Arama sonuçlarınız

1. KLL

94 Grand Cherokee Zj 4.0 Farkı

grand cherokee nin elektroniği frontera dan basittir. arka far kontrol ünitesinde bildiğiniz kocaman dirençler ve diyotlar vardı. o tamir olmazsa hiçbir araba tamir olmaz. 4.0 çok kalender motordur. hiçbirşey olmaz. edelbrock manifold takımı ve egzantrik mili takıp 242 hp yapıyorlar.

2. KLL

98 Grand Cherokee Ses Sistemi

yanlış hatırlamıyorsam, hiçbirzaman aktif olmadı.
  3. KLL

Jeep Liberty Hakkında Sorular????

elimde kapak contası seti var bu arada. satabilirim.

4. KLL

Cherokee Kk Kızdırma Bujisi Açmıyor

kızdırma bujisinin kontrol ünitesi ayrı mı? ayrı ise o bozulmuştur. ancak elektronik olarak bağlantısı tamdır, akımı bujilere gönderemez arıza da vermez. WK jeep grand cherokee de bu oldu. kontrol ünitesini açıp tamir ettim, yeni ve orijinal dengi (magnetti marelli) sanayi kızdırma bujhileri...
  5. KLL

1997 Grand Cherokee 5.2 Benzin+ Lpg Şanzuman

motorda bir anormallik yok ise, şanzıman bitiktir. sorun herşeyde olabilir.

6. KLL

Jeep Liberty Hakkında Sorular????

kapak contaları değişecek, valf yuvaları çelik olanlarla yenilenecek. bu esnada yeni radaytör yeni devirdaim yeni hortumlar gerekecek. aracın çekişi artacak tüketim düşecek. LPG yüzünden oluyor bu olay. aynı dönemin bütün amerikanlarında bu sorun var. V6 V8 hepsi aynı.

7. KLL

Orvisin farkı??

orvis , TSi, wagooner vs hepsi aynı araba zaten.
  8. KLL

Aks Güçlendirme

aks milleri sorun olan şey. burulmayı tolare edemiyorlar demekki. kaynak zaten doğru bir işlem değildir.

9. KLL

Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ?

o zaman yetkili servise 160 euro odemeniz lazim. ama, recall icin gitmemise araciniz zaten anahtar degisimi oluyor yetkili serviste. gidip sormaniz lazim.

10. KLL

Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ?

anahtarı aliexpress ten alın. akgün aydın a gidip belirli bir ucret ile kodlattırabilirsiniz. ekipmanları ve bilgileri iyidir. elimde iki adet 245 65 17 ölçüsünde 2013 imalatı ama 3 bin km den az kullandığım HANKOOK kışlık lastiklerim var. 4 adet sava kaldı eski aracımdan onları taktım...
  11. KLL

Commander '' Service 4wd System '' Hatasi

arka tekerler boşa dönmeye başlayınca 2 tur içinde önlerinde çekmesi lazım. turvturk deki fren muayenesinde bu şekilde davranıyordu. low da zaten sürekli orta kilit var.

12. KLL

Flanş Takarken Nelere Dikkat Etmeliyim?

büyük tekeri taşıyan geniş porya yüzünden olsa gerek. aks daha fazla buruluyor ve merkeze olan uzaklığı arttığı için baş etmesi gereken tork miktarı arttığı için olabilir.
  13. KLL

Grand Cherokee Wk Yol Konforu

birisi otomobil sonuçta. süspansiyon konusunda çok rahatsız kalır passat ın yanında. tiguan a göre öyle mesela. çok sert.
  14. KLL

2011 Grand Cherokee 3.0

WK bitip yerine WK2 çıkana kadar mercedes OM642 motorludur. herhalde en son WK 2011 de satılmıştı. WK2 meşhur geyik testinde çuvallayan modeldir. sonra WK2 yi 2013 te makyajladılar.

15. KLL

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

biz her gün kullanıyoruz. park problemi yoksa WK rahatlıkla günlük kullanılabiliyor.
  16. KLL

3.7 Lİberty Abs Işiği

abs sensörleri manyetik alanı algılayarak çalışırlar (HAL sensörü) arasına yağ, çamur vs girerse performansları düşer. bazen de kablolamada sorun yaşanır.
  17. KLL

Lastik Ebatları Ile Hız Ve Gidilen Yol Ilişkisi

vw tiguan da vcds yazılımı ile abs modülünden hız farkını kış lasitklerime göre ayarladım. epey zor oldu doğrusunu bulmak. jeep liberty varken de kendi DRB el terminalinden ayalamıştım. bu düzeletici faktör adı verilen katsayı ile yapılıyor.

18. KLL

Flanş Takarken Nelere Dikkat Etmeliyim?

olabilecek en ince flanşı takmanızı öneririm. ZJ lerle çok uğraşırken pek çok aracın arka akslarının birinin kırıldığını görmüştüm bu aşırı kalın flanşlar yüzünden. ancak 1.5 2 cm lik flanşların bu kadar çok yük bindirmeyeceğini tahmin ediyorum. 5x114.3 0.75 inç flanşlar işinizi görür. orijinal...
  19. KLL

96 Zj Günlüğü

şeytan diyorki 4.0 ZJ al topla. tarla mı süreriz araziye mi gideriz artık sonrasını bilmiyroum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri