Arama sonuçlarınız

1. ozgur42

Resim akbükte gizli küçük bir koy. Gizli derken tekneler arada geliyor tabi onun dışında pek...

Resim akbükte gizli küçük bir koy. Gizli derken tekneler arada geliyor tabi onun dışında pek ziyaretçisi yok , şahane bi yer hakikaten

2. ozgur42

Akbük 2016 Kamp - Seyahat Bilgileri

ayrıca bir daha gidersem o tarafa , hafif çantayla ve gezerek gideceğim için 1 veya en fazla 2 gün kalırım ve bu kısa süre için ücretsiz çadır atabileceğim yerleri belirledim. illa tesiste kalmam gerekirse Serkan'ın yeri diye bir yer vardı yanlış hatırlamıyorsam orada kalmayı tercih ederim.
  3. ozgur42

Polemik olmaması açısından yazmamıştım ama , sizin daha önceki konulardaki yorumlarınızı okudum , tahmin ettiğiniz yer diyebilirim. Yinede adını yazmayalım , konuya ilgi gösterip fikir isteyene özel mesaj yolu ile tavsiyede bulunabilirim. Sizde haklısınız o konuda ama şimdi isim verirsem...

4. ozgur42

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba , Sitede bilgi isteyen ve kamp arkadaşı arayan çokça arkadaş gördüğüm için fikir vermesi açısından bir süre önce yaptığım kamp hakkında bilgi vermeyi ve fotoğraf paylaşmayı uygun gördüm. Kampçılık hakkında çok güzel detaylı bilgi paylaşılan konu gördüm . Çok...
  5. ozgur42

Kamp Için Sırt Çantası

kardeş bende bundan var memnunum : AVNeTTe Doğa Sporları, Kamp Malzemeleri, Çantalar, Jack Wolfskin, Jack Wolfskin, Jack Wolfskin Extreme 70 Dağcı Sırt Çantası.

6. ozgur42

Çok Gezen Kampçılara Sorular Önemli Lütfen Acil Bakarsanız Sevinirim :)

Biraz geç oldu belki ama akbükte paralı yerlerin yaklaşık 3-4 km koyun arka tarafında yer alan ve kimsenin gitmediği bir koycuk var , çadır kurulabilir , 4X4 araçla gidilebilecek bir yolu var , veya akbüke dolmuşla inip yaklaşık 1 saatlik orman yolu yürüyüşü sonrasında ulaşılabiliyor . Muhteşem...

7. ozgur42

veya başka bir yerde olabilir. mesela karadeniz tarafına hiç gitmedim. yorumlarını ve...

veya başka bir yerde olabilir. mesela karadeniz tarafına hiç gitmedim. yorumlarını ve fikirlerini bekliyorum.
  8. ozgur42

merhaba , muğla tarafına kamp kurdum , ama gitmediğim yerler kaldı istersen oraya kamp yapabiliriz.

merhaba , muğla tarafına kamp kurdum , ama gitmediğim yerler kaldı istersen oraya kamp yapabiliriz.
  9. ozgur42

katiliyorum ancak ben tecrubeli olmama ragmen tek basima cadir acmam bilmedigim bir yere. arkadas acemiymis zaten . yaninda tecrubeli biri olmadan kalabalik bir ortamda deneyim etmesi bence daha uygun

10. ozgur42

kardes merhaba , pazar gununden itibaren marmaris azmakbasi campingdeyim . bende tek gitmek durumunda kaldim. gunluk tek kisi 25 tl aliyorlar;fiyat uygun bence dusunursen. ben tecrubem olmasina ragmen tek oldugum icin kamp alani yeri kiralamayi tercih ettim . aslinda bos arazi kesfedilip kamp...

11. ozgur42

Muğlada Kamp

Yok gitmedim gidersem ilk olacak
  12. ozgur42

Muğlada Kamp

Akyaka , Azmak , Çubucak , İnbükü , Gökova . Ben Azmak'a gitmeyi düşünüyorum , sonraki güzergaha orda karar vereceğim ama buralarada gidilebilir.

13. ozgur42

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Mesaj yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım . Bazı bilgiler edinmeye çalışırken siteyi tesadüfen buldum. Öncelikle şu alıntıyı yapmak istedim : İnsanoğlu hala,eskiden beri bildiğimiz gibi,hala barbar,hala şiddet tutkunu, saldırgan, açgözlü, rekabetçi.. ve inşa ettiği toplum da bu değerler...
  14. ozgur42

Ilk Defa Kamp

Ekleme yapayım , çadır kültürüne uzaksanız , kamp alanlarının hemen hepsinde uygun fiyata çadır kiralıyorlar , elektrik su vs. de dahil olmak üzere.
  15. ozgur42

Ilk Defa Kamp

Merhaba , fırsat buldukca haftasonları göl kenarlarına kamp kurarım , kamp malzemeleri konusunda internetten yardım alabilirsiniz . tek veya çift durumuna göre alabileceğiniz malzemelerde ufak tefek farklılıklar olabilir . Temel olarak en önemli konu aracınız yoksa veye belli bir yere kadar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri