Arama sonuçlarınız

1. B

Mühendis Ve Mimar Çiftin Hayalindeki Camper Hakkında Görüşleriniz Lütfen...

Abi çok teşekkür ederim. Çok Zahmet oldu size. Bi de ben ariym.. Büyük ihtimalle ingilizce biliyorlardır. Hangi numarayı aradınız acaba ? Not: 340 da süper bir tasarım bence.

2. B

İnşallah satın almadan önce aracı kiralayacağız. Bu da prizelisten :p
  3. B

Bu arada, mobile.de de “arkada oturma yeri” seçeneği yok ama “yuvarlak düzen oturma” diye bi seçenek var.. o da genelede arkada oluyor.

4. B

Çok teşekkürler abi. Bu linkler çok işime yarayacaktır. Zahmet oldu size.
  5. B

:)) abi umarım haklı çıkmazsın :) Ama bu warwick adlı araçtan mobile.de de 4 adet var. Benim aradığım çok büyük bir üretici olan swift grubun, rio 320 isimli modeli.. Bu swift grubun web adresini yukarda paylaşmıştım. Uygun bir vaktinizde bi arayabilirseniz adamları çok ama çok sevinirim...

6. B

practical motorhome u ben de sık sık ziyaret ediyorum.. bu 122 modeli de çok beğendiğimiz bir model.. benim paylaştığım modelin, bu modele göre 3 üstün tarafı var.. 1) iç yükseklik . 2) arka kapının tente gibi açılması 3) şoför üstü devasa sunroof.. bahsettiğim modeli bulamazsak, bunlardan...
  7. B

Şu modelin almanya distribütörü ile tanıştık epey sohbet ettik. Zaten türk çıktı adam :smiley: 1) Video: https://youtu.be/GHhfSwpsz48 Üstteki modelde veya alttaki modelde karar kıldık.. 2) Video: https://youtu.be/VH55KrqaGYA Bu ikinci modelle ilgili sorunumuz var. Çünkü bu aracın soldan...
  8. B

Uzunca bir aradan sonra, herkese tekrar merhaba.. Aynı gazla araç aramaya, rota, bütçe planlamaya devam ediyoruz.. Araçları da baya baya eledik.. malum kriz yüzünden, bütçemizi biraz aşmaya başladı araçlar.. :( Düsseldorf fuarı gezimiz... 3 gün x 8 saat düsseldorf fuarını gezdik. Acayip...

9. B

3 gün dusseldorf karavan fuatında olucaz. Sorusu olan varsa, özelden whatsapp numarasını paylaşsın lütfen.. İyi bayramlar !

10. B

Inşaallah Karavan Hayellerim Gerçek Olacak

Merhaba, knaus bir çok campervanında kullanıyor bu metodu.. Highlights Ama hymer da yok.
  11. B

Inşaallah Karavan Hayellerim Gerçek Olacak

Merhaba, knaus bu sistemi birçok campervanında kullanıyor.. Highlights Hymer ın tüm modellerini inceledim sanırım. Hiç kullanmıyor..

12. B

Kiraladığımız, yüksek donanımlı ama ağır ve dengesiz araç buydu..
  13. B

Merhabalar efendim :smiley: “Hayalimdeki aracı buldumm!“ artık uyumaya gidebilirim derken, harika yazınızı gördüm.. bakalım bu cevabı bitirebilecek miyim? :smiley: Öncelikle çok ama çok memnun oldum beyefendi.. Şimdi cevaplar ;) 1- beğendiğimiz tüm modellerde sabit 2 ad. tek kişilik yatak...
  14. B

Karavanda Sabit Lpg Tankı Uygulaması..!

Yanıtlar için teşekkür ederim. Türkiyede İki tane benzinci arkadaşla konuştum az önce.. biri total, diğeri opet.. ikisi de, benzincide dolumun yasak olduğunu, ancak herhangi bir ara aparatsız dolumu, pompacının büyük ihtimalle farketmeyeceğini söylediler :) Hasar halinde sigortacının bakışı...

15. B

Karavanda Sabit Lpg Tankı Uygulaması..!

Merhabalar, 20-30 sayfa karavan ve gaz okuduktan sonra aklımda halen oturmayan bikaç konuyu tartışmaya açmak/sormak istiyorum.. ..1. Konu... LPG tankı ile tüp kullanımı arasındaki avantajlar ve dezavantajlar.. Deneyimsiz bir karavancı olarak, lpg tankını çok daha kullanışlı buluyorum normal...
  16. B

Ordu Perşembe Sahilde Inanılmaz Güzellikte Kamp Noktası..

ağaçların altı, deniz kenarı, yol üstü, tertemiz bir plaj, kibar insanlar, kısaca ordu! daha ne olsun.. . koordinatlar: 41.113066, 37.717483
  17. B

Kapadokyanın En Güzel Doğal Kamping Alanı..

gün doğumu dolayları.. 6 sn. videoları bile yüklemiyor.. :((

18. B

günbatımı dolayları... 10 sn. üzeri videoları, büyük olduğu gerekçesi ile kabul etmiyor :(
  19. B

merhaba, başlığı biraz iddialı açtım.. dikkat çeksin herkes faydalansın istedim.. ve o bölgede 5 farklı 8 gece geçirmiş birisi olarak daha iyisini görmedim.. amme hizmeti başlasın.. ! koordinatlar : 38.649336, 34.855619 38.647565, 34.853699 38.643255, 34.856850 bu koodinatların 3 ü de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
Kobi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri