Arama sonuçlarınız

1. S

Yakıt tüketimi

Ynt: Yakıt tüketimi Aynı aracın aynı modelınden bende de var.Yazdıgın degerler normal degerler tam ölçmemekle bırlıkte havlar sogudugu zaman 13 lt gıbı yakıyor.Tabı sunu dusunmek lazım cok yakıyor ama,yaklasık 1500 kg+otomatik vites+2,0 motor+awd+turbo=13 lt normal bence.Bende bır ara kafaya...

2. S

2004 xt cam motoru problemi çözümü

Ynt: 2004 xt cam motoru problemi çözümü Tskler
  3. S

Subaru Servisleri ile İlgili Olumlu ve Olumsuz Dusunceleriniz, Karşılaştıklarınız Nelerdir?

Ynt: Subaru Servisleri ile İlgili Olumlu ve Olumsuz Dusunceleriniz, Karşılaştıklarınız Nelerdir? Ses geliyor demişsiniz hangi bölgeden geliyor ses aks bilyasi mı?

4. S

Subaru Servisleri ile İlgili Olumlu ve Olumsuz Dusunceleriniz, Karşılaştıklarınız Nelerdir?

Ynt: Subaru Servisleri ile İlgili Olumlu ve Olumsuz Dusunceleriniz, Karşılaştıklarınız Nelerdir? Evet geolander ses yapıyor bunu araştırdığımda farklı bir solisyon varmış hamurunda bunun dısında memnunum yumuşak bir lastik.Kİs lastiği olarak nokian var bende gecen kıs hiç sorun yaşatmadı.Asıl...
  5. S

Ynt: Subaru Servisleri ile İlgili Olumlu ve Olumsuz Dusunceleriniz, Karşılaştıklarınız Nelerdir? Unutmadan servısten dun aldım aracı.Degerlendırme yapabılırım Bayraktar diğer servıslerden daha ıyı geldı bana özellikle musterı temsilcisi David Bey var hakkını yemıyım elınden gelenın otesınde...

6. S

Ynt: Subaru Servisleri ile İlgili Olumlu ve Olumsuz Dusunceleriniz, Karşılaştıklarınız Nelerdir? Yanı oncekı mesajda baska servıse gıttım demek ıstemıstım.Tek arka sol aks bılyası oldugu tespit edildi.Yanı degısecekler sunlardı diskler+balatalar+arka aks bılyası+periyodik bakım...

7. S

Ynt: Subaru Servisleri ile İlgili Olumlu ve Olumsuz Dusunceleriniz, Karşılaştıklarınız Nelerdir? Sayın Gezengen ıslerım dolayısıyla bır sure gıremedım foruma. Ben aracın 100.000 km bakımı yapılmıs olarak aldım.Bazı aksilikler derken acıklamasını yapayım sıze.Aracı aldıgımda kıs lastıklerı...
  8. S

Subarularımıza Daha Fazla Ne Ekleyebiliriz?

Ynt: Subarularımıza Daha Fazla Ne Ekleyebiliriz? Karbon kaplamanızı cok begendım.Cok yakısmıs ve işçilik olarakta mukemmel bır işçilik ortaya çıkmış.Bende uygulamak ısterım ama malesef el becerim müsait değil bu tür işlere:)
  9. S

Ynt: Subaru Servisleri ile İlgili Olumlu ve Olumsuz Dusunceleriniz, Karşılaştıklarınız Nelerdir? 2003 xt 100.000 de aldım şimdi 110.000 bakımda aldıktan sonra problemlerim oldu biraz

10. S

Ynt: Subaru Servisleri ile İlgili Olumlu ve Olumsuz Dusunceleriniz, Karşılaştıklarınız Nelerdir? Ben ilk bakımı yaptırıyorum aldıktan sonra

11. S

Ynt: Subaru Servisleri ile İlgili Olumlu ve Olumsuz Dusunceleriniz, Karşılaştıklarınız Nelerdir? Avrupa yakasında olsa kesin ugramistim caddeyle telefonda gorusmuslugum var
  12. S

Ynt: Subaru Servisleri ile İlgili Olumlu ve Olumsuz Dusunceleriniz, Karşılaştıklarınız Nelerdir? Jaspa hariç gittiğim servisler sunlar beka,yerka,bayraktar.Eğer on ustunden not vermem gerekırse kendımce beka:6 yerka:6 bayraktar: şu anda serviste alınca yorum yapabilirim. Vaktim olduğu birgün...

13. S

Sevgili Forester kullanıcıları subaru yetkili servis ve yetkili olmayan özel servisler ile ilgili olumlu veya olumsuz dusuncelerınızı paylaşmanızı rica ediyorum.Şimdiden teşekkurler.
  14. S

SUBARU FORESTER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

Ynt: SUBARU FORESTER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 2003 model xt sahibi olarak sunları soyleyebılırım.Alırken km max 70-80 bin olmalı bence.Model olarakta bütçe,kasanın begenilmesi ve kullanım şartlarına göre değişebilir.Mesela uzun yolda kullanılıyorsa turbo daha iyi bir tercihtir gibi geliyor bana.xt...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri