Arama sonuçlarınız

1. North wind

Jeep Grand Cherokee Zj 5.9 1998 Immobilizer Alarm Çalışmıyor Yardım?

Ynt: Jeep Grand Cherokee Zj 5.9 1998 Immobilizer Alarm Çalışmıyor Yardım? zj aracımda hata kodu bakılması ne sekilde oluyor denemedim fakat 2001 model 4.7 WJ aracımda yanlıs hatırlamıyorsam kontağı 5 kez açıp kapattıgım zaman km sayacında hata kodu yazar,fakat eger hata kodu yazmayıp sadece...

2. North wind

1993-1998 Grand Cherokee Zj İçin Orjinal Marşpiyel Yan Basamak Arıyorum ( Alınık )

Merhaba, Grand Cherokee Limited 1998 ZJ 5.9 aracım için, çıkma orjinal mopar marşpiyel ya da diger adıyla yan basamak arıyorum.Muhtemelen 4.0 ve 5.2 motorlu ZJ araçların yan basamagıda benim araca uyar.ZJ kasa için olması yeterki benim icin. Satmayı düşünen arkadaslar varsa konuya yazarlarsa...
  3. North wind

Ynt: Jeep Grand Cherokee Zj 5.9 1998 Immobilizer Alarm Çalışmıyor Yardım? 5.9 zj aracımın kullanma kılavuzunda okudum,immobiizerin kullnılaiblimesi icin serviste aktif edilmesi gerekir diye bi yazı vardı,fakat bu kadar senedir,aracın önceki sahibi yetkili serviste bakımlarını yaptırmıs,servisin...

4. North wind

Jeep Wj 4.7 2001 Yan Aynalardan Biri Tam Olarak Kapanmıyor

Ynt: Jeep Wj 4.7 2001 Yan Aynalardan Biri Tam Olarak Kapanmıyor haklısınız ,kapı döşemesini sökmeyi bende göze alamıyorum.Verdiginiz linkteki site wj ye özel oldugu icin cok faydalı ayrıntılı bilgiler var,zj ile ilgili parcaların sökülüp takılması ve tanıtılması ile ilgili wj deki gibi bi site...
  5. North wind

Ynt: Jeep Wj 4.7 2001 Yan Aynalardan Biri Tam Olarak Kapanmıyor Aynanın icinde, aynanın camını hareket ettiren mekanizmada var ,aynanın camını cıkarttıgım zaman, aynanın dısını hareket ettiren mekanizmanın resimlerden anladıgım kadarıyla sadece icte kalan bölümü görünüyor,fakat belki ordanda...

6. North wind

Ynt: Jeep Wj 4.7 2001 Yan Aynalardan Biri Tam Olarak Kapanmıyor Dediginiz gibi bana da aynanın icindeki mekanizmada bi takılma var gibi geliyor,aynanın camının o şekilde cıkartıldıgını bi yerde veya videoda gördünüz mü yoksa tahmin mi ediyorsunuz?Teşekkürler.

7. North wind

Merhaba,WJ 4.7 2001 model aracımda yan aynaları kapatma dügmesine bastıgım zaman söför tarafındaki ayna tam olarak kapanmıyor,yani yaklasık 3te /2 si kapanıyor,araçla paralel hale gelmiyor,aynanın yanındaki ücgen plastigine aynanın cercevesi carpıyor,fakat diger sağ taraftaki ayna tam olarak...
  8. North wind

Akü Değiştigi Zaman Zj 5.9 Radyo Teyp Kodu Gerekiyor Mu?cd Changer Ve Aux İn Aparat

Merhaba, Jeep ZJ 5.9 1998 aracım var,akü değiştirdigim zaman acaba ayarlar sıfırlandıgı icin radyo teyp giriş kodu ister mi?Cünkü WJ araclarda bu sekilde kod istiyordu,bilgisi olan arkadaslar paylasırlarsa sevinirim,ayrıca fabrikasyon radyo teybimde cd calar yok fakat cd yazısı teybin üzerinde...
  9. North wind

Ynt: Jeep Grand Cherokee Zj 5.9 1998 Immobilizer Alarm Çalışmıyor Yardım? Anahtarlardan ufak olan bi anahtar var, alarm caldıgında kullanılıyormus galiba fakat nereye takılıcagını bulamadım,tekrar alarmı aktif etme yoluda bulamadım,internette az ararstırmadım ama hep fabrikasyon alarmı nasıl...

10. North wind

Ynt: Jeep Grand Cherokee Zj 5.9 1998 Immobilizer Alarm Çalışmıyor Yardım? cevabınız icin teşekkürler,5.9 limited lx modeli aracım,5.9 limited lx olanlarda avrupaya gelen model oluyor,o yuzden amerikan versiyonu olmadıgından eminim.motorun calısmasında bi sorun yok,yani belkide acıklamayı yanlıs...

11. North wind

Merhaba,1998 model ZJ 5.9 aracımın immobilizerinın çalışmadığını farkettim, fakat aracın kumandasında bi sorun yok,kapıları kilitleyip acabiliyorum,aracın çalışmasında da herhangi bi sorun yok.Aracın ön gögüs kısmındaki immobilizer alarm lambası yanmıyor.Örnegin araç açıkken motor kaputunu...
  12. North wind

Jeep Grand Cherokee Limited 4.7 V8 Wj 2001 Tutkum, Yaşam Tarzım, Heyecanım.

Ynt: Jeep Grand Cherokee Limited 4.7 V8 Wj 2001 Tutkum, Yaşam Tarzım, Heyecanım. teşekkür ederim,temiz araç bulmak kolay degil, haklısınız,internetten 10 ay ilanları incelemiştim,gidip gördüğüm araçlar oldu,sonunda buldum.İnşallah isteğiniz gibi gönlünüze göre bi araç bulursunuz.WJ 4.7 V8 ler...

13. North wind

Ynt: Jeep Grand Cherokee Limited 4.7 V8 Wj 2001 Tutkum, Yaşam Tarzım, Heyecanım. 1,5 yıldır WJ kullanıyorum,her kullanışımdaki verdiği heyecan, keyif hiç azalmadı,yeri benim için bambaşka,değerli düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.Sağolun.
  14. North wind

Ynt: Jeep Grand Cherokee Limited 4.7 V8 Wj 2001 Tutkum, Yaşam Tarzım, Heyecanım. Resimlerin devamı
  15. North wind

Ynt: Jeep Grand Cherokee Limited 4.7 V8 Wj 2001 Tutkum, Yaşam Tarzım, Heyecanım. Resimlerin devamı

16. North wind

17. North wind

18. North wind

19. North wind

20. North wind

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
Kobi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri