Arama sonuçlarınız

1. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Selamlar, mail gelmiyo artık yeni mesajınız var diye kaçırmışım gelişmeleri, evet geldim :) Hayırlı uğurlu olsun yeni racechipiniz. Ben şu an 1. potu 1, 2. potu C ye aldım öyle kullanıyorum gittikçe yükseltiyorum ayarı, hiçbir problem yok şu anda bu ayarlarla. Güç cidden...

2. ProntoBasso

L200 Güç Artırımı (chip tuning, powerbox vs)

Ynt: L200 Güç Artırımı (chip tuning, powerbox vs) Bu habere sevindim işte, güle güle kullanın yeni Racechipinizi.
  3. ProntoBasso

L200 Güç Artırımı (chip tuning, powerbox vs)

Ynt: L200 Güç Artırımı (chip tuning, powerbox vs) Hocam hayırlı olsun, birşey sorucam Orjinal hali mi C-9 da geldi yani dış tarafta duran C, iç tarafta duran 9, çünkü benimki 9-B de geldi mail attım firmaya bazı arkadaşlar B-9 da geldiğini söylüyorlar diye, yok dedi bu tip mototrlar için 9-B...

4. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Selam kendiniz takarsınız ama elleriniz büyükse biraz zor takılır, soket motorun arkasında biyerde el kol zor sığıyor, açıkçası ben 100km de 1.5 litre civarı tasarruf sağlayabildim.
  5. ProntoBasso

TRT Zor Yollar Yeni L200' leri

Ynt: TRT Zor Yollar Yeni L200' leri Sayın turkakreb, benim mesajımın direk altında olduğu ve siz ne derseniz deyin şeklinde başladığı için üzerime alındım, kusura bakmayın. Aracı hazırlayanlarıda ne tanırım ne bilrim ayrıca ;)

6. ProntoBasso

Ynt: TRT Zor Yollar Yeni L200' leri :D Turgay sonradan gördüm, sen benim alıntıya dikkat edersen ben alıntı yapan arkadaşa değil bi üstündeki turkakreb nickli arkadaşa yazdım :) neyse, Ayrıca birşeye yada bir üsluba yazım tarzına değil savunulan fikre ve yapılan modifikasyonun doğruluğuna...

7. ProntoBasso

Ynt: TRT Zor Yollar Yeni L200' leri Turgay üslup eleştirmek benim haddime değil. Dakar rallisini daha önce izlediysen dağ taş su geçişi çamur vs. nin ziyadesiyle olduğunu göreceksin, ayrıca Camel trophy yarışlarını yıllarca üstüste kazanan defender ve discoveryler tüm o inanılmaz çamur ve...
  8. ProntoBasso

Ynt: TRT Zor Yollar Yeni L200' leri Benim mesajıma istinaden yazdıysanız eğer şunu söylemekte fayda var ki, Zor yollar ekibinin araçları estetik açıdan birilerinin gözüne hoş gözüksün diye hazırladığını düşünmüyorum, açıkçası ben hiçbir gerçek offroad aracının estetik kaygılar dahilinde...
  9. ProntoBasso

Ynt: TRT Zor Yollar Yeni L200' leri Arkadaşlar yukarıdaki fotoğraflar dünyanın en büyük dayanıklılık organizasyonu Lisboa Dakar rallisinden, mitsubishi takımının hazırladığı araç. Zor yollar ekibinin de araç seçip hazırlarken baş amacının dayanıklılık olduğu ortada. Yükseltmeydi lastik...

10. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot benim kafamdaki plan şu, Şimdi bizim araç 136hp, instyle 178hp, bizim araç 178 beygire çıkarılabildiği gibi remap ile, 178 beygirlik instyle da 230lu beygirlere çıkarılabiliyor. E iki aracın tüm aksamı aynı olduğuna göre bizim aracı 180e remaplemek yerine 230 a...

11. ProntoBasso

L200 arka süspansiyon

Ynt: L200 arka süspansiyon Evet opsiyonel bir seçenek olarak sunulmuş çokda güzel olmuş ;)
  12. ProntoBasso

Ynt: TRT Zor Yollar Yeni L200' leri Valla bende 4x2 dedim ilk gorunce. 4x4 unde arka elektrikli cam olmayani ve bu jantlara sahip modelini mi satmaya basladilar ?

13. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Abi ben cumartesi donuyorum, sana uygunsa pazar gunu gidelim, henuz siparis etme aklimda degisik fikirler var.
  14. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Turgay derme catma dedigin is olmadan dunyada hic bir yaris gerceklestirilmiyor abicim, pistlerde gordugun istisnasiz butun arabalar chip tuningli, o yarislarda hic kolay kosullar degil. Bu isi yapan adam da Turkiyede dizel tuning konusunda bir numara. hazirladigi araclarin...
  15. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Turgay bişey sorucam, neden instyle'ın yazılımını 136 BG lik L200 e yazdırmıyorsun. Bildiğim kadarıyla mekanik hiçbir değişiklik yok sadece Ecuda farklı bir yazılım var. Ben bunu araştırıyorum bikaç gündür, sanırım yurtdışından döndüğümde Mehmet Gazihana uğrayıp chipleticem...

16. ProntoBasso

L200 için Flanş Yardım...

Ynt: L200 için Flanş Yardım... 3 sene önceki konu ama evet sağlıklı değil.
  17. ProntoBasso

Pickup Arka Kapak

Ynt: Pickup Arka Kapak Aracımı ilk alırken daha plakası çıkmadan serviste satılan iki ucu kilitli bez brandayla aracın arkası kapatıldı, ruhsat çıkartıldı ve kapalı olduğuna dair hiçbir ibare yok bu şekilde istanbulda 2 farklı muayene istasyonunda toplamda 3 kere muayeneye girdi 3ünde de sözü...
  18. ProntoBasso

Pickup Arka Kapak

Ynt: Pickup Arka Kapak Valla bunu yeni duyuyorum, açık saç kasalı kamyonet diye neresinde yazıyor ruhsatın. bu sakın bildiğimiz kamyonetlerde yazıyor olmasın pickuplar yerine, bizim araçlarımızda ya çift kabin kamyonet yada çift kabin arazi taşıtı yazar, kasanın açık kapalı yada tentesiyle...

19. ProntoBasso

En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi?

Ynt: En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi? Şu videoyu paylaşıp, son noktayı koyayım bari http://www.youtube.com/watch?v=hvw0FWEkzWU&feature=related
  20. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Hayirli olsun derim ben.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR