Arama sonuçlarınız

1. Alfonse

110 Defender Arazi Işığı

Hayırlı olsun... Şen günlerde kullanın inşallah... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Alfonse

Hilux El Yapım Alt Koruma Projesi 300 Tl + 2 Gün (1650 Tl'lik Alt Korumalara Inat !!!!)

:) :) ahahaha :) :) Birisine kuzenimi gönderdim. Seatının bi derdi vardı. Halletmiş sağolsun. Kuzende memnun kalmış işten, sevmiş orayı... Kuzende hiç anlamaz arabadan, birazda kıtlık vardır aramızda kalsın ;) Sonra yeniden gitmiş. "Çekiş düşük depoyu temizleyelim" demiş, ustam "alakası yok...
  3. Alfonse

Off Road Jip Diş Kaplama Alinstech

Geri dönüşü yoksa çok gerekli değil... Ama güzel gözüküyor... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Alfonse

Hangi Rr P38? Bilgisi Olan Var Mı?

Yok yok... Sena jip rr yide iyi bilir... Hayırlısı diyelim... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Alfonse

7/24 Açık Landrover'cılar

Sürate bende karşıyım ;) GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Alfonse

Oooooo..... Hoşgeldiniz, hoşgeldiniz... Ne güzel sizleri görmek, umarım sizde beni görünce sevinmişsinizdir ;) Yazdığım gibi ihtilal yapıp devraldım ama hemen ardından devrim yapıp caNNım halka, hepsine kullanımını devrettim... Hayırlı uğurlu olsun... (Açılış yok, herkes partisini evde yapacak...

7. Alfonse

Akıllı Telefonlar Üzerinden PTT (Bas-Konuş) Haberleşme

Öyle gözüyor ama bende şifre olmadığı için dalamadım :) Birde +18gezenbilir diye bi kanal var... Orayla ilgimiz yok heralde :) GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Alfonse

Amaç boyayı korumaksa sökülebiliyor olması lazım değilmi? Birdaha hiç göremeyeceğimiz boyayı niye koruyalım ki? Sökülebiliyormu solvent gibi mazot gibi bişeyle acaba... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Alfonse

Hilux El Yapım Alt Koruma Projesi 300 Tl + 2 Gün (1650 Tl'lik Alt Korumalara Inat !!!!)

Yanlış anlaşıldım heralde... Ben imalat işinde değilim, al satçıda değilim, ticaret yapıyorum ama hizmet satıyorum. Lojistik sektörü... Benim ticari anlayışım böyle değil, maliyet kar zrar böyle hesaplanır diye yazmadım bunları... Bu şekilde az sayıda custom üretim yapanlar böyle hesaplıyor...

10. Alfonse

Maşşallah o kaportacıya... İhtiyacım olduğunda sizi bulurum onun için :) varmı yaf böyle ustalar... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. Alfonse

Eski Forumdaki Fotoğrafların Taşınması

Teşekkürler cevaplar için... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Alfonse

Lastik Hakkında Fikirlerinizi Söylermisiniz

L200 piyasada standart hali ile, standart yüksekliği v.s., arazide en başarılı araç bence... Yükseltmeye gerek bile yok. Ama az bişey yükseltmekte l200'i hiç zor degil... Kullanım şartlarınız için gerekiyorsa tavsiye ederim l200 e yükseltmeyi... Unutmayalımki batmayan araç yoktur. 1 mt karda...

13. Alfonse

Konuyu ocak başında açmışsınız. Yeni aldığınız lassaları bir ay içinde değiştirince umarım zarara uğramamışsınızdır... Bf ler mt mi? At mi? Bf Mt yi hiç incelemedim, kullanmadım ama methini çok duydum... Bf At'yi ise çok beğenirim. Sadece bi dostumuz karda iyi olmadığını söylemişti. Ben çok...
  14. Alfonse

Çeşit çok fazla... Ben size cooper stt öneririm... Karda buzda kar lastiği kadar iyi değildir Mt oldUğu için ama daha zor şartlarda işinizi çok güzel görür... Mt degil kar lastiği alırsanız buzda karda iyidir ama sert arazide, stabilizede iyi değildir... Mesala bu videoda bende cooper stt...
  15. Alfonse

Çok iyiymiş, hemde sincan sanayisinde. Orada varmı bunu yapacak yer... Çok çakal çukalın, tofaşın, kamyonetin toplandığı yer orası... (küçümsemiyorum, yanlış anlaşılmasın lütfen) Tanıdıkmıydı, yani herkese yaparlar mı manasında soruyorum... Ölçü felan varmıydı elinizde, bi teknik çizimle felan...

16. Alfonse

Evet... Amacı orjinal boyayı korumaksa sökülebilir olması lazım. Boya gibiyse ayna v.s. Her yere sıkılması ilginç... Tabiki internetten araştırırım ama reklam amaçlı olsada burayada açıklama iyi olur, tercih ederim... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. Alfonse

Telefon ne, hangi browseri kulliyor. Tablette telefon gibi calisir zaten. Bende dik tutarim, denerim... Vallahi çok sıkılıyorum tapatalktan... Chrome dışında explorerdada denedim. Ekran guzelde cok yavasliyor ve dokunmalar cok verimsiz... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. Alfonse

Tüh, keşke olsa... Zira tapatalk verimli fakat çok sıkıcı... Birde uye oldUğumuz forumları felan karıştırıyorum... Gündüz buradan kopanların takıldığı yere burdalar zannedip isimde vererek bişeyler yazmışım :) silemedimde, lök gibi duruyor orda :) giris yaptim, altina bişeyler yazdım felan...

19. Alfonse

Siz bunu 300 tl' ye mal etmissiniz. Ama kendinuz yaptiniginiz icin 2 gunluk iscilik maliyetini eklememissiniz dogal olarak... Eger ticari yapmayi dusunurseniz, Seri uretim veya bir seferde en az 10 15 adet yapmayi dusunmezsiniz, Yani tek tek yapip sattiginizi dusunursek... 300 malzeme...
  20. Alfonse

6-7 yıl önce büyük desturla yazılıyordu buraya... Destursuz iki cümle yazana dünya kıyamet koparılıyordu.... :) ahahaha :) Ne oldu? Tık yok :) Demekki bir çorap bile götürülemiyormuş öteye... Demek ki neymiş; ne oldum değil, ne olucam demek lazım mış! :) Değdi mi güzel kardeşlerinizi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri