Arama sonuçlarınız

1. B

Mühendis Ve Mimar Çiftin Hayalindeki Camper Hakkında Görüşleriniz Lütfen...

Bu ilginç deyimi kulağıma küpe yaptım.. :) Az önce hakan bey'le telefonda konuştuk.. Fotoğrafları o görebiliyordu.. Forumun çaylağı olduğum için, fotoğraflarla yaşadığınız sorunu anlayamadım.. Altta benzer modellerin instagram linklerini ve hatta mobile.de 'de zaaar zor bulduğum bir tanecik...

2. B

@EvliyaCelebi2 merhabalar efenimm. :smiley: Evet, tiradınızda %100 haklısınız mesut bey.. binlerce ev-mutfak-banyo-yatak tasarlamış olmama rağmen, karavanda sadece 1 gece geçirmiş birisi olarak epey panikteyim açıkçası.. (toplamda 100 gece kadar kamp yapmışlığım var) Geleyim cevaplarıma...
  3. B

bu arada hüseyin bey, müsait bir vaktinizde, diğer konularda da, özellikle almanya'dan araç alımı konusunda da tecrübenize ileride başvurmak istiyorum.. benim acelem yok.. ne zaman müsait olursanız lütfen yazınız.. ben size ara ara hatırlatırım :) iyi geceler..

4. B

hüseyin bey, ilginize nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.. dediklerinizden anladığım kadarıyla, WC 'yi kayar kapı içine koymanın teknik/kanuni bir manisi yok gibi.. aynı mantıktaki WC nin, arka kapıda olanını çok gördüm.. "back toilet in caravan" şeklinde görsel aratınca bir çok örnek...
  5. B

tekrar merhaba :smiley: hüseyin bey.. müsadenizle soru no'lardan devam edicem ben de.. 1-) WC tasarımı: benim aklımdaki WC tam olarak fotoğrafta görülen WC.. yani kayar kapıyı açıp, kasedi çıkarıp boşaltmak niyetindeyim.. WC nin burada olması, hem aracın dışında duş alabilmek için, hem de...

6. B

Merhabalar mesut bey.. pratik tarzınıza çok aşinayım forumdan :) Yaptırmakla uğraşmayı ve risk almayı inanın ben de hiç istemiyorum.. ve 3-4 haftadır mobile.de den araç bakıyorum.. ama cidden hiç yok.. :( Bırakın o tuhaf WC giriş-çıkışını tasarımımı, fotoğraflarda gördüğünüz yatak+masa 'nın...

7. B

merhaba süleyman bey, çok teşekkür ederim.. Hüseyin bey ( @Akdeniz45 ) beyefendi ile bikaç gün önce tanıştık.. böyle başına @ işareti koyunca o beyefendilere uyarı gidiyor sanırım ? :) umarım burayı da okur.. fiyat haricindeki sorularımın hiç birine yorum yapmamışsınız :( , Bahsettiğiniz...
  8. B

Sorularım ve sorunlarım ise şöyle :) 1- Fotoğraftaki WC'nin, yan kapıdan girişli şekilde uygulanmasında teknik imkansızlık var mıdır ? 2- Bu karavan, yüksek kaliteli ürünlerle ve güneş panelleri ilavesi ile 50-60.000 euro ya maledilebilir mi? (25.000 euro araç+30.000 euro harcama) 3- Bu...
  9. B

Merhabalar herkese.. Tanışma bölümünde kendimizden bahsetmiştim biraz.. Okumaya üşenenler için :smiley: kısaca tekrar edeyim.. Ben barış(40) ve nişanlım rita(27), ara vermeden 18 aylık bir avrupa turu planlıyoruz.. Hem süre uzun olduğu için, hem de elimizden teknik hiçbir iş gelmediği için...

10. B

Tanışma Bölümü (Karavan)

merhabalar tekrar.. evet forumda okuduğum bir çok yazıda, aracın 5 yaşından büyük olması halinde ötv uygulanmayacağı çok belli.. Ancak bu ötv konusunu rakamsal örneklerle açıklayabilecek birini bulabilirsem çok iyi olacak :smiley: Benim buradaki arkadaşların %95'inden farklı durumlarım var...

11. B

Tanışma Bölümü (Karavan)

Sn. "Mantez", resmen benim bikaç aydır yazmayı düşündüğüm şeyi yazmışsınız.. inanılmaz mutlu oldum.. birazcık da kıskandım açıkçası.. ben de 40 yaşında bir mühendisim.. (kafa benzer çalışıyor sanırım:smiley: ) aylardır cepten bu forumu okuyorum.. hep bu konunun eksikliğini yaşıyordum.. ama...
  12. B

Tanışma Bölümü (Karavan)

Merhabalar herkese, forumda emeği geçen herkese, özellikle müdavimlere ve moderatörlere çok çok çok teşekkür ederek söze başliym.. Çok keyifle ve şükranla okuyorum yazıları uzun süredir.. (10-12 ay) sonunda ben de yazmaya karar verdim.. Karavancılıktaki en somut adımım şimdilik bu yazı :) ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
Kobi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri