Arama sonuçlarınız

1. EFEGETA

Araç Üstü Çadır Tavsiyesi?

Tuncay beyle konuştum. Teşekkür ederim Ahmet bey. uygun bir zamanda bursa yolculuğu yapar yerinde ziyaret ederiz kendisini.

2. EFEGETA

firma bilgisi rica ediyorum. teşekkürler
  3. EFEGETA

Maggiolina süper ancak fiyat bilgisini bulamadım.

4. EFEGETA

kaliteli birşey bulursanız paylaşır mısınız lütfen? teşekkürler
  5. EFEGETA

bu konuda ben de bir araştırma içindeyim. Şimdilik mart camper ve zümrüt çadır ile görüştüm. fiyat aldım ancak henüz karar vermiş değilim. bir de huma oto ya bakalım. teşekkürler

6. EFEGETA

Makalu Felen Mı? Husky Felen Mı?

facebook ta kara demlik diye bir grup var. orada da yayınlamıştı. çocuğun adı mustafa duran

7. EFEGETA

Makalu Felen Mı? Husky Felen Mı?

makalunun husky'nin çakmasıdır derler ama bayraklı seyyah diye bir arkadaşım var, kendi blog sayfasında değerlendirme yazısı vardı, bir araştır istersen
  8. EFEGETA

Datça Ücretsiz Kamp Alanı

bir de datça merkeze yakın KARGI koyu var, koya vardıktan sonra kale gibi yapılan ama yarım kalan yerin hemen yanında ağaçlıklı denize sıfır alan var. özel mülkiyet yazan yerin bahçesinin dibi ama orası özel mülkiyet değil. Orada ağaçların altına çadır kurabilirsiniz.
  9. EFEGETA

Datça Ücretsiz Kamp Alanı

datça merkezden sahil şeridinden sola doğru gidin, martı cafeyi geçince sahil kenarı ağaçların arasında çok güzel çadır alanı var. daha önce çadır kuranları gördüm. sıkıntı olmadığını söylediler.

10. EFEGETA

Uyku Tulumu Tavsiyesi

konfordan vazgeçmem diyorsanız köpük dolgulu şişme matlar var. ben çocuklar için iki tane ferrino almıştım. Başarılı. Eşimle şimdilik askeri mat kullanıyoruz ama hedef thermarest.

11. EFEGETA

Uyku Tulumu Tavsiyesi

Karadeniz yaylalarında yaz aylarında dahi hava sıcaklıkları düşer. Yağmur olasılığı yüksektir. Çadırınızın dış tente ve zemin su geçirmezlik değeri minimum 3.000-5.000 ise yağmur açısından sorun yaşamazsınız. Tulum konusunda comfort değeri en kötü +5 derece olanını tavsiye ederim. Çünkü mat...
  12. EFEGETA

Katrancı Koyu Çadır Kampı Hakkında

Selam, katrancı koyunda "yerleşik" çadır ve karavanlardan ötürü kamp alanı yok. Kurulu çadırları kiralayanlar var ancak uygun bulabilir misiniz bilemiyorum. Günübirlik giderseniz de piknikçi yoğunluğu sebebiyle oturacak yer bulamayabilirsiniz.

13. EFEGETA

Kapıdağ Yarımadasında Kamp

Selam, kamp malzemesi çok geniş bir kavram, düşük bütçe ile çok keyif alamayabilir, nefret bile edebilirsiniz. Bildiğim şu ki; başlayan bırakamıyor bu işi. Sonra kötüden iyiye büyük bir outdoor koleksiyonun sahibi oluyor. Benim tavsiyem malzemeden çok kamp alanında ve kamp esnasında çevreye...
  14. EFEGETA

Düzce de 16 ili kapsayan Telsiz Rolesi

Bu röle hala aktif midir?
  15. EFEGETA

Eski İzciye Destek :)

thermos yazacağıma thermarest yazmışım çok özür. doğru bilgi thermos

16. EFEGETA

Gözümüzün Bebeği Evlatlarımız Ve Doğa

aklıma geldi, bizimki şu sıralar ip bağlama ve düğümlerle baya haşır neşir. bir deneyin isterseniz. belki işe yarar.
  17. EFEGETA

kötü bir deneyim olmuş, üzüldüm. Benim büyük oğlum da sevmiyor balık tutmayı. Öylece oturup beklemek tuhaf geliyor :) kaldıki ben de sevmem. Daha çok hareketli ve kendini işe yarar hissedecek şeyleri seviyor. Örneğin beraber odun topluyoruz ve hepsini kendisi kırıyor. Ateş yakıp odunla besleme...
  18. EFEGETA

gündüz teknolojiyi aramıyorlar. sürekli bir hareket var. bazen bir köpekle, bazen kurbağa yumurtası ile, ağaca tırmanırken, taşların altından çıkanlara bakarken akıllarına gelmiyor. ancak akşamları kamp ateşi başında bazen konular bitiyor ve sessizlik oluyor, işte o zaman akıllarına geliyor. o...

19. EFEGETA

4 ve 8 yaşındaki çocuklarımla kamp yapmaya başladık. şimdi 7 ve 11 yaşındalar. Tek yaptığımız kendimize ne aldıysak onlara da aldık ve biz ne yapıyorsak onlara da sorumluluk veriyoruz. Zaten çadırda uyuma fikri bile başlı başına onları mutlu ediyor. baltaları var, odun kırıyorlar, kendi el...
  20. EFEGETA

Eski İzciye Destek :)

Yüksek tavanlı çadır konusunda ferrino da bazı modeller olduğunu görmüştüm, bakmanızı öneririm. Onun dışında tek alternatif arpenaz gibi duruyor. Soğutucu konusunda elektrikli soğutucuların çok faydalı olmadığını, iç hacminden çaldığını ve çabuk bozulduğunu gördük, thermarest ya da iglo marka...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri