Arama sonuçlarınız

1. kara.vanlife

12v Sistemde Kablolama Nasıl Olmalı?

Ürünlerimi Önder bey den aldım lakin Ankara'da değilim. Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. kara.vanlife

12v Sistemde Kablolama Nasıl Olmalı?

Merhaba. T5 aracımda sadece 12V buzdolabı ve belki ileride basit tarzda bir hidrofor kullanmak için enerji sistemimi toparlama başladım. Elimde 325 watt mono panel, victron 100/20 solar şarj cihazı mevcut. Lifepo4 akü alma arefesindeyim. Akü 2x50A yada 1x100 A olarak. Şu an için araçtan enerji...
  3. kara.vanlife

Buzdolabı Günün Hangi Vaktinde Ne Kadar Enerji Çeker?

1 lt STK-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. kara.vanlife

Sayın @ceremcem2 Test aşağıdaki gibi sonuçlanmıştır. Tahminimden çok daha uzun sürdüğü için çok detaylı olmadı.. 23 Temmuz Hava sıcaklığı 29-30 derece. -18 SET degeri ile -15 derecede teste başlandı. 12.00… Çalışmaya başladı. 40 dk çalıştı. 12:42… -18 derecede 8 dk durdu. 12:50…...
  5. kara.vanlife

Haklısınız, farkına varıp iletimi düzelttim zaten. Teşekkürler.

6. kara.vanlife

-22 dereceye set edildi ve saat 19:35'de test başlatıldı. SET degerine ulaştıktan sonra oda sıcaklığındaki içi su dolu buzdolabı poşetini dolaba koyacağım.

7. kara.vanlife

Lithium (lifepo4) Aküler Parasını Hak Ediyor Mu- Test

Kesinlikle :) Türkiye'de tuhaf olmayan bir şey yok ki...
  8. kara.vanlife

Onlara sorarsam hiç alamam :)) Şaka bir yana 250 tl ileride gözden çıkartabileceğim bir bedel 300 euro gözden çıkartmak adına ama şu an işimi röle görecek gibi görünüyor. Çünkü daha yeni başlıyorum ve tek isteğim Eylül ayında başlangıç yapabilmek. Kullandığınız akü 140A ve 3475 tl. Exide...
  9. kara.vanlife

Üşenmeden yazıyorsunuz. Kaç kişi kaldı ki sizin gibi.. Çok çok teşekkürler @ceremcem2 ve tabiki @Doğrucu Davut. O zaman ben işin kolayına kaçıp ELO AKÜ AYIRICI GERİLİME DUYARLI AKILLI VSR RÖLE Toz Korumalı - 12 V DC bu ürünün de siparişi vereyim. 14V DC Toz korumalı benim için uygundur...

10. kara.vanlife

Bir konunun cahili olmak ne kötü :( * Orion-Tr Smart DC-DC şarj cihazları, izolasyonlu, * Victron Argofet Akü İzolatörü A 100-2 2 Akü Çıkışı 100A Fiyatı * Victron Cyrix-Ct 12-24-120A Akıllı Akü Birleştirici Fiyatı ??? Okuyorum ve benim için hepsi ayni işi görüyor gibi.. Ama ayni işi...

11. kara.vanlife

40 tl ile 430 tl arasında ciddi bir fark var. Ama anlattıklarınız beni aşan eylemler gibi görünüyor. Bilgi sahibi olmayınca herşey zor ve düşündürücü. insan korkuyor ya yanlış birey yaparsam diye. Daha basit ise 430 tl vermeye razıyım çünkü gerçekten beni aşan bir konu. Belki dediğinizi...
  12. kara.vanlife

Teşekkür ediyorum Sayın @Akdeniz45 Dün camla kapalı terasta teste başladım. Camlardan 2 tanesi açıktı. Teste başladığım zaman sıcaklık 28 derece civarında idi. Sabah kadar olan durumu bilemiyorum ama sabah kalktığımda ( 9 civarı ) dolap direk güneş altında idi. Dış yüzey ciddi ısınmıştı ve 2-3...

13. kara.vanlife

Peki bu senaryoda siz araçtan da destek alırmıydınız. ? Belki çok az destek alacağız araçtan ama 2.2 günün sonunda desteğide pek hoş olurdu açıkcası. https://www.kampkaravanmarket.com/victron-cyrix-ct-12-24-120a-akilli-aku-birlestirici Bu ürünü alsam nasıl olur ?
  14. kara.vanlife

Sayın @ceremcem2 farklı başlıkta farklı bir konu altında tüketim bilgilerimi paylaştım fakat açmış oldugunuz yeni konu içinde paylaşmakta fayda gördüm. İndelb buzdolabı T41A 19 Temumuz 2020 İçi boş bir şekilde +1 dereceye set edilerek kapalı terasta çalıştırıldı ve test boyunca kapağı 3-4...
  15. kara.vanlife

Sayın @ceremcem2 220v enerjimetre ile 24 saatlik ölcüm yaptım. 12v için maalesef elimde yok. Notlarımı paylaşıyorum. 19 Temumuz 2020 İçi boş bir şekilde +1 dereceye set edilerek kapalı terasta çalıştırıldı ve 16. saaten sonra kapağı 3-4 kez açılıp içecek kondu.. 17:35… llk start ve 55-65...

16. kara.vanlife

Cetveli göndermeniz mümkün mi.? Elimizde bulunmasında fayda var. Değerli bir tablo
  17. kara.vanlife

Panel bilgileri ek'te..
  18. kara.vanlife

Hoşbulduk. Uzun zamandır forumdayım ama pek aktif değildim. Camper projem hayata geçince ister istemez gezenbilir ailesi listenin başında geliyor bilgi kaynağı olarak. Evet. Henüz kullanmadım ama iyi olduğunu duyduğum için aldım ve umarım pişman olmam. Kılavuz içinde teşekkürler.

19. kara.vanlife

Harika ... Çok teşekkür ediyorum... Akü alım aşamasında size DM'den ulaşsam ve bir kaç fikrinizi alsam umarım bir sakıncası olmaz.
  20. kara.vanlife

Eksik, yetersiz veya hatalı verileri tamamlayayım. Dolap teknik verileri ek'te dir. Henüz monte etmediğim 325 watt'lık bi monokristal panelim var. Victron 20 amper mppt solar şarj cihazım var. Sistemi sadece 12V üzerine kuracağım. Inverter kullanmayacağım. Elimdekiler şimdilik bunlar. Tek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,038
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri