Arama sonuçlarınız

1. ermus35

Kendim Yapıyorum! Küçük Aile Karavanım.

125 cm ok uzunluğu. bu mesafenin çekici araç eninin yarısından fazla olması gerekiyor diye hatırlıyorum. araçla manevra yaparken araç karavana temas etmeyecek kadar olmalı. aracı karavanla tam 90 derece konuma getirebiliyorum ve araç karavanın okuna değiyor kabine dokunmuyor.

2. ermus35

Küçük Çekme Karavanımız Satılık.

Kendi yaptığım karavanımız satılıktır. Küçük aile karavanı Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 623391167 Yapım ile ilgili konumun linki: https://www.gezenbilir.com/konu/kendim-yapiyorum-kucuk-aile-karavanim.115454/ Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. ermus35

Mercedes Sprinter 413cdi Karavanımı Yapmaya Başlıyorum

iyi günler. rica etsem aracın boyutlarını yazar mısınız? toplam aracın boyu, iç yüksekliği, iç genişliği, iç uzunluk? yatak ölçüleriniz? ve yatağa girip çıkmak rahat oluyor mu, yatak araları mesafe yeterli geldi mi size? ben de iki çocuk var ve ben de ranza şeklinde düşünüyorum. son olarak...

4. ermus35

Aramızda 3+1,4+1,5+1 Koltuk Ruhsatı Alan Motokaravan Sahibi Var Mı?

İyi akşamlar. Projenizi hangi mühendise yaptırdınız? Hangi ilde onaylandı? Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. ermus35

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Bana da CİMER'den cevap bile sayılmayacak bir şey geldi. Ben de daha önce TSE bilgi edinmeden sorduğum sorunun cevabında belirtilen Ankara Araç Proje Müdürlüğünü aradım. Sağolsunlar ilgiyle dinlediler ve cevap verebilecek bir şahsa yönlendirdiler. aldığım cevap; - daha önce de 3,4,5+1 şeklinde...

6. ermus35

Burada yazdiklarinizdan mevcut koltukları sökmeden ve yönlerini değiştirmeden kalan alana diğer gerekli şartları saglayabilirsek 4+1 koltuklu karavan ruhsatı alınabilir anlamı çıkarıyorum ben. Örnek olarak resimlerdeki gibi. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. ermus35

Motorkaravan Dİzayn

Örnek dizayn ve çizimler güzel olmakla birlikte ben de arkadaşların uyarılarına katılıyorum. Ben de benzer bir dizayn için yüksek olmasından dolayı Iveco nun 35C15 benzeri modellerine bakıyorum. 17 M3 ler beni uzunluk olarak tedirgin ettiği için 13 M3 lere bakıyorum. Eğer geç değilse bence...
  8. ermus35

Kusura bakmayın. Yazdıklarınızı yanlış anladım o zaman. Hayırlı akşamlar. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. ermus35

Sayın EvliyaCelebi2, CİMER bizim için sadece aracı. Başvurularımiz CİMER vasıtasıyla konuyla ilgilenecek en doğru kuruma yönlendirilecek. Ülkedeki en üst kurumu aracı yapmak ciddiye alınmak adına en doğru başvuru şekli. İkincisi toplu imza kampanyaları birkaç ileti önce yazdığım gibi resmi...

10. ermus35

Sayın Akdeniz45, ben de imzaladım fakat bu sitenin toplumda duyarlılık oluşturma dışında bir faydası olmadığını, resmi kurumlara baskı oluşturma veya iletişime geçme gibi bir yararı olmadığını bir çok farklı yerde okumuştum. İsteyen herkes bir konu hakkında kampanya başlatabiliyor diye...

11. ermus35

Bence de çok güzel olmuş. Emeğinize sağlık. Sadece bir önerim var. Başvuru tarihi olarak insanları tek bir günle kısıtlamadan 10-16 Aralık haftası desek daha uygun olur mu. Ayın 10 unda yapamayanlar günü geçti başvurmasam da olur şeklinde düşünür mü? Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  12. ermus35

İzninizle bir iki harf hatasını düzelttim. T.C. CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM MERKEZİ MAKAMINA Motokaravanlar; yolcu nakli kullanımına müsait M1 sınıfında olmasına rağmen, yaşam alanında yolcu taşınamayacağı gerekçesiyle, panelvan ve minibüs araçların motokaravana dönüşümü sırasında; yolcu koltuğu...

13. ermus35

Şahsen benim istediğim asagidaki gibi bir motokaravan yapımına izin verilmesi. Şu an izin verilenlerden tek farkı şoför arkasındaki oturma grubu yerine aracın orijinal yolcu koltuğu bulunması. Yatağa dönüşmesi veya saklama alanı olmasa da olur. Ben onun çözümünü farklı şekilde bulurum...
  14. ermus35

Çok doğru anlamışsınız. Ortak metin uzunken dosya olarak eklemek gerekiyordu. Ama kısalan haliyle metin yazan yere kisalttigimiz metni kopyala yapıştır yaparak basvurumuzu yapabiliriz. O kadar ayrıntılı ve güzel açıklıyorsunuz ki anlamayan çıkacağını sanmıyorum. Mi A1 cihazımdan Tapatalk...
  15. ermus35

Teşekkürler. Ben tekrar okudum herhangi bir imla hatası görmedim. Bu şekilde sabitleyebiliriz bence. Açıklamayı kullanabilirsiniz ben fotoğrafları bilgisayar ekranından çektim çok düzgün değil belki Cimer sistemine girip ekran görüntüsü alarak daha güzel görseller kullanabilirsiniz. Mi A1...

16. ermus35

Bence harika olur. Metin içeriği sayın EvliyaCelebi2'ninki daha güzel olmuş sanki son paragraf ne istediğimizi net anlatmış. Bu sayede dosya eklemeye falan gerek kalmaz. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. ermus35

Fotoğraf ve dosya olarak eklendiğinde gezenbilir logosu geliyor. Başka bir yol bulalım. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderil
  18. ermus35

Gezenbilir'e üye olmayanlar da konuları okuyabiliyorlar diye biliyorum. Ekleyecegimiz metin dosyası jpeg formatında yani resim dosyası. İsteyen herkes konu içinde yukarıda koyduğum "137 nolu" iletiden ilgili resimleri açıp kendi bilgisayarına veya telefonuna kaydedebilir. 2. Facebook grupları...

19. ermus35

1 Cimer başvuru yap kısmını doldurup giriş yapıyoruz. Olanlar e devlet sifreleriyle giriş yapabilir. 2. Kimlik bilgileri kısmında ilgili bilgileri dolduruyoruz. 3. Başvuru metni kısmına kendi ifademizi yazıyoruz. "Dosya seçiniz" tıklayarak jpeg formatındaki ortak metni bilgisayarınızdan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri