Arama sonuçlarınız

1. B

Turkiye'de Karavan Donusumu Hk. Bilgi

Yaw konuyu uzatmak istemiyorum valla ama, cihazları karıştırıyorsunuz gibime geliyor.. Sn @EvliyaCelebi2 ve sn. @TA2RX ; bahsettiğimiz alet şu: split klima : Cool My Camper - Air Conditioning For Caravans and Motorhomes Toplam 20 kg. Max güç : 375w Marka çok iyi. (@Akdeniz45 dedi ) Soğutma...

2. B

@Akdeniz45 Bu evaporatörlü klimalar aslında, bizim eskiden beri bildiğimiz mobil klimaların aynısı imiş.. dış cephesine dokunulamayan, tarihi eser nitelikli devlet dairelerinde gördüm bunlardan.. iş görüyor ama bence değmez.. çünkü, Sıcak sorununu, Genelde nemli coğrafyalarda yaşadığımız için...

3. B

Çok geç. :) :) bana verdi bile :) :)
  4. B

Hem zaten hepi topu 30a çekiyomuş saatte :D

5. B

Kızma be abi. :) Gençler heves etmiş de geç.. :) oeğleniyoruz işte :)

6. B

Valla bu alet süpermiş. Bravo ve teşekkürler beyfendi ! :smiley: Yorumların çoğu da çok olumlu.
  7. B

5 sn. arayla yazdık sanırım :)
  8. B

Birazcık bilgi derledim.. Evoporatif soğutma nedir ? Vantilatörün önüne ıslak bez asılmasıdır :smiley: Evaporatif Soğutma | Alindair Webastonunki nasıl bir şeydir? Alttaki gibi bişey.. :smiley: http://www.ersatzteilbox.com/media/products/0556144001272412740.pdf İşe yarar mı ? Nemli...

9. B

Epeyce tavan tipi mini klima baktım. Sadece uyku alanını perde ile bölüp kullanabileceğim, 100w civarı bişey var mı diye araştırmıştım. Bu aleti hiç görmemiştim. Biraz okudum ama anlamadım açıkçası. Soğutucu gaz yok, kompresör yok, yakıt tüketmiyor ve su deposu var. Yalnızca havanın nemini...

10. B

https://www.webasto.com/fileadmin/webasto_files/documents/international/hd/brochure/truck-brochure-parking-cooler.pdf 24 volt, eco mode da, 13A çekiyormuş. Bizim safkarın benzeri bi ürün. Epey büyük. 75x80x30
  11. B

Bence hesaplamaya pek gerek yok. Çünkü bahsettiğiniz şey aslında büyük bir buzdolabı :) baya büyük hem de :)

12. B

Patron en iyisi portatif panel bence.. hem verimi çok daha yüksek, hem de elektrik üreticem diye güneşin altında durmaktan iyi ;)
  13. B

Aynen öyle abi. Lpg nin ısı toplama özelliği eminim çok çok azdır. Yoksa çok pahalı argon, freon vb. yerine lpg kullanılırdı.. Lpg, yakıt olarak makul ki heryerde kullanılıyor. Zaten lpg li buzdolaplarında lpg nin yanma özelliğinden faydalanıyor. Bir kabın içersindeki amonyak vb., lpg nin...
  14. B

Patron.. dikkatli bak lütfen. Haberdeki klima lpg ile çalışmıyor. Lpg yi soğutucu gaz olarak kullanıyor.

15. B

Bikaç hafta önce hem yerli hem yabancı biraz araçtırma yapmıştım ben de lpg li klima için. Aynı haberi okuduğumda gülüp geçmiştim. Açık konuşayım, bu haber %99 ihtimalle trol haber.. arada bir çıkan kansere çare, yerli elektrikli otomobil, erke dönergeci, türk bilimadamı ve/ya sanayi ustası...
  16. B

Elektrikli ocağı ve şofbeni de hesaba katarsak Şöyle diyelim :smiley: 1.500w = 150 kg 2.500ah= 750 kg (bütçe sebebiyle jel) Vesair = 50 kg Toplam = 950 kg Karavan= 2.800 kg (iyimser) Yolcular= 200 kg (bazen 3 yolcu) Tanklar= 300 kg (iyimser) Motorsik= 100 kg (iyimser)...
  17. B

Videonun tamamını izlemedim. Aksini söylüyorsa çok şaşırırım. Bu boyuttaki bir hacmi soğutacak klima için, bu ebattaki karavanda bile, ya şebeke ya da jeneratör gerekecektir. 1milyon-20milyon dolar arası teknelerin yıllık bakımlarını yapan çok yakın bir arkadaşım var. (yıllık bakım ücretleri...

18. B

Kopmuş gitmiş konu.. kablo uzunluklarına/çaplarına falan gelmiş.. ben toparlamaya çalışayım.. @tezcatcatl , halen!! a3 boyutunda mesajlarla devam ediyorsunuz :smiley: olayı sadeleştirmek adına bir kaç sorum olacak.. kısa ve net yanıtlarsanız, benim gibi bu işin cahili insanları da çok...
  19. B

Karavanda Solar Ağırlıklı Enerji Sistemi Tasarlanırken Bilinmesi Gerekli Faktörler

:smiley: amin. hem yaş hem tecrübe olarak seve seve kabul ederim iltifatınızı efendim.. :smiley: Mesajımı yazarken; “saç kurutma mak.” yazdığım anda, durup, “ @EvliyaCelebi2 yine hafiften çıkışacak.. yazmasam mı acaba?” diye düşünmüştüm. :smiley: Ama “ortada, kış vakti Estonya’da, hasta...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,773
Kaydolan Son Üyemiz
Empecese

SON KONULAR

Geri