Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemkocyigit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,129
Ynt: Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009)

İçinizde doğa aşkı ve her anının mutlulukla geçirmek isteyen bütün kamp arkadaşlarımla herşey için teşekkür ediyorum...Tekrar görüşmek dileğiyle....[attachment=1]

SL271332a.jpg

Etiketler

tşk ederim selami abi sen nasılsın bende suzuki vitara aldım geziniz güzel olmuş olmuş bu tarafa da gelin beklerim buradaki havayı gördünüz işte..

İlter bey içinde olduğum karelerden gönderebilirseniz teşekkürler.. adnanakgun67@hotmail.com
Nietsky' Alıntı:
Arkadaşlar, geziden birkaç kare de aşağıdaki bağlantıda:
http://www.facebook.com/album.php?aid=62266&l=1e83c&id=747353148
Vakit bulunca buraya da yükleyeceğim. Fotoğraflarını çektiğim arkadaşlar mail adreslerini verirlerse onlara da fotoğrafların orijinal hallerini gönderebilirim.
Görüşmek üzere...

ilkeeerrr ebnde varsam o resimlerde bende istiyoruummm snoopy1tr@hotmail.com

İlkeeeeeeeeerrrr, ekarais@superonline.com

Gezinin sonunda yenilen sütlü irmik helvası resmi tam çıkmamış yenmeden önceki hali offroad boyunca kucakta taşındı hasar görmesin diye...

ilker benimde fotoğraflarımı gönderirsen sevinirim; erturk771@hotmail.com

Ne oldu burda herkes bayıldı kaldı herhalde hiç közde bakır cezvede Türk kahvasinden bahseden yok böyle giderse oturanbilir'e geçicem.....

Kahve içerken resimde gözükenler belli yanmış pantolonundan,yüzüğünden, tozluğundan, elindeki fenerden ve ben iyi geceler.......

schweps' Alıntı:
Avatarınızdaki fotoğrafı çok beğendim İlker bey.

Teşekkürler Şenol Bey. Kazan- Çubuk arası offroad gezimizde çekmiştim o kareyi.

Arkadaşlar Akçakoca etkinliğimiz ile ilgili topic açılmıştır, tekrar görüşmek üzere http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23935.new#new

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR