamışdı. Biz liman içinde ki daha salaş bir balıkçı lokantasını tercih ettik. İyi ki...

2. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Deniz kenarında fotolara devam
  3. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Plajda çay kahve molası verdik. Dalga sesleri arasında iyi gitti.

4. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Köyden balıkçı limanının görünüşü ve plajların olduğu kısım sanırım 5 - 6 km boyunca plajı var.
  5. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Pazar günü havayı güneşli görünce İstanbul'un Karadeniz kıyısında ki balıkçı köyü Karaburun'a gidelim dedim. Babamı da alıp yollara koyulduk. Ama şans mı şansızlık mı diyelim Karaburun'a girince sisler altında kaldığını gördük. Bu sebeple...

6. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Fiziği hiç öyle göstermiyor ama :)

7. aslanahmet

Kısa Geziler; Paşa Yaylası

Ynt: Kısa Geziler; Paşa Yaylası Haşmet güzel bir yayla gezisi yapmışsın. Paylaşım için teşekkürler. Benim de yayla kampı yapasım vardı. Fotoğraflar daha da depreştirdi. Oralar çok uzak ama yakınlarda yolu düzgün biyerde kamp olabilir. Artık moderatörümüzden haber bekliyoruz :)
  8. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Beğenilerin için ben teşekkür ederim Haşmet. Benim için de senin taraflar yabancı :) İnşallah ilerde geniş zamanım olur da senin gezi yazılarından esinlenerek o tarafları gezme fırsatım olur.
  9. aslanahmet

Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi?

Ynt: Camper Yapmak İcin Hyundai Starex Yada H1'i Hic Degerlendirdiniz Mi? Yukarı doğru açılan arka bagaj kapaklarının kamp esnasında başka faydaları da var. Açıp güneşlik gibi kullanılabiliyor. İçeri güneş vurmuyor. Yağmurlu havalarda aracı havalandırmak için bu kapak açılabiliyor. Aracın içine...

10. aslanahmet

Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

Ynt: Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri) Çok sevindim. İyi haber :) Çelebi ile keyifli bol tatiller dilerim.

11. aslanahmet

Gezenbilir 6. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması 13-14 Aralık 2014

İNŞALLAH.... gelmeye çalışacam Levent. Bu sene de çorba var değil mi? :) Bu ara o ilk ruh fotosuna bakınca 5 yıl içersinde herkesin gençleştiğini farkettim. İnsel hariç :D Not: İnsel'in forumu takip edip etmediğini kontrol ediyorum :)
  12. aslanahmet

Gezenbilir 6. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması 13-14 Aralık 2014

Beklenen duyuru gelmiş :) Bu sene mekan daha güzel galiba. Ben şimdilik izlemeye alıp, kenara çekileyim. Zamanı gelince duruma göre hareket ederim. O ilk ruhun fotoğrafını da ekliyeyim :)

13. aslanahmet

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Demek ki egzoz muayenesi yaptırdığın zamanlar aracınız 10 yaşın altındaymış. O yüzden kabul etmiş olabilirler. Gerçi artık 10 yaş kuralı kalktığını öğrendim buna göre sorumun önemi de kalmadı.
  14. aslanahmet

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Aracınız 10 yıllıkdan genç mi?
  15. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Sağol :)

16. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Sadece bir :) Tabak öyle dolu geliyor ki baştan gözün doyuyor. Ben bunu bitiremem dedim ama yemeye başlayınca gidiveriyor. İstanbul'da Edirne tava ciğeri yapıyoruz diyenler aslında bizleri kandırıyorlarmış :) alakası yok Edirne'de sunulan...
  17. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Beyaz Güvercin Şile'de akranıyla
  18. aslanahmet

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Ali Bey bu konuda sizin de fikirlerinizi alabilirmiyiz. Bahsettiğim konu 2012 yılında Dubai Sigorta'da başıma gelmişdi. 2011 de 280 TL olan sigortam ufak bir kaza sonrası Dubai Sigorta'da 840 TL ye fırlamışdı.

19. aslanahmet

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Ankara Sigorta'nın şu basamak fiyatlarını incelerken dikkatimi çekti. 4.5.6. ve 7. basamaklar için prim fiyatı belirlemişler. 1.2.3 basamaklar için fiyat yok. Yani kazaya karışanın durumu meçhul :) Kazaya karışana bu özel indirimi uygulamayıp özel...
  20. aslanahmet

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Kaporta ve motoru kontrol ettir. Eğer 5000 TL gibi masraf çıkartırsa şahsi fikrim değmez. Çünkü 10.000 TL ye J9 karavan bulabilirsin. J9'un sorunlarını daha ekonomik çözersin. İç dizaynı kullanışlı aslında. İş görür. Zamanla...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri