Arama sonuçlarınız

1. hdermesin

En Ucuz Yeşil Sigorta

Etti 400 Euro.makedonya ve Sırbistan nolcak dediğimde kapıda 20-30 Euro'ya yaptırırsın demişti.haberiniz olsun.birdaha merdiven ALTI sigortamı allahkorusun. Türk sigortalarından pahalıda olsa şaşmam artık

2. hdermesin

En Ucuz Yeşil Sigorta

İlker Aykan:150 Euro Makwdonya:80 Euro Sırbistan :170 Euro verdim şimdiye kadar.
  3. hdermesin

Motokaravana Çevirme İşlemi İçin Firma Tavsiyesi

Teşekkürler tatil dönüşü ayrıntılı yazacağım

4. hdermesin

Nisan 2016 da DOLPHİN KARAVAN da campervan yaptırdım.(15 m3 Boxer).şu an ilk seferimizdeyiz.tatil bittiğinde yaşadıklarımı sizlerle paylaşacağım.sağlıklı ve mutlu kalın
  5. hdermesin

Önder Camping Kuşadası (son Durum)

Kuşadası'nda yat ve Önder kamping yan yana .ikiside açık.3 gün önce birinde konakladım.Konum olarak tam göbekte ancak Kuşadası'nın adı SIVRISINEK ADASI olsa daha yakışır herhalde. Zerre kadar uyku uyumadık karavanda.ısırık sayısını saymak mümkün değil.bir daha asla gitmem.

6. hdermesin

Yurtdışına Karavan İle Çıkmak

Aslinda bu ehliyetlerde bllinen chip yok.sadece oyle tanimlaniyor.gercekte ise bu bir barkod.butun kisisel bilgileri iceriyor.trafik tescilde bu ehliyeti aldigimda sormustum.verlen cevap:turing tarafindan verilen international ehliyete artik gerek kalmadigi seklindeydi

7. hdermesin

Yurtdışına Karavan İle Çıkmak

merhaba yeni chip'li ehliyetlerin kullanımıyla beraber uluslararası ehliyete gerek kalmadığı söyleniyor.bu doğrumudur?
  8. hdermesin

Muayene ve Motor Numarası Sorunsalı

Karavana çevirdiğim Pejo boxer Aracın motor nosu fatura ve ruhsatta 100...........405 iken,tüv muayenesi ve yetkili servisin tespitinde 10.........4055 çıktı.trafik ise Peugeot tan motor nosunu Gösteren bir yazı istedi.istanbul dan gelmesini bekliyorum.bu durumda nasıl bir yol izlenmelidir...
  9. hdermesin

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Atilla bey merhaba Cam imalatınızın son durumu nedir.birde panelvandan camper dönüşümünün başlangıçtan itibaren adım adım Gösteren bir site,video veya şematik bir veri kaynağı varmıdır.yapım aşamaları ve kullanılan malzemeler açısından.şunun için soruyorum: Firmalar standart bir paketi en az...

10. hdermesin

Fiat Ducato Döner Ön Koltuk Arıyorum

merhaba 2+1 'den 1+1'e çevirip, en az 3 kişi ile ,yurt içi ve özellikle yurt dışında sınır geçişlerinde ve trafikte sıkıntı yaşamış yada yaşamamış arkadaşların tecrübelerini dinlemek önemli.iyi yıllar dileğimle

11. hdermesin

Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ?

sayın fsirin yeterli güçte bir invertör ile bu sorunu çözmek mümkün olabilirmi ne dersiniz.teşekkürler
  12. hdermesin

Danke schön Sayın Akdeniz

13. hdermesin

Sayın Güngör Aslında yukardaki soruyu asıl sorma amacım,sıcak su ve Isınma içindi.bu ihtiyacı karşılayacak Truma nın 4/4E combisi var ama 2500 Euro.genellikle yazın kullanacağım bir karavan için bu parayı vermek pek doğru gelmiyor.şimdi asıl siz tecrübeli dostlardan Öğrenmek istediğim...
  14. hdermesin

sayın arkadaşlar lpg kullanan otomobillerde olduğu gibi karavan a da tüp yerine lpg tankı koymanın olabilirliği mümkünmü?(tüv muayenesi ve pratikte kullanma açısından) ayrıca yurt dışı gezilerinde istasyonlarda lpg dolumu yapma imkanıda var sanıyorum teşekkürler
  15. hdermesin

Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Sayın arkadaşım zaman ayırıp benim için çok değerli bilgiler yazmışsınız.sorularımın çoğuna cevap buldum.çok teşekkür ederim.sağlıklı kalın.. hasan dermesin

16. hdermesin

Teşekkürler
  17. hdermesin

sayın üstadlar; 1 ay önce 15 m3 boxer aldım 2011..camper yaptıracağım.ancak kafam çok karıştı.izninizle sizlere danışmak istediklerim var:aracımı gerek kamp içi gerekse kamp dışı kullanacağım.bazen deniz seviyesinde bazen de yüksek irtifada kalacağım.aşırı ve gereksiz harcama yapmak istemiyorum...

18. hdermesin

MERHABA NİYAZİ BEY BEN ANTALYA DA YAŞIYORUM .MAİL VEYA TELEFONUNUZU YAZARSANIZSİZİ ARAMAK İSTERİM TEŞEKKÜRLER
  19. hdermesin

niyazi bey bende 15 m3 boxer aldım bugün camper yaptırmak için.görüşmek mümkünmüdür.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
Kobi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri