Arama sonuçlarınız

1. civeneburi

Snowboard

Ynt: Snowboard slm arkadaşalar ben samsun ladik den ersin bizim buarada kayak tesisi açılldı bu yıl ben hemen snowbord aldım ve kaymaya snow la başlamaya karar verdim sebebi ise bordda uygun çok güzel yerler var ama teknik konuda eksiklerim çok bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ...

2. civeneburi

Gezenbilir Samsun Grubu Doğu Karadeniz Gezisi Duyurusu (16-19 Mayıs 2009)

Ynt: Gezenbilir Samsun Grubu Doğu Karadeniz Gezisi Duyurusu (16-19 Mayıs 2009) serhat kardeşim bizde mehmetle gelmek isteriz ama zor gibi şimdilik
  3. civeneburi

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) göktuğ neden sorun yaptın bi anda kibarlığı sen öğretemezsin bana istediğim arbayada binerim seni ilgilendirmez. iyi o zaman sen cj biniyosun diye herkes cj mi binecek .tmm abi cj daha iyi niye kızıyorsun.

4. civeneburi

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) arkdaşlar o suzukiyle atlayan benim herkes bilmeden konuşuyor arabın altına muhafaza demiri yapmıştım onun bağlantı cıvatası biraz uzun bırakılmış atlama esnasında o civata difransiyel kovanına alttan darbe yaptı ve kovan kırıldı.ama bende arazi taşıtı...
  5. civeneburi

Vitara Karda Performans

Ynt: Vitara Karda Performans birde önlerde hiç manevra yok sayılır sürtme yapıyor.

6. civeneburi

Vitara Karda Performans

Ynt: Vitara Karda Performans slm arkadaşlar batuhanın bahsettiği araç bu bu yükseklikle ve ve bu jantlarla suzukiden nasıl bir perfonmans beklenirki

7. civeneburi

Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009)

Ynt: Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009) tşk ederim selami abi sen nasılsın bende suzuki vitara aldım geziniz güzel olmuş olmuş bu tarafa da gelin beklerim buradaki havayı gördünüz işte..
  8. civeneburi

Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009)

Ynt: Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009) abi nbr ben ersin memlunmusun arabadan
  9. civeneburi

Acil Satılık CJ6

Ynt: Acil Satılık CJ6

10. civeneburi

Acil Satılık CJ6

araç 1980 model olup önler disk fren hidrolik direksiyon üzerinde takılı brc tüp sistemi amörtisörler gazlı sakyjackerdir. ön tampon full krom tabor 9500 luk vinç araçta değişen parçaların hepsi orjinaldir. lastikler mudzilla arazi için yazlık lastikleride jantları ile birlikte...

11. civeneburi

1980 model Cj6 Acil Satılık (SATILDI)

Ynt: 1980 model Cj6 Acil Satılık (SATILDI) ön tampon değişti komple krom oldu
  12. civeneburi

Ynt: 1980 model Cj6 Acil Satılık (SATILDI) sahibinden comda hepsi var resimlerin oradan bakbilirsiniz bu arada ön tampon ve ön ızgara krom yapıldı.. resimlerde var

13. civeneburi

Ynt: 1980 model Cj6 Acil Satılık (SATILDI) evet var motorda herhangi bir sorun sorun yok gayet iyi motor durumu
  14. civeneburi

Ynt: 1980 model Cj6 Acil Satılık (SATILDI) göktuğ tşk ederim ilgilendiğin için
  15. civeneburi

Ynt: 1980 model Cj6 Acil Satılık (SATILDI) pardon cep numaram 05464452225 araca 13.000 ytl istiyorum..

16. civeneburi

Ynt: 1980 model Cj6 Acil Satılık (SATILDI) arac iyi durumda memlunum
  17. civeneburi

Ynt: 1980 model Cj6 Acil Satılık (SATILDI) hımm tanıdım tmm
  18. civeneburi

Ynt: 1980 model Cj6 Acil Satılık (SATILDI) aynen bu vaziyette arac sadece sis farlarını söktüm ..

19. civeneburi

Ynt: 1980 model Cj6 Acil Satılık (SATILDI) işinize bakın arkadaşlar yara bandı lazımsa ben size hemen yolların ama yarabandının neye lazım olduğu önemli
  20. civeneburi

Ynt: 1980 model Cj6 Acil Satılık (SATILDI) peşin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313