Arama sonuçlarınız

1. ProntoBasso

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol takip...

2. ProntoBasso

Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU Konsol ve iç dizayn konusunda örnek olacak bir çalışma olmuş gerçekten. Ellerinize sağlık.
  3. ProntoBasso

Bu LR 110'u da Biz Topladık

Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık Bu kadar işlem 1500 liralık parçayla halledilebiliyorsa gerçekten çok iyi, 15.000 olmasın o ;D

4. ProntoBasso

Karacasulu`dan Tertemiz Nikon D200+24-70f:2.8+Battery Grip+2 pil+4gb kart+...

Ynt: Karacasulu`dan Tertemiz Nikon D200+24-70f:2.8+Battery Grip+2 pil+4gb kart+... istanbulda olsaydınız gösterebilirdim ama izmir olunca zor olucak, kısmet diyelim :-\
  5. ProntoBasso

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. gerçekten bu konsol olsa uygun bi fiyata bulunabilse eşsiz olur. Hayırlısı olsun, iyi günlerde kullanın. Zor ama çok zevkli olsa gerek araba toplama işi, darısı başımıza. Kolaylıklar diliyorum.

6. ProntoBasso

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Birde birşey sormak istiyorum yeni topladığınız için araştırmış olabilirsiniz diye düşündüm. Fotoğraftaki dashboard hakkında hiç araştırma yaptınız mı? Fiyatı yada TR ye getiirtme imkanı konusunda bir fikriniz varmı?

7. ProntoBasso

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. en iyi yöntem motor değişimi, düz dizele masraf yapmamak lazım bence.
  8. ProntoBasso

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. edelbrock karbüratör dönüşüm parası nerdeyse :D iyiymiş.
  9. ProntoBasso

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Anladım, eyvallah. Çok bitik durumda bi araç almak istemiyorum ama bakıcaz artık herşey nakit meselesi, vakit bi şekilde bulunuyor. L200 ü satıp V8 li birşey toplama planındayım, bakalım. Puma kaputun fiyatını öğrenebildiniz mi.

10. ProntoBasso

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Valla abi o taraflarda heralde istanbuldan daha ucuz herşey. Ben olmadı oraya gelirim boya için arada uçurum var dediğine göre :D

11. ProntoBasso

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Selamlar ve kolaylıklar. Kaporta boya ne kadara maloluyor toplam, yani kaporta boyası temiz bi araç almak mı mantıklı yoksa askeriyeden alıp kaporta boya yaptırmak mı.
  12. ProntoBasso

Beraber Bir Defender Yapalım

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım çok güzel gidiyor ellerinize sağlık sonucu merakla bekliyoruz Allah sabır versin.

13. ProntoBasso

Bu LR 110'u da Biz Topladık

Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık ellerinize saglık takip edelim...
  14. ProntoBasso

Antalya' da V8 Defender Modifiyesi

Ynt: Antalya' da V8 Defender Modifiyesi Kolay gelsin, sarı renk çok yakışmış. V8 RRC motoru mu EFI mi karbüratörlü mü. birde ayna mahruti kaç yaptınız. yükseltmeyi nasıl yaptınız, radius armlar değişti mi. Kaç freze dişliler 10 mu 24 mü, birde heavy duty lerle değişen aks yada şaftlar varmı...
  15. ProntoBasso

Defender 110 - SATILDI

Ynt: Defender 110 - SATILDI 2 ay geçmiş ama güncel midir ?

16. ProntoBasso

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Hey maşşallah, bi edelbrock daha geldi. çok merak ediyorum gelişmeleri.. iyi günlerde kullanın.
  17. ProntoBasso

2010 KASIM Dönemi AMATÖR TELSİZCİLİK SINAVI için Başvurular Başlamıştır.

2010 Kasım Dönemi Sınav Tarihi Belli Oldu Selamlar Kasım ayı sınav tarihi açıklandı. SINAV İÇİN BAŞVURULAR 12.11.2010 GÜNÜ MESAİ BİTİMİNDE SONA ERECEKTİR İL Sınav Tarihi Sınav Saati Sınav Yeri İSTANBUL 24.11.2010 14:30 KIYI EMNİYETİ...
  18. ProntoBasso

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor Toplamda satırı satırına baştan sonra 2 sefer okudum 2 günde, arada da Mark Evans'ın "A 4X4 is Born" belgeselini indirip izledim. Bu iş gerçekten tutku işi, öyle notlar aldım ki 4 defter sayfası tamamen doldu. inanılmaz bir rehber, eşsiz bir çalışma. Efsane...

19. ProntoBasso

TD5 Almak İstiyorum Düşünceleriniz

Ynt: TD5 Almak İstiyorum Düşünceleriniz işte bundan bahsediyordum, çok teşekkür ederim Kürşad bey, Bu bilgiler bana ve TD5 almak isteyecek birçok insana çok fayda sağlayacak. Notumu alıyorum.
  20. ProntoBasso

TD5 Almak İstiyorum Düşünceleriniz

Ynt: TD5 Almak İstiyorum Düşünceleriniz Metin Bey, çok teşekkür ederim ilginize. İlk önce benim aracı bi satmam gerekiyor, bu kararı da ailemle bir paylaşmam gerekiyor, malum kafaya göre hareket edip afaroz edilmeyelim sonra ;D Benim öğrenmeye çalıştığım şey arayışlarım esnasında hangi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR