Arama sonuçlarınız

1. kara.vanlife

Tüp Havalandırma - Menfez

Merhaba Mesut bey. Bu bilgi olması gereken delik çapı için gayet yeterli. Teşekkür ederim. Örgü ile kapamak tamam ama üst delik ile aracın aldındaki delik arasındaki yaklaşık 3 cm'lik boşluğun yoldan gelecek su ile teması zamanla sorun yaratmaz mı ? Ya deldikten iç yüzeye koruyucu bir şeyler...

2. kara.vanlife

Karavanda Gaz Sistemi Kuran ve Kullananların Dikkat Etmesi Gereken Bazı Noktalar

Merhaba. Konuda emeği geçen herkese teşekkürler. Sonuç olarak 2023 ağustos ayında kendi karavanını yapan birisi için nokta atışı sipariş listesi verebilirseniz çok sevineceğiz. Aldığımız ocak için hangi Aygaz tüpü, hangi dedantörü ve hangi hortumu kullanmalıyız. Lütfen tek tek link verirseniz...
  3. kara.vanlife

Tüp Havalandırma - Menfez

Merhaba, Aradım taradım bulamadım. Tüpün altına açılacak olan havalandırma deliği, çapı ve buna uygun bir aparat. Sadece delip bırakacakmıyız ? Tabiki hayır. Böcek haşere pas vb durumlar için özel işlemler veya aparat olmalı diye düşünüyorum. Nasıl yapılır, ? Hangi malzemeler gereklidir ...

4. kara.vanlife

Davlumbaz Üstü Temiz Su Deposu Kapağı Sızdırmazlık Sorunu

Würth Duşakabin Silikonu ile hem contasını çıkartarak conta gibi hemde kapağı sıktıktan sonra ürerini full kapatacak şekilde ürünü uygulayarak soruna çözüm bulduğum inancındayım..
  5. kara.vanlife

Davlumbaz Üstü Temiz Su Deposu Kapağı Sızdırmazlık Sorunu

Merhaba, Yapmakta olduğum karavan için malum firmadan 100 lt davlumbaz üstü çift kapaklı bir su deposu aldım. Kapaklarda conta mevcut ama maalesef su kaçırmakta. Üretici firmayı aradığımda kapakları biz yapmıyoruz bu tip kaçaklar normal yanıtını aldım. Hemen hemen herkesin bu firmadan aldığını...

6. kara.vanlife

Plastik Tavan Heki Montajında Mastik Sorunu

Sizi dinleyerek Almanya'dan gelecek olan bir yakınıma 40x40 + 28x28 heki + 40x20 2 adet ve 90x50 1 adet karavan camı montajı için 6 adet Dekaseal 8936 siparişi verdim.

7. kara.vanlife

Akıllı Alternatör Çağına Hoş Geldik Ama Boş Gelmeyelim

Mesut bey, Merhaba. Bir sorum olcak. Aracım 2014 citroen jumper. Alternatorum arızalandı diyelim. Akıllı alternator taktırabiliyormuyum yoksa orijinalinde hangi tip varsa onu mu taktırmak zorundayım. Bu konuda bilginiz var mı ?
  8. kara.vanlife

Alternatörden Yaşam Aküsüne Elektrik Kazanımı

Merhaba. Öncelikle @Doğrucu Davut üstadımıza tüm paylaşımları için teşekkürlerimi iletmek isterim. Kendisi farkında değil ama şahsen ufkumu açmakta. iyi ki varsınız. Aklıma takılan bir konuya gelirsek. Kablo uzunluğu ve kesiti. Enerji sistemini kuracağım yer ile akü arası yaklaşık 7 mt. 16mm2...
  9. kara.vanlife

2010 Fiat Ducato L4h2 Karavan Yapımına Başlıyoruz

Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Aklıma takılan bir konu var. "Yatağa dönüşebilen koltuk" konusu. Bu yataktan kasıt aracın arka kısmına yaptığımız 130-140 cm x 200 civarında olan yatak mı yoksa şöför arkasına yapılan oturma gurubundanki yatağa dönüşebilen koltuklar mı ?

10. kara.vanlife

Dometic'te kendi montaj kitapçığından Sika Lastomer 710 ürününü önermekte.. Sizin ve üreticinin tavsiyesi aynı olunca sorunuma çözüm bulmuş olmaktayım. Bu ürün Türkiyede satılmakta. Teşekküler

11. kara.vanlife

Kırıcı Delici

Merhaba, 3-4 yıl önce Bosch GBH 2-26 DRE almıştım. Aktif kullandım diyebilirim. Hala ilk günkü gibi. Kesinlikle tavsiye ederim. 2-26'daki 26 ibaresi takılabilecek max uç çapı...
  12. kara.vanlife

Banyoda Kullanılan Macun

Türkiye de bulabiliyor muyuz bu markayı ?

13. kara.vanlife

Harika.. Çok sevindim. Öyle umuyorum. Var tabiki ama ben fikrinizi almak istemiştim. "Şu konuya çok dikkat et " diyeceğiniz bir nokta vardır belki.
  14. kara.vanlife

Türkiye'de ki muadilini bulmam gerekecek. Teşekkürler
  15. kara.vanlife

Sayın @Doğrucu Davut Merhaba, umarım iyisinizdir. Dometic havalandırmalarda vidalar kullanılmamakta. Yani saca atılan bir vida yok. Bende yeni aldığım panelvan aracıma Dometic Heki takma arifesindeyim. Bana nokta atışı montaj tekniği ve malzemelerini önerebilirmisiniz ?

16. kara.vanlife

Citroen Jumper Servis - Didim / Aydın

Merhaba. Yeni bir araç aldım. Citroen Jumper. 2014 model. Aydın Didim ilçesine yaşıyorum. Öncelikle Söke'de yoksa Aydın olmadı İzmirde tavsiye edebileceğiniz işinin ehli servis önerilerinize ihtiyacım var. Saygılar.
  17. kara.vanlife

Transporter Standart ( Kısa ) Şase Camper Için Iç Ve Dış Donanım

Merhaba. Maalesef. 4x2 SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. kara.vanlife

Araç satılmadığı için iç malzemelerin satışıda İPTAL olmuştur. Bilginize.

19. kara.vanlife

Merhaba, Daha büyük bir araca geçmek için aracımı fabrika çıkışı olarak malum sitede satışa koydum. Bu sebeple aracımın iç donanımını transporter T5 ile karavan hayatına adım atmak isteyen arkadaşlara kolaylık sağlaması için uygun fiyata satmaya karar verdim. Bu ekipmanları kullandığım...
  20. kara.vanlife

Dalgıç Pompa / Hidrofor Karşılaştırması

12V musluklar kullanılıyor yanılmıyorsam dalgıç pompalar için.. Musluğu açınca pompayada enerji veriyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,038
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri