Arama sonuçlarınız

1. eko eko

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Dileklerin için saol dostum ama şunu söyleyeyim ki benim bir DEFENDER im var zaten de bu senin de gönderdiğin resimlerdeki gibi aksesuarları falan ekleme derdindeyim. burada resimleri de var adı da LAMİA :) Ama işte bu resimlere bakınca çok boşmuş, daha doğrusu...

2. eko eko

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları git bakalım gümüşokçu dostum... çok güzel fotolar. Koyduğun resimlerden ikinci serideki ilk fotoğraftaki defenderin aynını yapmaya çalışıyorum benim LAMİA yı.. İnşalah bir gün olur diye umuyorum. :) Bu arada hem şu canavarın ikinci parti resimlerini koyayım hemde...
  3. eko eko

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Sanırım resimleri küçültmenin bir yolunu buldum du bakayım diğer resimlerini de koymaya çalışayım bakayım şu canavarın...

4. eko eko

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Bu arada geçen ay TRUVA da idim ve de bir yabancı arkadaşın DEFENDER ine yarım saat kadar hayranlıkla baktım ve fotoğrafladım. O kadarda bekledim gelirde tanışırız biraz sohbet ederiz belki diye ama gelmedi ve benimde turum devam ediyordu o yüzden tanışamadık...
  5. eko eko

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Arkadaşlar bu forum daki bu başlığın acilen kapatılmasını taleb ediyorum. Özellikle SUYABATMAZ kardeşim sana özel bir hasetim olmaya başladı. Yahu niye bu kadar güzel resimler bulup koyuyorsunuz. Benim gibi maddi durumu yetersiz ve özellikle bu DEFENDER'lere aşırı...

6. eko eko

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları :o Dostum iyi uçurmuşsun makinayı helal sana... > ;)

7. eko eko

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? daha önce de yazmıştım ama benide eklememişsiniz listeye:)) TRABZON dan Ali Kemal YILMAZ ın 88 lik land ı artık bende :)) Ekrem YETGİN UZUNGÖL / TRABZON
  8. eko eko

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Merhaba dostum. Buradan yazdığım için moderatörlerden şimdiden özür dilerim ama başka türlü ulaşamadım. Ben ekrem siteye Trabzondan üyeyim. Yaklaşık iki aydır bir seminer için sivastayım ve de hemen hergün aracının yanından hayran hayran bakarak geçmekteyim ama...
  9. eko eko

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Eyvallah kardeşim TRABZON nun neresindesin?? Gerçi ben şu sıralar bir iş gereği SİVAS tayım ve de gezi mezi yapamıyorum oralarda çok da haset oluyorum bizimkilerin resimlerine baktıkça ama iş işte mecburen.....

10. eko eko

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? TRABZON ' a bir kişi daha ekleyin... Ekrem YETGİN LAND ROVER DEFENDER 90 1974 Model İsmi LAMİA :))) TARBZON / UZUNGÖLDEN

11. eko eko

Çıkma Dizel Defender Motoru

Ynt: Çıkma Dizel Defender Motoru Yukardaki cevapta alıntıyı yanlış yapmışım kusura bakmayın. Cevap "sertem41" dostumuza olacaktı :)
  12. eko eko

Çıkma Dizel Defender Motoru

Ynt: Çıkma Dizel Defender Motoru Evet dostum mümkün fakat emin ol astarı yüzünden pahalıya geliyor. Benzinliden dizele çevirmek için önce proje çizdiriyorsun, sonra motor bulup takıyorsun sonra da 4 yada 5 ayrı teste tabi tutturman gerekiyor kanuni olarak ve bu testler sadece ankara, istanbul...

13. eko eko

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Ben de benim LAND ın birkaç fotosunu koyayım dedim. :)
  14. eko eko

Defender, Yapılacaklar Listesi

Ynt: Defender, Yapılacaklar Listesi Dostum bende bu işe yeni başladım e de siteye de yeni üye oldum. Sana listende yardımcı olmak adına bir örnek ereyim dedim. Bu link e tıkla adam yapılacak olan herşeyi yapmış bence tabi o kadar maddi gücün ar ise bilmiyorum ama herhalde bu işin son noktası...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri