Arama sonuçlarınız

1. EFEGETA

Karavan Planları

Benimse şöyle bir planım var: Malum karavan sigortası vergisi kaskosu çok pahalı. ben de ticari bir panelvan aracı alıp içini portatif (çıkarılabilir/taşınabilir) malzeme ile dizayn ederek muayene zamanı içini boşaltıp muayenesini yaptırmayı, sonraki zamanlarda içini yeniden yerleştirerek...

2. EFEGETA

Bf Goodrich Urban Terrain

ebat 225/75R16 bu ebatta 4 mevsim falken modeli bulamadım hocam. michelin latitude cross continental conti cross lx2 bf goodrich urban terrain son favoriler. acele etmeyeceğim. Kasım sonu gibi yeni lastiğimi seçmiş olurum. teşekkürler ilginize...
  3. EFEGETA

Kyron Yan Basamakları Sökme Hakkında

hocam ya çıkma arayacaksınız ya da yetkili servise gideceksiniz. ben de bulamadım. kolay gelsin

4. EFEGETA

Bf Goodrich Urban Terrain

Selam, lastik değişim zamanı geldi. Nokian weatherproof uygun ebat bulamadım. geriye bf goorich urban terrain ve michelin latitude cors kaldı. siz hala kullanmaya devam ediyor musunuz ve hala öneriyor musunuz? Teşekkürler
  5. EFEGETA

Orman Kampı Ve Kanuni Yaptırımları

Bolu kizik yaylasında benzer bir sorun yaşadım. 2 gece kaldım, 3. gün orman işletme elemanları geldi ve kampın yasak olduğunu söyledi. toplanıp çıktık. istanbulda durum nasıl bilmiyorum. ankara için sorun yok. bolu da bir çok yerde sorun yaşamadım.

6. EFEGETA

Ücretsiz Kamp Yeri Arıyorum

ücretsiz yer bulmak bir kere zor. ama imkansız değil. ücretsiz yerlerde daha çok piknikçi, daha çok çöp ve daha çok kaba insan... hele de hem ücretsiz hem duş/tuvalet olan yer bulmak... deniz kenarı olan yerlerde ben henüz görmedim öyle bir yer.

7. EFEGETA

Ücretsiz Kamp Yeri Arıyorum

:) valla bende merak içindeyim. umarım öyle bir yer vardır.
  8. EFEGETA

Ankara Kamp Alanları Güncel

Şahinler tabiat parkı bir kere ana yol kenarında, gece yoldan gelen araç sesleri rahat uyumanızı engeller. eksoz dumanı cabası. işletmecinin ne yaptığı, neyi nasıl işlettiği, kimden ne kadar ücret aldığı belirsiz, kafasına göre. sorgun gölü inanılmaz güzel havaya sahip ama bizim DOĞA DÜŞMANI...
  9. EFEGETA

Hamak Ile Ormanda Kamp Yapmak?

kampı ya da kampçılığı hamakçı/çadırcı diye ayırmamak lazım. çadır komforludur ama bazı yerlerde kuramazsınız. işte orada tarp size isterseniz çadır olur, isterseniz yatak. hamak ta aynı şekilde. tarp olarak yıllar evvel decathlon'un yeşil 3x3 olan ürününden iki adet almıştım. iyi ki de...

10. EFEGETA

Uyku Tulumu Tavsiyesi

Bir arama kurtarma ekip üyesi olarak ve geçmişte yaşadığım afet tecrübelerine dayanarak şunu ısrarla tavsiye ediyorum; Alacağınız malzemeyi dar kapsamda düşünmeyin. Bunun depremi var, yangını var, siyasi iç kargaşa, savaş, sel gibi felaketleri var. Her türlü olumsuz durumda sizi ve ailenizi...

11. EFEGETA

Uyku Tulumu Tavsiyesi

Selam, iki çocuğumla 4 yıldır kamp yapıyoruz. Kış kamplarımız da oldu. İlk başlarken kare tipi tulum aldık ama işe yaramadı. Sadece yazın kullanabiliyor. En doğrusu mumya tipi. marka model konusu sizin bütçenizle alakalı. Benim 4x3 12 adet tulumum oldu mesela. yazlık baharlık kışlık :)...
  12. EFEGETA

Karacabey,boğaz Da Saklı Kalmış Bir Şelale Harika

detaylı konum bilgisi alabilir miyiz?

13. EFEGETA

Güdül Sorgun Göleti Kampı Ve Olumsuzluklar

Yakın zamanda Işık Dağı Karagöl jeositinde Kara Demlik Bushcraft Survival ekibi olarak bir kampımız oldu. Bu kadar güzel ve doğal bir alan piknikçiler sayesinde çöp yumağı olmuş. Köylü bir abiden rica ettik ve bir traktör ayarlattık. Piknikçilerin oluşturduğu çöp yığınlarını traktöre yükledik...
  14. EFEGETA

Piknikçi ile kampçıyı birbirine karıştırmamak lazım. Çok defa karşılaştım ki; piknikçinin bıraktığı çöpü kampçılar arkasından toplamaktadır. Keza toplamak zorundadır. Çünkü; o çöpün kokusunu alan her türlü yaban hayvanı bölgeye gelebilir. Gerçek kampçı olan bunu bilir, kirletmez ve hatta...
  15. EFEGETA

3 yıldır düzenli olarak sorgun göletine kamp yapmaya gideriz. 2 çocuğum ve eşimle belli zamanlarda sorunlar yaşadık, müdahale ettik, tartıştık, jandarma çağırdık, güvenlikle papaz olduk filan ama bu seneki kadar beter olmamıştı hiç. insanların vurdum duymazlığı, eğitimsizliği, görgüsüzlüğü...

16. EFEGETA

Makalu Emotİon Kullanan Varmi ? Bütün Yorumlara Fİkİrlere Açigim

kullanan ve hatta daha extrem koşullarda kullanan çok arkadaşım var. tavsiye ediyorlar
  17. EFEGETA

Husky Bizam 2 Mi Quechua Arpenaz 2 Mi?

mat için thermarest, çadır için north face, marmot, eureka, vaude, robens tavsiye ediyorum. tulum içinse şu an evolite thor kullanıyorum, normalde işime yarıyor ama en son -28 derecede bolu kampında biraz üşümüştüm :)
  18. EFEGETA

Beynam Atatürk Ormanları Kampı

bu arada meteoroloji tahminini güncelledi. Cumartesi pazar ful yağmur görünüyor.

19. EFEGETA

Beynam Atatürk Ormanları Kampı

karagöl için yağış pazar günü gözüküyor ama belli olmaz tabi. yer bulursanız paylaşır mısınız?
  20. EFEGETA

Husky Bizam 2 Mi Quechua Arpenaz 2 Mi?

bir çok arkadaşım önce arpenaz aldı. sonra ufaktan bahar kampları derken yetmemeye başladı. bu arada kış kampı deneyiminde gördü ki malzeme kalitesi çok önemli. sonra iyi bir çadır aldı. yine aynı mantık ile uyku tulumu ve mat koleksiyonu olan arkadaşlarım var. size tavsiyem; sadece kamp...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri