Arama sonuçlarınız

1. Alfonse

2005 Suzuki Grand Vitara 2,0 Otm Düzeltme Ve Ilave Çalışmaları

Siz bu kadar titiz olunca, ladanin bu finishing dedikleri detay isi asla bitmez... Markayi kotulemek icinde degil, aklima geldi.... Umarim konunuzu böldum diye kizmazsiniz bana.... Bir fikra; Bir uluslararasi yetkili muhendis arac fabrikalarini denetlemeye gidiyormus... Once mercedese gitmis...

2. Alfonse

Satılık Cb Telsız (takım)

Fotograflarinj ekleyebilir misiniz lutfen? GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Alfonse

Manisa Tren İle İlgili

Sami giray' in ihtiyaci olan cevap 2 yil sonra gelmis... Hay massallah... :) GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Alfonse

2005 Suzuki Grand Vitara 2,0 Otm Düzeltme Ve Ilave Çalışmaları

Cok titizsiniz bravo... Tebrik ederim... :) (sizin lada nız olduğunu ve "lada...... Duzeltme ve ilave calismalari" diye konu actiginizi dusunemiyorum bile) :) GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Alfonse

Gezenbilir; Geleneksel Kış Kampı Bolu (27-28 Şubat 2016)

Iyi eğlenceler, selamlar herkese... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Alfonse

2001 Disco 4.0 V8 Yazılım Uygulaması

Benim l200 de kullanan birinden duydum. Çok tavsiye ediyor. Hiç bir ciddi yazılima müdahale etmiyormus. Geridonus mümkün. İçerden anlık moda seçme şansınız var... Güç tork arttirmyor. Ama makinenin gaza tepkisini çok hızlandırıyor. bence incelemlisiniz. Ben yavaş yavaş inceliyorum. Cunki şu...

7. Alfonse

Off-road Turkey "türkiye'nin Ilk Off-road Fuarı"

Çok iyi olmuş... Fuara gelmeyi düşünürüm... Takip :) GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Alfonse

Karavan Dolandırıcılarına Dikkat !

Beni telefon dolandiricilariı aradı. Aynı sistem polisiz dedi. Arkadan telsiz sesleri felan haberlerdeki gibi... Ev telefonundan aramislardi. Adamları oyaladim. Aynı anda 155 i aradim. Hoparlörü açtım, polis dinlesin tiriska polisle yaptığım muhabbeti diye... 155 teki görevli dolandiricik...
  9. Alfonse

Ankara Ve Çevresi Off Road Rotaları

Rönesans candır ;) Rönesansa takılmadımda, zamana takıldım. Turkiye' de rönesans olmadıkça zaman hep duracak benim için... :) değiştirene kadar kararımdır :) GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. Alfonse

Hangi Rr P38? Bilgisi Olan Var Mı?

Ara beni yarın o zaman... Bir tanede istanbul da çıktı satılığa onuda bugün öğrendim... Çok titiz bir arkadaşım... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. Alfonse

Aklına bişey gelmesin. Ben bu işin ucundan kıyısından ticaretinde felan değilim... Ben yanmakla meşgulüm ;) yanmayan kamıştan ney olmazmış, olsada aşkın sesi çıkmazmış ;) GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Alfonse

Umut, 5.9 istersen datçada çok iyi bitane var, bugün görüştük. :) mal ceviz :) Tanıdık, güvenilir insanda... Numarasını vereyim, görüşün isterseniz... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. Alfonse

Yeter elbet, kocaman yürekleri olur dağların... Yollarında yolcudan gayrı dostu yokki sıkılıp sırtından atsın... :) ama ben yola çıkmak için Türkiye'de rönesans olmasını bekliyorum :) GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Alfonse

Nazik cevabınız için teşekkürler... Tavsiye değil, [...sitede bu tarz bilgi paylaşımının olmaması...] dediğiniz için bilgilendirme yapmak istedim. [..."Araba Hurda Olsun İçindeki Adam Olsun"...] ;) Çok sevdim bunu [emoji122] [emoji122] Her nefesiniz huzur, dünyanız sevgi, mekanınız dost...
  15. Alfonse

Canım Ufuk abim... İyiki Varsın... Selamlar, Sevgiler... "Saygılar, Saygılar, Saygılar" GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. Alfonse

Tamirciden Kovuldum :(

Amin... Çok da doğru söylediniz... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. Alfonse

Çok eskiden çok güzel şeyler paylaşıldı gezenbilir Ankara'da, burada... Sonra insanlar bazı tartışmalara düştüler. Kişisel egolarına yenilenlerde oldu, sıkılıp gidenlerde, kızıp gidenlerde, sırf inatlari yüzünden kusenlerde oldu... Biz daha iyisini yaparızın hırsına kapılanlarda oldu... Biz...
  18. Alfonse

Zj Grand Cheerokeler Neden Saga Dogru 1 Kac Cm Daha Dusuk

Eyvallah... (ama ben dışarı çıkmak için Tr'de 21.yuzyil rönesansı olmasını bekliyorum yanliz ) :) GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. Alfonse

Kriter düzenlemekle felan vakit kaybetmeyelim... 35i 70 yapalım, litre yapalım... Bende oturayim... Ne demişler "başın sıkışınca bir büyüğe danışmak lazım" :) GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. Alfonse

Sizin zevkinize kalmış o durum.. Ama doğrudur, Xj ler bi alt segmente giren sınıf zaten.. GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri