Arama sonuçlarınız

1. KLL

Jeep 3.7 Limited Vuruntu Sorunu

sorunun elektronik olduğuna nasıl karar verdiniz? P deyken mekanik bir kilit var kolun düğmesine basınca kablo çekilip kiliti açılıyor. kontak ile birlikte çalışıyor herşey. o kilit mekanizmasının ayarı olmalı eski usul otomatik şanzumanlarda. ona baktınızmı? yani olması gereken yere kadar...
  2. KLL

Jeep yazıları

malesef bunlardan kalmadı.

3. KLL

Jeep 3.7 Limited Vuruntu Sorunu

mekanik olarak vites seçici kolun ayarına bakmak lazım herşeyden önce. kilit mekanizması var. vidalı ayarı olur.
  4. KLL

Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ?

yağ soğutucu contasıyla yakıtın doğrudan bir alakası yok. ortalamada 10 litre ortlama normal bence. uzun yolda ben genelde normal kullanım ile 8 litre civarı, şehir içi kışın dur kalklı trafikte 13 litre görüyorum.

5. KLL

Grand Cherokee 4.7 Savrulma Hak

tebrik ederim.

6. KLL

Volant Acil Yardım

ankarada çift kütleli volan tamiri yapan bir firma olması lazım. araştırırsanız göreceksiniz. şansınızı deneyin derim.
  7. KLL

bir 3.0 WK parası değil sonuçta?!
  8. KLL

Cherokee 2.8 Crd Limited

dizel yine iyi benzinli de aynı para ki saçmalığın daniskası. arasında yüzde 25 fark olması lazım. eskiden böyleydi.

9. KLL

Satilik Cherokee Lİmİted 3.7 4x4 Jeep Otomobİl Otomatİk

100 bin tl istiyorlar 2003 model 3.7 ye. sanki kolay satılan bir araçmış gibi. sanki feci talep varmış gibi. bence bu tip çok zor satılan araçlarda masanın üzerindeki paradır önemli olan. teklif edin bence.

10. KLL

Satilik Cherokee Lİmİted 3.7 4x4 Jeep Otomobİl Otomatİk

önyargı tamamen. koltuk ısıtması yoktur. fiyatlar nerelere geldi inanılmaz gerçekten..
  11. KLL

Cherokee 2.8 Crd Limited

herşeyi değişmişse ve kaydı varsa bence o alınmalı.

12. KLL

motora çok iyi bakmak lazım. LPG ile çok kolay bozuluyor bu serideki araç motorları. fiyata ise birşey diyemeyeceğim çünkü herşey saçma sapan oldu.
  13. KLL

Jeep Liberty Karda Arazi Modlarının Denenmesi

sürekli kaygan zemin varsa yada dar dönüşler yoksa kullanılır tabi. dar dönüşler orta defransiyele zararlı.
  14. KLL

Pathfinder Kullanıcıları

ben 60 bin km kadar r50 kullandım, mekanik parçaları vardı 10 sene önce, ama orijinal buji kablosu distribütör kapağı filan bulunmuyordu ondan sordum.

15. KLL

Trac-lok Özelliği Hakında Soru

sınırlı kaydırmalı defransiyel vardır arkada. ama pulları bozulur ve tami,r yerine pulları sökerler. normal hale döner.
  16. KLL

Mopar Jeep Rubicon-wrangler-jeep Wj Jantları 5x127 17" Ankara

WK için gerekebilecek flanş da mevcut, o da 750 tl dir.
  17. KLL

96 Zj Günlüğü

ideali jantın offsetli olmasıdır.

18. KLL

Pathfinder Kullanıcıları

şu anda motor parçaları bulunabiliyormu?
  19. KLL

245 65 17 Falken Wildpeak Lastik. Ankara

ilan günceldir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65