Arama sonuçlarınız

1. muratkorkmaz54

Tahoe Almak İyi Fikir mi ?

Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ? eğer tahoe almadan onunla biraz tur atmadan ölürsem gözlerim açık gider valla

2. muratkorkmaz54

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) off road gezilerinde en fazla tercih edilen yöreler hangileri kalıplaşmış yerleremi yoksa ilgi çeken yeni yerleremi gidiliyor?
  3. muratkorkmaz54

Chevy Tahoe Ve Yorumlarınız

Ynt: Chevy Tahoe Ve Yorumlarınız yaklaşık 3 senedir bir arazi aracı almak istiyorum hep para biriktirdim ama başka sorunlardan parayı başka yerlere yatırmak zorunda kaldım. tam bir tahoe hayranıyım eğer bu aracı almadan ölürsem gözlerim açık gider. şunu iyi biliyorum amerikalılar ne yaparsa...

4. muratkorkmaz54

Dodge Nitro

Ynt: Dodge Nitro nitro off road aracı olabilirmiki bana biraz zayıf gibi geliyor
  5. muratkorkmaz54

En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi?

Ynt: En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi? ben bu konuya şöyle bir yorum yapmak istiyorum en çok tercih edilen off road aracı herkesin kendi aracıdır galiba böylesi birazdaha mantıklı gibi çünkü kimse kendi aracını ikinci sınıfa koymak istemez gibi geliyor bana.. sizcede...

6. muratkorkmaz54

Ynt: En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi? ben adapazarlıyım adapazarında cj lerin parçalarını nereden temin edebilirim bilgisi olan varmı.

7. muratkorkmaz54

Mitsubishi Montera Off-Road Ruhuna Uygun Mudur?

mitsubishi montera hakkında bilgi sahibi olan varmı pajeroyla arasındaki fark nedir acaba off road ruhuna uygunmudur
  8. muratkorkmaz54

Sj 410 Lift Modifikasyonları Hakkında Bilgisi Olan Var mı?

sj410 lift modifikasyonlar hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardım edebilirmi. sj410 nun üzerinde nasıl bir oynama yapabiliriz...
  9. muratkorkmaz54

Suzuki Vitara - Modifikasyon İçin Teknik Çizimler

Ynt: Suzuki Vitara - Modifikasyon İçin Teknik Çizimler bu çizimler sj 410 içinde uygunmudur acaba yada sj410 için nasıl bir modifikasyon yapmalıyım arkadaşımda bir adet sj 410 var sana vereyim diyor üzerinde ne gibi oynamalar yapabilirim

10. muratkorkmaz54

Jeep Grand Cherokee nin En çok Tercih Edilen Modeli Hangisi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee nin En çok Tercih Edilen Modeli Hangisi? korhan abi senin aracı bulamadım ben

11. muratkorkmaz54

Ynt: Jeep Grand Cherokee nin En çok Tercih Edilen Modeli Hangisi? ok çok teşekür ederim ben aslında bir araç almak istiyorum hem asfaltta fazla üzmeyecek hemde arazide gidebileceğim yavaş yavaş eklentiler yapmak istiyorum. hazır olarak almak biraz pahalıya maloluyor galiba.
  12. muratkorkmaz54

Ynt: Jeep Grand Cherokee nin En çok Tercih Edilen Modeli Hangisi? çok güzel bir araç da sahibinden com da bakıyorum zj uzantılı bir araç yokda o yüzden sordum ya kusura bakmayın ben daha yeni yeni öğreniyorum bu işi sizide sıkmıyorumdur umarım

13. muratkorkmaz54

Ynt: Jeep Grand Cherokee nin En çok Tercih Edilen Modeli Hangisi? uğur abi bişey sormak istiyorum grand cherokee modelindeki zj ne anlama geliyor
  14. muratkorkmaz54

jeep grand cherokee nin ençok tercih edilen modeli ve off roada hazırlanması için üzerinde yapılması gereken değişikliklerin maliyeti ortalama nekadar olur.
  15. muratkorkmaz54

İlginç Bir Araç

Ynt: İlginç Bir Araç bu makineyle araba ezeceksin mükemmel olurrr ::) :o

16. muratkorkmaz54

Ynt: En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi? defender yada cj ler bunlar arazi bakımından uygun araçlar olabilir ama parça bakımındanda uygun araçlarmı acaba?
  17. muratkorkmaz54

Ynt: En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi? valla bilmiyorum abicim hatta randuman alamadım çıkardım diyordu. sanırım forumdada takip ediyorum lada ucuz ve tam bir keçi galiba ben en iyisi lada alayım önce arazide nasıl kullanılır öreneyimki daha modelli bir araç aldımmı sorun...
  18. muratkorkmaz54

Ynt: En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi? benim bir arkadaşımda vardı lada nıva keçi deyip duruyor bir fırsatını bulup gezecem bakalım keçimi koyunmu anlayacazda yanlız gaz taktırmış ama randuman alamadın diyordu sebebi nedir acaba

19. muratkorkmaz54

Ynt: En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi? acımadan girmek için ozamn en fazla 15 bin ytllik makina almak daha fazla para veripte sonunda yandım anam demek te var değilmi
  20. muratkorkmaz54

Ynt: En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi? anket daha iyi olmuş gibi ben düşündüm ama hala yeni üye statüsünde olduğum için heralde bulamadım. konu açılmışkende sormak isterim yeni üyelikten nezamn düşeceğim acaba..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri