Çeşit çok fazla...
Ben size cooper stt öneririm... Karda buzda kar lastiği kadar iyi değildir Mt oldUğu için ama daha zor şartlarda işinizi çok güzel görür... Mt degil kar lastiği alırsanız buzda karda iyidir ama sert arazide, stabilizede iyi değildir...
Mesala bu videoda bende cooper stt degilde kar lastigi olsaydi çıkardım diye tahmin ediyorum.
Ama kar lastiği olsaydı oraya kadarda gidemezdim.
Böyle bi durum
@amirganjavi, @efecim müsadenle;
Işıkdağı 03 / 15-01-2012 - Dailymotion Video
Lastikleriniz yeniymiş. Yenisini alana kadar
BATMAK İSTEMEDİĞİNİZ karda veya çamurda havayı 20 ye kadar düsürmenizi tavsiye ederim. Böylece lastik öne doğru lap diye geniş basacak ve batmayacak. Ama inik lastikle dönüşlerde yumuşak olun. Lastik janttan çıkar, benim başıma geldi...
Eğer KAR VEYA ÇAMUR SİZİN ARACIN ALT YÜKSEKLİĞİNDEN DERİN DEĞİLSE VE AKSİNE YUMUŞAK ZEMİNE BATIP ALTTAKİ SERT ZEMİNE TUNARAK HAREKET ETMENİZ GEREKİYORSA havalarınızı 40 yapın.
Böylece lastiğin bastığı yüzey azalacak, ince lastik gibi kolayca yumuşak zemine batarak sert zemine ulaşacak. Basan yüzeyin cm2 sinede daha çok ağırlık basacak. Havası arttırılan lastiğin dişleri daha çok açılacak, boşaltım daha iyi olacak...
Birde, MT lastik kullanacak yerlerde seyahatiniz çok değilse bir veya iki zincir üşenmezseniz çok işinizi görecektir...
Cooper STT piyasadaki en az asfalt sesine sahip MT'dir. Çokda şıktır...
AT lastik tavsiye etmem. Çok koşula uygun olduğu için hiç bir ortamda tam iş yapmaz.
At yerine iyi bir kal lastiği ve zincir öneririm...
Dediğim gibi iki takım zincir alın, gittiğiniz avdan geri dönmeyin. Rastgele
GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi