Arama sonuçlarınız

1. muratkorkmaz54

Dünyanın İlk ve Tek Off Road IP Televizyonu

Ynt: Dünyanın İlk ve Tek Off Road IP Televizyonu hep destek tam destekkkkkk

2. muratkorkmaz54

Tahoe Almak İyi Fikir mi ?

Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ? artık kesin tahoe alacam onunla araziye rahat bir şekilde girmek için ne tür aksesuar eklemem gerekiyor yapılmış bir araçmı daha mantıklı yoksa kendimiz sonradan yapmakmı hesaplı olur?
  3. muratkorkmaz54

En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi?

Ynt: En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi? çamurdan olacaksa bende birtane yapayım nasılsa alamıyorum.. alacaksamda tahoe almak istiyorum

4. muratkorkmaz54

Ynt: En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi? gültekin bey resim varsa eklerseniz çok güzel olur
  5. muratkorkmaz54

Chevrolet Tahoe Off-Road'a Hazırlamak

arkadaşlar ben tahoe almayı kafaya koydum yalnız off road hazır bir tahoe mi almak daha mantıklı yoksa sonradan aksesuar eklemekmi bilgisi olan arkadaşlar cevap verirlerse iyi olur şimdiden teşekürler... tahoeyi off road aracı yapmak için nekadar para harcarım acaba... ::) :o ;D

6. muratkorkmaz54

Sj 410 Lift Modifikasyonları Hakkında Bilgisi Olan Var mı?

Ynt: Sj 410 Lift Modifikasyonları Hakkında Bilgisi Olan Var mı? bu resimdeki araçla nereye gidilebilir fazla bir performans sergileyebilirmi çok zorlanır gibi geliyor

7. muratkorkmaz54

Hayalinizdeki 4x4

Ynt: Hayalinizdeki 4x4 tek kelimeyle mükemmel bir araç... kardeşim adamlar yapıyolar yaaaaaaaaa bizde sadece böyle bakarızz
  8. muratkorkmaz54

Satılık Defender 110

Ynt: Satılık Defender 110 toprağım aracın çok güzel nerde görebiliriz aracı adres verirsen birde fiyatda yazarsan çok makbule geçer
  9. muratkorkmaz54

Bahçecik'ten Menekşe,Aytepe,Yuvacık Gezimiz ( 19 Ekim 2008 )

Ynt: Bahçecik'ten Menekşe,Aytepe,Yuvacık Gezimiz ( 19 Ekim 2008 ) bizim buraları aranızda bilenler varmı acaba bazen ben görüyorum guruplar halinde geliyolar offroad araçlarıyla hatta bugunde 2 araç vardı tam techizat araçlara yuklenmiş gidiyolardı.

10. muratkorkmaz54

Ynt: En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi? hep aklımda tahoe var çok hoşuma gidiyor arazidede iyi bir makina

11. muratkorkmaz54

Yalancı Dolma, Yalancı Revani, Yalancı 4X4

Ynt: Yalancı Dolma, Yalancı Revani, Yalancı 4X4 made in prc markasını gördünmü kaçacaksın sakat kardeşim adamların felsefesiyle türklerin felsefesi birbirine çok benziyor ucuz olsunda nasıl olursa olsun hırsızlık genimizde var onlarında var heralde
  12. muratkorkmaz54

Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ? sağol ben artık kafaya koydum nişanlımda çok istiyor mutlaka alacam tahoe ama off road için hazır bulmam lazım sakaryada onu off roada hazırlatabileceğim yer yok galiba

13. muratkorkmaz54

Bahçecik'ten Menekşe,Aytepe,Yuvacık Gezimiz ( 19 Ekim 2008 )

Ynt: Bahçecik'ten Menekşe,Aytepe,Yuvacık Gezimiz ( 19 Ekim 2008 ) geziniz güzel geçmiştir umarım ben sakaryalıyım menekşe derken acaba bizim köyemi geldiniz kırca yaylasına
  14. muratkorkmaz54

Sakarya - Soğucak Yaylası

sakarya soğucak yaylası mukemmel doğa ve off road parkuru var daha doğrusu soğucak yaylasından kırca yaylasına geçmek için zorlu bir yol var traktörler zor gidiyor denemenizi tavsiye ederim
  15. muratkorkmaz54

Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ? sizin tahoe var bana biraz anlatırmısınız arazideki özelliklerini artıları eksilerini

16. muratkorkmaz54

Buggy Yapım Aşaması

Ynt: Buggy Yapım Aşaması tamamen zevk, akıl ve incelik isteyen bir iş keşke zaman ve beceri olsada bizde yapabilsek... maliyete gelince zevk işi olduktan sonra gerisi boşşş
  17. muratkorkmaz54

Satılık CJ5

Ynt: Satılık CJ5 vergisi düşük yazmışsınız ama nekadar olduğu yazmıyor... zaten şu 4x4 araçlarda vergilendirme sistemini pek anlam veremiyorum belli yaşın üstündekilerde vergi düşüyor diyorlar ama gelir idaresinin sitesinde bulamadım
  18. muratkorkmaz54

Satılık CJ5

Ynt: Satılık CJ5 dostum ben sağlam bir makina alacam senin aracın vergisi nekadar?

19. muratkorkmaz54

Hayalinizdeki 4x4

Ynt: Hayalinizdeki 4x4 çok şehvetli duruşu var tam konfor aracı sağlam bir yapısı var ama araziye kesinlikle gelmez diyorlar bana göre amerika kendi ürettiği araçları vatandaşları hertürlü şartlarda kullansınlar diye yapıyolar her detayı iyice düşünerek hareket ediyolar
  20. muratkorkmaz54

Hayalinizdeki 4x4

benim hayalim CHEVROLET TAHOE bir gün mutlaka benim olacakkkkk....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri