Arama sonuçlarınız

1. A

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi firma süpriz yapsa benim duster olsa içlerinden biri :)

2. A

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi valla ben geçen hafta sipariş verdim.inşaallah temmuzun 10 u gibil gelecek.
  3. A

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi teşekkür ederim bende sabırsızlıkla bekliyorum.Allah kimseye kaza bela vermesin

4. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster platin grisini aldım 48000 liraya mal oldu toplam.
  5. A

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster bugün itibariyle 110 luk 4x4 dusterin siparişini verdim firma ile sözleşmeyi yaptık.10 14 temmuz gibi teslim alacağım inşaallah.

6. A

Duster alayımmı?

Ynt: Duster alayımmı? ARAÇ HİÇBİR BAYİDE YOK HAZİRAN İÇİNDE DE BÜYÜK İHTİMALLE GELMEYECEKMİŞ.İŞ İCABIDA KÜTYAHYA DIŞINA ÇIKAMAYACAĞIM.ARTIK BEKLEYECEĞİZ YAPACAK BİR ŞEY HAYIRLISI DİYELİM.

7. A

Duster alayımmı?

Ynt: Duster alayımmı? az önce bayii ile görüştüm tüm türkiyede 4x4 olarak 6 araç varmış hiç birisinde esp yokmuş.temmuzun 10 gibi yeni araçlar gelecekmiş o tarihe kadar bekleyeceğiz artık.
  8. A

Duster alayımmı?

Ynt: Duster alayımmı? KIŞIN BUZ GİBİ YAZIN ATEŞ GİBİ OLUR YANARIZ YANİ.BU ARADA KÜTAHYA YA GELİRSENİZ AVA BEKLERİM BEN DE AVCIYIM.
  9. A

Duster alayımmı?

Ynt: Duster alayımmı? sadece deri koltuk istemedim diğer her şeyi full istedim. artık nasip ne zaman gelirse.

10. A

Duster alayımmı?

Ynt: Duster alayımmı? KÜTAHYA MERKEZDEYİM.YARIN CEVAP GELECEK STOKLARDA VARSA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA GELECEK YOKSA 15 GÜNE GELİR D4EDİLER BEN İNANMADIM AMA.BU AY 17 TANE GELMİŞ TÜRKİYEYE 7 TANESİ SATILMIŞ O 10 TANEDEN GETİRTEBİLİRSEK VERECEĞİZ DEDİLER.GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN DEDİM BENDE..

11. A

Duster alayımmı?

Ynt: Duster alayımmı? İNŞALLAH DEĞECEK GİBİ DURUYOR NE ZAMAN GELECEĞİYLE İLGİLİ BİR BİLGİ VEREMİYORLAR O KÖTÜ.
  12. A

Duster alayımmı?

Ynt: Duster alayımmı? ARANIZA YENİ KATILDIM BUGÜN İTİBARİYLE BAYİLERDE 4X4 110 LUKLA İLGİLİ KÜÇÜK BİR ARŞTIRMA YAPTIM BEKLEMENİZ LAZIM ŞUANDA ELİMİZDE YOK DİYORLAR.BULURSAK ALACAĞIZ İNŞAALLAH

13. A

Dacia Duster Bagaj Kapasitesi

Ynt: Dacia Duster Bagaj Kapasitesi BAGAJI BENİM İŞİM İÇİN ÇOK UYGUN ANLATILANLARA GÖRE YAKITIDA UYGUNMUŞ ALMAYAYIM DA NE YAPAYIM
  14. A

Sıfır Duster Teslim Alırken Dikkat Edilecek Hususlar

TEŞEKKÜR EDERİM ÖNÜMÜZDEKİ AY 4X4 ÜNÜ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM HEM HAZİRAN SONRASI MODELLER 2012 OLUR.2012 JİP BİNİYORUZ DERİZ :)
  15. A

Sıfır Duster Teslim Alırken Dikkat Edilecek Hususlar

arkadaşlar ilk önce herkese merhaba demek istiyorum.ben kütahya merkeze veteriner hekim olarak çalışıyorum.önümüzdeki ay aracımı yenileyeceğim ve bir duster almak istiyorum.günlük 200-300 km civarına yol yapıyorum ve köylere hastaya gidiyorum.öğrenmek istediğim bizim ülkenin yolları malum.köy...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri