Arama sonuçlarınız

1. I

Boluda Kamp Alanları

Bize kamp alanı lazım değil kalabalıktan uzak ağaç altı biyer yeter :)

2. I

Boluda Kamp Alanları

Yedigöllere tekrar gitmek isteriz ama yol durumu gözümüzü korkutuyor açıkcası. Abant civarında kamp yapabileceğimiz yerler var mı?
  3. I

Boluda Kamp Alanları

Arkadaşlar merhaba. Bayram içim Boluya gitmeyi düşünüyoruz geçen sene yedigöllerde kamp yapmıştık fakat yol durumu berbat olduğu için bu sene başka bir yere gidelim diyoruz. Sizin boluda bildiğiniz kamp alanı var mı? Ve yedigöllere bu sene giden varsa yol durumu hakkında bilgi verebilir mi?

4. I

Antalya Kamp Alanları

Ynt: Antalya Kamp Alanları Kaş kampingin hiç bir güzel yanı yok arkadaşlar. Bizleri aptal yerine koyuyorlar. ağaç desen ağaç yok. yer desen yer yok. plaj desen plaj yok. plaj le arasından anayol geçyor. bütün bunlara rağmen birde çadır yeri için kişi başı 25 tl istiyorlar. kaşta 35 tl ye yarım...
  5. I

Antalya Kamp Alanları

Ynt: Antalya Kamp Alanları Yıldırım Kaping Tekirova asırlık ağaçlar altında denize sıfır kum ve çakıl aırlıklı olimpos ölüdenzkalitesinde bdenizi var. elektrik duş tuvalet vs var. Tekirova henüz turistik açıdan keşfedilmemiş olduğu için çok sakin ve çok güzel bir yer. Fiyatlar karavan yada...

6. I

Facebook Kampçılık Ankara Grubu

Arkadaşlar 2014 Yılı içerisinde tanışma ortamı oluşturalım iletimin ardından Facebook ta bir grup açma kararım ile başlayan Kampçılık Ankara Facebook grubumuz Geçen süre içerisinde artan bir ilgi ile kalabalıklaşıyor. İlk tanıtımını yaptığımda 3 üye iken şu anda 77 üyeye ulaşmış bulunuyor...

7. I

Çadır Ve Araç İçinde Gece Isınma Yolları (basit Yöntem İle Gece Üşümeye Son)

Sevgili arkadaşlarım Bu konunun önemli olduğunu düşündüğüm için tüm kampçılık sevdalısı arkadaşlarımı da bilgilendirmenin iyi olacağını düşündüm. Eşim ve ben kamp yapmayı seviyoruz. Anlayacağınız biraz mazoyuz. O eziyetin keyfini çıkarabiliyoruz. Ancak eşim gerçekten çok üşüyen biri.( Zaten...
  8. I

23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014)

Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) Kampa katılacakların listesini tutmak faydalı olur, aşağıda adını yazdıran arkadaşların listesine ilaveten katılcaklar lütfen isimlerini yazdırsınlar. Yazdırmak için önce mevcut listeyi kopyalıyoruz.'' Yanıtla '' seçeneğini...
  9. I

23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014)

Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) DOSTLAR KAMP İLE İLGİLİ DETAY VEREBİLİRMİSİNİZ. TAM OLARAK NEREDE KAMP YAPILACAK. KİMLER KATILIYOR. BİZDE KATILMAK İSTİYORUZ AMA MODERATÖRLERDEN CEVAP ALAMADIĞIMIZ İÇİN ASKIYA ALNIŞTIK. HATTA SIRF BU YÜZDEN 18 NİSANDAN BU YANA...

10. I

Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Bir Grup Oluşturalım

Ynt: Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Bir Grup Oluşturalım katılma isteğinizi kabul ettim. grubumuza katılan ilk üyemiz oldunuz böylece. Aramıza hoşgeldiniz. İletişimi hem facebook grubumuzdan hemde gezenbilir üzerinden devam ettirmekte fayda var. zaman içerisinde yerine oturacağına inanıyorum.

11. I

Ynt: Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Bir Grup Oluşturalım Arkadaşlar Bu mesajımın ardından dün aklıma geldi ve facebookta bir grup sayfası açtım. Kampçılık Ankara olarak araştırırsanız grubu görebilirsiniz. ben buradan linkinide vereyim. https://www.facebook.com/groups/1431884700392383/...
  12. I

Geleneksel Işıkdağı Kampı?

Sevgili Moderatörleri, Geleneksel Işıkdağı kampı ile ilgili geçmiş paylaşımlarınızı okuyunca bu sene için merak e sabırsızlıkla size yazma ihtiyacı duydum. Bu sene için (2014) bir plan varmı? Bu sene yapacağınız planlamalarda sizlere katılmaktan mutluluk duyacağız. Çok büyük Aksilik olmadığı...

13. I

Merhaba Arkadaşlar, Geçen Yıl bıraktığım mesaja pek talep yoktu. Ancak bu sene tekrar şansımı denemeye karar erdim. Bakalım bu sene bu konuda bir şeyler yapabilmek mümkün olacakmı. kamp Ve Kampçılık Gerçek Bir Tutkudur. Tabi Tadını Almış Olana, Tadını Almayana İse Tam Bir Eziyettir. biz Şanslı...
  14. I

Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Grubu Kuralım

Merhaba Arkadaşlar, kamp Ve Kampçılık Gerçek Bir Tutkudur. Tabi Tadını Almış Olana, Tadını Almayana İse Tam Bir Eziyettir. biz Şanslı Bir Çiftiz. Eşim Ve Ben Her İkimizde Doğada Çadır Kurup Kamp Yapmayı Çok Seviyoruz. Ancak Çevremizde Kafamıza Uyan, Kamp Yapmaktan Hoşlanan, Birlikte Zaman...
  15. I

Iveco M23 Aracımın Motokaravana Dönüşümü için Görüşleriniz Önerileriniz?

Ynt: Iveco M23 Aracımın Motokaravana Dönüşümü için Görüşleriniz Önerileriniz? OKAN bey merhabalar, Benim özel bir ricam olacak sizden. M23 benimde favori aracım karavan yapımı için. İyice niyetlendim ama şu ana kadar ölçülerine ulaşamadım. Mümkünse iveco M23 ün iç ölçülerini...

16. I

IVECO M23

Arkadaşlar, karavan için gerekli 12-16m2 arasındaki alanı, Bagaj kısmında atıksu,temizsu tankları, dış klima ünitesini, yaşam akülerini barındırmak için fazlası ile yeri olan, Bunun yanında ilaveten oldukça fazla depolama alanı bulunan, dizel yakıtla çalışan ve az yakan, Aynı zamanda son derce...
  17. I

Portatif Klimayı Karavanda Kullanma

Arkadaşlar, Bu güne kadar bu kadar hoşuma giden bir başka forum olmadı. Sadece tartışma değil. gerçekten son derece detaylı ve yapılanları olabildiğince teknik olarak anlatan bu kadar çok insanı bir arada görünce siteden ayrılamaz oldum resmen. her tartışmanın içerisinde yada cevapların...
  18. I

Çadır Kuracakların Dikkatine

Yeni üeyeyim tabi arkadaşlar. Akşam oturdum üşenmedim hemen tüm kampçılık konularını okudum. Öncelikle site harika. Bu kadar bilgi paylaşımının bu kadar yararlı bir şekilde bir arada bulunduğu site az. Bende Su soğutma yöntemi ile ilgili paylaşımımın ardından hızımı alamayıp ikinci paylaşımımı...

19. I

Kamp Ortamında Su Soğutma

Arkadaşlar, Askerdeyken üste fiilen taarruz gibi saçma bi suçtan bi süre askeri cezaevinde ağırlamışlardı beni :)) Tabi cezaevi ortamında soğuk suyu nerde bulacan. Ama her zaman soğuk suyum oldu. kana kana doya doya içtim. Nasılmı. 1,5 kg lık pet şişeyi alın. Etrafına bi kaç kat bez sarın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,037
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri