Arama sonuçlarınız

1. kara.vanlife

Solar Şarj Cihazı Load Çıkışı

Komşumdan rica ettim. Akü 13.53V ta ve 77 mA şu an için çektiği akım. Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. kara.vanlife

Ayyynen öyle hocam. İlk 2 aldığımda bu şekilde takıldı ve mefta oldu. Ama sonra koçtaştan aldığım sorunsuz çalışıyor. Fotografları az öncen sizin için çektim. Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. kara.vanlife

Üstadım ben o kutuyu kullanmıyorum. Led'i direk ( kutusuz, akım sınırlayıcısız ) olarak solar sarj cihazının yük çıkısından gelen kabloya taktım. İlk iki adette o şekilde takıldı ve yandı m koçtaştan aldığım sorunsuz çalışıyor. Yani beraberinde gelen kutu takılı değil. Tapatalk kullanılarak...

4. kara.vanlife

Bi de DM'ye bi baksanız :) Soru sormuştunuz da cevabı orada.
  5. kara.vanlife

Ama 10 gündür çalışıyor !! Neden hala yanmadı ?? Şimdiye kadar çoktan mefta olması gerekmiyormuydu ? Akım sınırlayıcı kutu dediğiniz 220AC'yi 12DC'ye çevirmiyormu ?

6. kara.vanlife

Koçtaş'a gittim. Durumu anlattım. Ek'teki ürünü önerdi. Trafosuz bir şekilde kendisiyle taktık ve sorunsuz çalıştı. Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. kara.vanlife

Duş Için Bağlantı Ekipmanları Ve Dış Duş Önerisi.

Merhaba.. T5 aracımı Casper'a dönüştürme sürecindeyim. 50 lt su deposu, seaflo hidrofor ve 2 mt içi kauçuk hortum aldım. Depo su çıkışından hidrofor bağlantısı hazır. Hidrofordan ( arka 3'lü koltuğun arkasında ) bagaj kapağına kadar kauçuk hortum yetişiyor. işte bu kısımdaki bağlantı aparatı ve...
  8. kara.vanlife

12 Volt Kompresörlü Buzdolabı Tavsiyesi

Aractaki elektrik sistemim nihayet tamamlandı ve dolabın arac testini kısmen yaptım.. Ön camlar 1 parmak açık 5 saat güneş altında, aracın üst kısmı 52 derece alt kısmı 40 derece civarında bir sıcaklığa sahip olarak dolabın içi dolu bir şekilde güneş paneli devre dışı olarak 100A lifepo4 akü ile...
  9. kara.vanlife

12v Sistemde Kablolama Nasıl Olmalı?

Video: https://youtu.be/E2mJnXb9HlQ Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. kara.vanlife

Lithium (lifepo4) Aküler Parasını Hak Ediyor Mu- Test

İçeriği dışına çıkan konuyu canlandırmak adına veri paylaşımı; 100A Orpus Lifepo4 akü ile indelb 41A buzdolabım solar paneller kapılı güneş altındaki siyah renk araçta 72 saattir çalışıyor. Sadece ön camlar 2 parmak açık. Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. kara.vanlife

Bugun load çıkışına 12v gömme led spot bağladım, önce kuvventli yandı 2-3 sn sonra gücünü kaybedip yanmaz oldu. Değiştirdim ve yine aynı şey. Load çıkışı 14 V civarlarında. İki üründe neden yanmış olabilir ? Hata nerede ? Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. kara.vanlife

Bu konuda sizden haber bekliyorum o zaman.. Bu arada akü testi konusunda desteğinizi bekliyorum. Tam kapasite ile çalışıyor mu vb.. Yardımcı olurum demiştiniz.. Faydası olur mu bilmiyorum ama bilgi ekranını paylaşayım sizinle. Şu anda akü full dolu. Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. kara.vanlife

Nereden aldınız hocam :) ne görselinden bulabildim nede 12v enerjimetre olarak bulabildim. Eziyet çektirmeyin bazen de nokta atışı yol gösterin. Sizin yazdıklarınız çözmeye anlamaya çalışmaktan bilgisayar başında günde 6-8 saatimi geçirir oldum, pişmanmıyım hayır amam yorumdum :)
  14. kara.vanlife

2 aylık karavan elektriği araştırmalarımdan ve özellikle burada öğrendiklerimden sonra inanın aynı şeyi bende düşünür oldum.
  15. kara.vanlife

@ceremcem2 https://www.victronenergy.com.tr/batteries/lithium-battery-12-8v Şu BMS'ler de birisini gerektirir ibaresi dikkatimi çekti.. https://www.victronenergy.com.tr/upload/documents/Datasheet-12,8-&-25,6-Volt-lithium-iron-phosphate-batteries-Smart-TR.pdf Veri sayfasını okuduğumda da BMS...

16. kara.vanlife

Almamız gereken ürünle ilgili bir link veya marka model verebilirmisiniz ?
  17. kara.vanlife

Dün solar cihazını panele bağlamıştım. Bugunde Orbus 100A lifepo4 aküm geldi.. Şu an için elimde devre kesici şalter veya sigorta vb yok. Test amaclı gelen aküyü direk solar şarj cihazına bağlasam riskli bir işlem yapmış olur muyum ?
  18. kara.vanlife

Forumdakilerin düşüncelerini merak ettim. Mesela sizin :) @ceremcem2 bey'in veya bilgi sahibi diğer arkadaşların.

19. kara.vanlife

Lifepo4 akülerin fosfat gazı verme riskleri varmı dır ? Bu akülerde gaz salını mı olur mu ?
  20. kara.vanlife

12 Volt Kompresörlü Buzdolabı Tavsiyesi

Evet fazla tüketmiş ama +1'e set edildiğini gözardı etmeyelim. +4 de katolog verisini muhtemelen tutturacaktır. Test etmem lazım. Buzdolabı Günün Hangi Vaktinde Ne Kadar Enerji Çeker? konusunda paylaşmıştım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,038
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri