Arama sonuçlarınız

1. drares

Yunanistan'da 7 Hafta, Mayis-temmuz 2016

Motosiklet için bahsettiğim olay Burak arkadaşımız tarafından 2013 yılında yaptığı gezide yaşanmıştı. İlgili link: Efsane Balkan Tur Yunanistan Bosna Hersek Sırbistan Hırvatistan Kosova Makedonya

2. drares

Bildiğim kadarıyla gümrükte "bir kişi aynı anda 2 aracı kullanamaz" mantığıyla araçlardan birisi yolcuya zimmetleniyor.
  3. drares

Nordkapp'a Yolculuk

ne kadar yazık, güzelim gezi yazısı yarım kalmış ): Sn. a.adalioglu devamı gelecek mi acaba?

4. drares

3 Haftada Vw Transporter Ile Iskandinavya Gezisi

İlaveten, bir aylık yeşil sigortayı, Mayıs 2017'de Bulgaristan'da iş kuran bir arkadaşım aracılığıyla 50 €'ya yatırdım. ;)
  5. drares

3 Haftada Vw Transporter Ile Iskandinavya Gezisi

Gözümden kaçmış bir gezi yazısı daha... Bu aralar gezenbiliri daha az ziyaret ettiğimden sizin yazınızı da gözümden kaçırmışım. Kamp aracınız sizi oralara kadar götürüp, 3 hafta da ev sahipliği yaptığına göre bence yeterli. Bir çok gezgine ümit veren bir araç düzenlemesi yapmışsınız.2 kişi için...

6. drares

Sirbistan'da 13 Gun - Haziran 2017

Bu gezi yazısı da hafızamızdaki yerini aldı. Bizimle paylaştığınız için size teşekkür ediyoruz :)

7. drares

Karavan İle Norveç Hakkinda Her Şey (2017 Temmuz)

Serhat bey, değerli bilgiler için teşekkürler, takipteyim :)
  8. drares

Ben nakit kullandım, giderken özellikle 5-10-20 € gibi bozuk sayılabilecek paraları yanımda hazırladım, daha büyük paraları pek ortalık yerde çıkarmadım. Hırsızlık her yerde mümkün, evinizin önünde de soyula bilirsiniz. Motorsikletinizi ve karavanınızı tek kişi olarak gümrükten çıkaramazsınız...
  9. drares

Karavan İle Norveç Hakkinda Her Şey (2017 Temmuz)

Norveç bir karavancının nirvanasıdır :) sayenizde içimizdeki kaynayan volkan yeniden püskürmeye başladı... Her şey tamam ama zamanı yetiştiremiyoruz :( Sayenizde gezip göreceğiz, paylaşımınız için teşekkürler :)

10. drares

Bosna Ve Hersek'de 13 Gun. 30 Mayis - 12 Haziran 2017

Gürkan bey gezi yazınızı okumayı az önce bitirdim, hem sevindim, hem de üzüldüm. Sevindim, çünkü çok zevk aldım. Üzüldüm, çünkü keşke daha uzun olsaydı, daha çok okuya bilseydim diye içimden geçirdim. Benim gezme konusundaki açgözlülüğümü mazur görmenizi diliyorum. Elinize ve emeğinize sağlık...

11. drares

Sirbistan'da 13 Gun - Haziran 2017

Bugün, gezi yazılarını okuma günüm, sayenizde Sırbistan'ı da geziyoruz. Burada daha önce arkadaşlarımın yaşadığı güvenlik sorunu nedeniyle gezme hevesim kursağımda kaldı. Ama belki bir gün cesaretimi toplayıp Sırbistan'a da giderim. Detaylı anlatımınız ve fotoğraflarınızla bu güzel yazınızı da...
  12. drares

Bulgaristan-romanya-ukrayna-rusya-estonya-letonya-litvanya-pol Seyahatim

Güzel bir geziymiş, arada gözümden kaçmış. Bir söz vardı eskiden "okunmadık gazete yenidir" diye, ben de gezinizi yeni gözüyle ve hevesle okudum. Aracınız fiat ama hangisi belirtmemişsiniz, 4 kişinin o kadar gün yükünü çektiğine göre adının anılmasını bence hak ediyor ;) Paylaşımınız için...

13. drares

Sayın moderatörlerimiz bu arap sabunu muhabbetini ayrı bir başlığa taşısak da bu faydalı bilgi arada kaynayıp gitmese nasıl olur? Ayrıca değerli katkılarından dolayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum :) Turmepa bizim de tercih ettiğimiz deterjan. Hem doğa dostu, hem de eşimin hassas ellerine ;)
  14. drares

Isveç 2018 Gezimiz

Mustafa merhaba, bu yaz 2 hafta için aynı planı biz de düşündük, arkadaşlarımız buradan 2 aylığına çıkacaklardı; onlara rotanın belirli bölümünde katılmayı planladık. Ama hem 2 hafta bize kısa geldi, hem de onlar bu geziyi ertelediler ve plan rafa kalktı :)
  15. drares

Bosna Ve Hersek'de 13 Gun. 30 Mayis - 12 Haziran 2017

Balkanlar gezisi buradan devam ediyor, (çok sevindirici bir haber ;) ) Bosna da görmeyi arzuladığımız yerler arasında, sayenizde iyi bir ön bilgi elde edeceğiz. Yemekler, piramitler, değirmenler, hepsi çok güzel. Elinize sağlık. Paylaşımınız için teşekkürler :)

16. drares

Hirvatistan'da 19 Gun - Mayis 2017

Mesut abi çok hoşsun, sayende yeni şeyler öğrendim. Ne de olsa öğrenmenin de öğretmenin de yaşı yok ;)
  17. drares

Gezenbilir 9. Geleneksel Maltepe Karavan Buluşması 2017

Geçmiş olsun, kısa sürede eski sağlığına kavuşmasını diliyorum...
  18. drares

Gezenbilir 9. Geleneksel Maltepe Karavan Buluşması 2017

Eski dostları bir arada görmek, gülen yüzleriyle karşılaşmak çok hoş. Son zamanlarda gezenbiliri eskisi kadar ziyaret etmiyorum. Ama bu toplantı haberi bana eski mahallesine dönen bir göçmen hissi yaşattı...

19. drares

Isveç 2018 Gezimiz

Uzun kış gecelerinin yeni eğlencesi "bu yaz karavanımla nereye gitsem" oyunu olmalı. Biz de ne yapacağımıza halen karar verememekle birlikte değişik hayallerin peşinde koşuyoruz. Bunlardan bir tanesi İskandinavya gezisi ama max. 3 hafta süre biraz sıkıntılı. Belki de bu süreyi Karadeniz gezisi...
  20. drares

2018 Haziran Vw Caravella Ile Avrupa

Forumlarda okuduğum ve sohbetlerde arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla araçtaki teknik arızalar biraz sıkıntılı. Yaşadığınız yerden size her zaman yardımcı olacak iyi bir tamirci ustanın varlığı seyahatiniz boyunca size güven verecektir. Aracınızda ufak tefek tamiratları yapabileceğiniz bir tamir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,038
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri