Iveco M23 Aracımın Motokaravana Dönüşümü için Görüşleriniz Önerileriniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan okanmartin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,559
Ynt: Iveco M23 Aracımın Motokaravana Dönüşümü için Görüşleriniz Önerileriniz?

Okan bey memnun oldum.İZMİR /Karşıyaka bende Alaybeydeyim.Selçuk yaşar alaybey ilk okulunu okudum.Çocuklarımda ordan mezun.Mutlaka görüşmek dileği ile Kolay gelsin herhangi bir konuda yardımım olursa ve buralardan bir isteğiniz olursa haberim olsun.SEVGİ ve SAYGILAR

Etiketler

metin0035' Alıntı:
Okan bey memnun oldum.İZMİR /Karşıyaka bende Alaybeydeyim.Selçuk yaşar alaybey ilk okulunu okudum.Çocuklarımda ordan mezun.Mutlaka görüşmek dileği ile Kolay gelsin herhangi bir konuda yardımım olursa ve buralardan bir isteğiniz olursa haberim olsun.SEVGİ ve SAYGILAR
teşekkür ederim.bende alaybey ilkokulu mezunuyum sonra şubede okudum.görüşmek üzere. dostça kalın.

iyi akşamlar. Herkeze selam böyle bir yerleşim planı düşünüyorum. nedersiniz.

yeni.jpg

Okan bey,karavanınız oldukça geniş olacak.Portatif veya sabit bir masa koymalısınız.Birde Gerçek ölçülendirme yaparsanız yerleştirmeler daha kolay olacaktır.

züğürt gezençi' Alıntı:
Okan bey,karavanınız oldukça geniş olacak.Portatif veya sabit bir masa koymalısınız.Birde Gerçek ölçülendirme yaparsanız yerleştirmeler daha kolay olacaktır.
henüz kaba taslak çıkarıyorum ölçülendirmeyi en son yapıcağım. koltuğun ön kısmına sabit masa düşünüyorum.

OKAN bey merhabalar,

Benim özel bir ricam olacak sizden. M23 benimde favori aracım karavan yapımı için.

İyice niyetlendim ama şu ana kadar ölçülerine ulaşamadım. Mümkünse iveco M23 ün iç ölçülerini yayınlayabilirmisiniz. Gerçekten çok makbule geçecek emin olun.

Merhaba imalat ne aşamada acaba ben de merak ettim

Valla.. Baştan sona iki kere okudum ...ne oldu bu proje hakikaten bende merak ediyorum....topik iki senedir ölüm sessizliğinde ....Bu tip araçlarla ilğileniyorum sizin deneyimleriniz önemli Saygılar....... ??? ??? ??? ???

okanmartin' Alıntı:
iyi akşamlar. Herkeze selam böyle bir yerleşim planı düşünüyorum. nedersiniz.
Okan Bey bu planı ben de merak ediyorum.Selamlar.

okan bey çalışmalarınızda başarılar.Benimde hayalim M23 türü bir aracı karavana dönüştürmek,kafamda her türlü detayı şekillendirdim diğer karavan modelleriyle bile ilgilenmiyorum.Bana göre bu tür araçlar güvenlik,konfor,donanım açısından en uygun araçlar tek olumsuz yanı ehliyet.Ehliyetimi E ye çevirmek için en kısa sürede sürücü kursuna başvuracağım.Başka bir sıkıntıda yok sanırım.

Ynt: Iveco M23 Aracımın Motokaravana Dönüşümü İçin Görüşleriniz Önerileriniz?

masa kısmı portatif yatak şeklinde yapacağım. Misafir için ama benim masa hariç aynı düşüncedeyim kolay gelsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,037
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR