Arama sonuçlarınız

1. North wind

Zj 5.9 Aracımın İç Aydınlatması Akümü Bitiriyor. İç Aydınlatmayı Geçici Kapatabilir Miyim?

Ynt: Zj 5.9 Aracımın İç Aydınlatması Akümü Bitiriyor. İç Aydınlatmayı Geçici Kapatabilir Miyim? Cevabınız icin teşekkür ederim.Dediginiz gibi lambaları lede ceviren kişiler duymustum. Siz ZJye led uygulamasını yaparken ön kapılardaki lambaların ampüllerini degistirirken kapı dösemesini...

2. North wind

Zj 5.9 Aracımın İç Aydınlatması Akümü Bitiriyor. İç Aydınlatmayı Geçici Kapatabilir Miyim?

Ynt: Zj 5.9 Aracımın İç Aydınlatması Akümü Bitiriyor. İç Aydınlatmayı Geçici Kapatabilir Miyim? Bugun iç aydınlatma ile ilgili denemeler yaptım, gösterge panosu ayar cubugunu ortaya getirdim araç kapılarını kapattıktan sonra aracı kilitlemeden bekledigimde tahminimce lambalar 25-30 saniye...
  3. North wind

Ynt: Zj 5.9 Aracımın İç Aydınlatması Akümü Bitiriyor. İç Aydınlatmayı Geçici Kapatabilir Miyim? Aracımın kullanma kılavuzuna baktım ve gerekli cevabı buldum arkadaşlar. ZJ 5.9 1998 aracımın kullanma kılavuzunda sayfa 57 de Gösterge Panosu Işık Yoğunluğu başlıgında açıklama var.Gösterge panosu...

4. North wind

Merhaba,ZJ 5.9 1998 aracımın temizligini yaparken kapılar açıkken yada araç kilitli degilken iç aydınlatma lambaları yanıyor,bu konuda sorun yok fakat zaman tutmadım ama tahminimce 10 dakika gibi bi süre gectikten sonra lambalar kapanıyor ama hic bi kapıya dokunmadıgım halde kendiliginden 1,2...
  5. North wind

Grand Cherokee Yardım

Ynt: Grand Cherokee Yardım Jeep Commander köşeli yapısıyla ve jeep oldugunu hissettiren tasarımıyla bence iyi bi seçim.Sağolun, size de iyi gezmeler.Aracınız hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın.

6. North wind

Wj Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Aracım 12 Gün Aküsüz Kaldı Ayarlar Sıfırlandı Vites Geçisinde Vurun

Ynt: Wj Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Aracım 12 Gün Aküsüz Kaldı Ayarlar Sıfırlandı Vites Geçisinde Teşekkür ederim, sağolun.Bu konu, aynı sorunu yasayan arkadaşlar icinde çözüm olur umarım.

7. North wind

Wj Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Aracım 12 Gün Aküsüz Kaldı Ayarlar Sıfırlandı Vites Geçisinde Vurun

Ynt: Wj Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Aracım 12 Gün Aküsüz Kaldı Ayarlar Sıfırlandı Vites Geçisinde Vuruntu Var. Yardım? Bugün yetkili servise gittim,daha önce aküyü çıkardıgım icin tcmde ve diger beyinlarin bazılarında sıfırlanma olmuş,aracımı cihaza bagladılar ve aracın yazılımını...
  8. North wind

Ynt: Wj Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Aracım 12 Gün Aküsüz Kaldı Ayarlar Sıfırlandı Vites Geçisinde Vuruntu Var. Yardım? Yardımınız icin sağolun,ilgilenip servisi aradıgınız icin de cok teşekkür ederim,İstanbuldayım.Bugun aracımla tekrar yola cıktım,motor sogukken kalkısta hic vuruntu...
  9. North wind

Ynt: Wj Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Aracım 12 Gün Aküsüz Kaldı Ayarlar Sıfırlandı Vites Geçisinde Vuruntu Var. Yardım? teşekkürler cevabınız icin, servislere sormustum,biri zamanla sürüsünüze alısır ,sorun kalmaz dedi,diger serviste, tekrar yazılıma bakıp tcm icin quick learn yüklemesini...

10. North wind

Ynt: Wj Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Aracım 12 Gün Aküsüz Kaldı Ayarlar Sıfırlandı Vites Geçisinde Vuruntu Var. Yardım? Cevabınız icin teşekkür ederim.Hangi parca sıfırlandı bilemiyorum,pcm mi,ecu mu tcm mi,cünkü net bisey diyen yok.Cihazla bakılması gerekir diyenler daha cok.Yetkili serviste...

11. North wind

Ynt: Wj Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Aracım 12 Gün Aküsüz Kaldı Ayarlar Sıfırlandı Vites Geçisinde Vuruntu Var. Yardım? Cevabınız icin teşekkür ederim. Aracımda 2 senedir hic bi parca degişmedi ,aküyü söktükten sonra bu durum ortaya cıktı,yani farklı bi arızanın o zamana denk gelme ihtimali...
  12. North wind

Ynt: Wj Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Aracım 12 Gün Aküsüz Kaldı Ayarlar Sıfırlandı Vites Geçisinde Vuruntu Var. Yardım? Aküyü daha önceden ilk - ve sonra + kutbunu cıkaran arkadaslarda bu sorunla karsılastılar mı ?Aküyü komple söküp benim yasadıgım sorunu yasamayan arkadaslarda cevap...

13. North wind

Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.Grand Cherokee Limited 4.7 V8 2001 aracımda akümü sarj etmek için sökmüstüm,aküyü sökmeden önce immobilizer sistemini devredısı bıraktım.Aracımda lpg yok.Aküyü sarj ettikten sonra takmaya zamanım olmadı ve yaklasık 12 gün sonra nakü bekledigi icin...
  14. North wind

Grand Cherokee 4.7 2003-2004 model arıyorum

Ynt: Grand Cherokee 4.7 2003-2004 Model Arıyorum LSD icin verdiginiz bilgi icin teşekkürler,mtv ile ilgili verdiginiz örnekte araç 12 mart 1999 cıkıslı ise 13 mart 2015te 17.seneden gün alıyor, yani 16 yasını doldurmus oluyor,16 yasına girmiyor ya da 16 yasından gün almıyor. Benim aracım...
  15. North wind

Grand Cherokee Yardım

Ynt: Grand Cherokee Yardım Merhaba,''2003 2004 modellerde önde ve arkada varilock dif var '' diye yazmıssınız.Bu bilgiye nereden ulastınız?Dediginiz bazı modeller icin dogru fakat önceki yıllardaki bazı modellerde de olan bi özellik,yani 2001 model aracımda da önde ve arkada vari-lok dif...

16. North wind

Grand Cherokee Yardım

Ynt: Grand Cherokee Yardım Merhaba,2001 Grand Cherokee 4.7 V8 WJ (87000km de) aracım var ve ayrıca 1998 Grand Cherokee 5.9 ZJ (84000km de) sahibiyim. 5.9u babam daha cok kullanıyor,Yılda 3000km civarı yapmayı düsünüyoruz.Forumlarda edindigim bilgiye göre WJ 3.1 dizel tavsiye etmem. 2.7...
  17. North wind

Grand Cherokee 4.7 2003-2004 model arıyorum

Ynt: Grand Cherokee 4.7 2003-2004 Model Arıyorum Merhaba,acıklamalanız icin teşekkürler.Vergiyi bi alt kademeden ödemek icin,MTV indiriminden faydalanmak icin Vergi dairesine her yıl basvurmak gerekiyor,yılda bi sefer basvuru yeterli oluyor.Motor silindir hacmi 4000'den yüksek araçlar icin 16...
  18. North wind

Wj 4,7 Overlan Direksiyon Pompasındaki Vızıltı

Ynt: Wj 4,7 Overlan Direksiyon Pompasındaki Vızıltı Merhaba,2001 Grand Cherokee 4.7 WJ sahibiyim.Bu konularda pek tecrübem yok ama kendi fikrimide yazayım,araç yeni kalkışta cok düşük hızda direksiyonu sola yada sağa sonuna kadar cevirirken hafif bi ses olması normaldir diye düsünüyorum cünkü...

19. North wind

G.cherokee Arıyorum...

Ynt: G.cherokee Arıyorum... Merhaba,wj 4.7 2001 sahibiyim ,ayrıca zj 5.9 1998 sahibiyim,ve iki aracımıda satmayı düsünmüyorum,uzun zaman kullanmayı düsünüyorum,zj 5.9 u zaten genelde babam kullnıyor.İlerde ekonomik yönden bi sıkıntım olursa ancak satarım.Bu fiayatlara bana göre alıncak en...
  20. North wind

Jeep Grand Cherokee Zj 1998 5.9 Wj 2001 4.7 Ön Yolcu Koltuğu Boşken Ses Problemi

Merhaba,Jeep Grand Cherokee Zj 1998 5.9 ve WJ 2001 4.7 sahibiyim,öncelikle iki aracımdanda cok memnunum,ses konusunda biraz hassas oldugum icin bu konuyu acmak istedim.İki aracımda da denedim,araç hareket halinde iken ön yolcu koltuğu boşken biraz hafif bozuk yollarda sallanıyor ve sallantıdan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
Kobi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri