Arama sonuçlarınız

1. North wind

Jeep Wj 4.7 2001 Yan Aynalardan Biri Tam Olarak Kapanmıyor

Ynt: Jeep Wj 4.7 2001 Yan Aynalardan Biri Tam Olarak Kapanmıyor Cevabınız icin sağolun, Biri kapanmayan aynayı mı manuel olarak kapatmıs?Sonra dügmeden acıp kapatınca mı düzeldi?Benim sürücü tarafındaki aynanın 3te 2si kapanıyor ama camın bittigi yerdeki aynanın ücgen plastigine, aynanın...

2. North wind

2005 Wj Sert Direksiyon

Ynt: 2005 Wj Sert Direksiyon Yanlıs anlamısım, direksiyon simidi sandım,ceyrek tur allen anahtarını döndürürüm,tekrar sağolun.
  3. North wind

2005 Wj Sert Direksiyon

Ynt: 2005 Wj Sert Direksiyon Ayrıntılı değerli acıklamalarınız icin teşekkür ederim KLL bey,önceden direksiyon kutusunu kim sıktı onuda bilemiyorum ama bu ayar konusunda dikkatli olurum,standart lastikleriyle kullanıyorum,aslında cukurlar dısında yolda gidisinde hic bi sorunum yok,ya da...

4. North wind

2005 Wj Sert Direksiyon

Ynt: 2005 Wj Sert Direksiyon Ben wjde hakimiyet konusunda bi sorun yasamadım fakat cok yumusak bazı marka binek otomobillerdeki yumusaklıgı bende bulamadım,yani asırı yumusak degil,fakat rahatsız edecek kadar sert degil bence.Belki de jeep olması ve aracın agırlıgı vb. gibi sebeplerinde...
  5. North wind

2005 Wj Sert Direksiyon

Ynt: 2005 Wj Sert Direksiyon Suana kadar 2 servise gittim ve servislerle ilgili tecrübem yok,tavsiye edebilecegim bi durum pek olmadı.Bu konuda tecrübeli arkadaslar umarım size servis veya usta tavsiye ederler.

6. North wind

2005 Wj Sert Direksiyon

Ynt: 2005 Wj Sert Direksiyon 2001 model Grand Cherokee 4.7 wj aracımın direksiyonu cok yumusak degil ama cok sertte degil,fakat 1998 Grand Cherokee zj 5.9 aracımla kıyasladıgımda zj 5.9 un direksiyonu bana daha yumusak geldi,baska wj araca binmedigim icin benim wj ile karsılastırma sansım...

7. North wind

Akü Değiştigi Zaman Zj 5.9 Radyo Teyp Kodu Gerekiyor Mu?cd Changer Ve Aux İn Aparat

Ynt: Akü Değiştigi Zaman Zj 5.9 Radyo Teyp Kodu Gerekiyor Mu?cd Changer Ve Aux İn Aparat mail adresimi özel mesajdan gönderdim dostum,toplam mesaj sayısı az oldugu zaman özel mesaj atılamıyor diye biliyorum,ilk baslarda bende özel mesaj gönderememiştim,sonradan mesaj sayısı artınca...
  8. North wind

Akü Değiştigi Zaman Zj 5.9 Radyo Teyp Kodu Gerekiyor Mu?cd Changer Ve Aux İn Aparat

Ynt: Akü Değiştigi Zaman Zj 5.9 Radyo Teyp Kodu Gerekiyor Mu?cd Changer Ve Aux İn Aparat Antenle ilgili de bende sizin dediklerinize katılıyorum.Servislerle ilgili fazla bi tecrübem olmadıgı icin temkinli davranmakta fayda var,zaten yüksek maliyet cıkarırlarsa yaptırmam,alarm sisteminin...
  9. North wind

Ynt: Akü Değiştigi Zaman Zj 5.9 Radyo Teyp Kodu Gerekiyor Mu?cd Changer Ve Aux İn Aparat Merhabalar, boya kodu icinde çok teşekkür ederim,sofor kapsınındaki etikete önceden bakmıstım ama yine dikkatli bi sekilde bakıp kontrol ederim.ilerde bi ara rutuş yapmayı düsünüyorumda o yuzden boya...

10. North wind

Ynt: Akü Değiştigi Zaman Zj 5.9 Radyo Teyp Kodu Gerekiyor Mu?cd Changer Ve Aux İn Aparat Verdigin önemli ve faydalı bilgiler icin tekrar cok sağol dostum.Cd changer temiz bulursam almayı düsünüyorum fakat aracım 98 model,örnegin 97,96 zj 5.2 model denk gelirse uyum sorunu olur mu...

11. North wind

Ynt: Akü Değiştigi Zaman Zj 5.9 Radyo Teyp Kodu Gerekiyor Mu?cd Changer Ve Aux İn Aparat Çok teşekkür ederim verdiginiz bilgiler icin,ayrıca wj 2001 aracım var, wjdeki orjinal 10lu cd changerdan cok memnunum,arada kullanıyorum fakat bi sorun cıkarmadı.ZJ aracımdaki teypte iki equalizer ayar...
  12. North wind

Grand Charokee Yardım

Ynt: Grand Charokee Yardım Rica ederim,kolay gelsin.

13. North wind

Grand Charokee Yardım

Ynt: Grand Charokee Yardım Aracımda tüp yok fakat bakımlı ve gayet temiz,yılda 3000 km civarı yaparım,gaz taktırmayı düsünmüyorum.Fakat siz yinede sitede yakıt tüketimiyle ilgili konuları inceleyin,sadece benim yazdıgım bilgilere göre hareket etmeyin,olurya bi yanlıslık olursa sonradan pisman...
  14. North wind

Grand Charokee Yardım

Ynt: Grand Charokee Yardım verdigim linklerde yakıt tüketimleri yazıyor,fakat farklı birimlerle gösterildigi icin biraz karısık. 5.9lar 5.2lerden biraz daha fazla yakar ama fark asagıdaki karsılastırmada gördügünüz gibi azdır. 5.9 avrupa versiyon 1998 için yakıt tüketimi 100 km icin şehiriçi...
  15. North wind

Grand Charokee Yardım

Ynt: Grand Charokee Yardım Merhaba, 1998 Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 Limited LX sahibiyim,yani aracım avrupa versiyon,aracımdan cok memnunum fakat,5.2 bi araca binmedigim icin aradaki farkları sadece internette verilen bilgilere göre biliyorum,5.9 lar cok az bulunuyor ve temizini bulmak kolay...

16. North wind

1993-1998 Grand Cherokee Zj İçin Orjinal Marşpiyel Yan Basamak Arıyorum ( Alınık )

Ynt: 1993-1998 Grand Cherokee Zj İçin Orjinal Marşpiyel Yan Basamak Arıyorum ( Alınık ) Orjinal marşpiyel yan basamaklar buldum, konu kapanabilir, teşekkürler.
  17. North wind

1993-1998 Grand Cherokee Zj İçin Orjinal Marşpiyel Yan Basamak Arıyorum ( Alınık )

Ynt: 1993-1998 Grand Cherokee Zj İçin Orjinal Marşpiyel Yan Basamak Arıyorum ( Alınık ) Cem beyle iletişime gectim,yan basamakların resimlerini gördüm fakat malesef yan basamaklar mopar değilmiş,ilgilendiginiz icin tekrar teşekkürler.Konu günceldir, mopar yan basamak satan arkadaşlar varsa...
  18. North wind

Ynt: 1993-1998 Grand Cherokee Zj İçin Orjinal Marşpiyel Yan Basamak Arıyorum ( Alınık ) Cem beyin telini yazarken yanlıs yazdınız herhalde,tekrar yazabilir misiniz?

19. North wind

Ynt: 1993-1998 Grand Cherokee Zj İçin Orjinal Marşpiyel Yan Basamak Arıyorum ( Alınık ) Merhaba,yan basamagın resimlerini mail adresime gönderebilir misiniz?Ayrıca tel numarası kullanılamıyor diyor yanlıs yazdınız herhalde.
  20. North wind

Jeep Grand Cherokee Zj 5.9 1998 Immobilizer Alarm Çalışmıyor Yardım?

Ynt: Jeep Grand Cherokee Zj 5.9 1998 Immobilizer Alarm Çalışmıyor Yardım? dediginiz dogru,yukarıda sonunu yanlıs yazmısım,WJ aracımda kontağı 5 kez açıp kapatırken son 5.de kontagı acıp bırakıp km göstergesindeki ekrana bakıp done yazısını görmek sorun yok anlamına geliyor,eger kontagı 5. de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
Kobi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri