Arama sonuçlarınız

1. t_karakas

Garmin GPSMAP 60 CSx satilik

Garmin GPSMAP 60 CSx Gecen sene usa alindi cok temiz sifir ayarinda 6-7 kere kullanildi.Arac montaj aparati ile beraber.tr ayrintili koy ve ayrintili harita yuklu 500 ytl kutusunu bulamadim kitapciklari duruyor. gunduz istanbul camlicadan gece cekmekoyden alinabilinir 533 370 26 26 tarik...

2. t_karakas

Defender 110 2.5 Dizel

Ynt: Defender 110 2.5 Dizel walla bekliyorum, henuz satilmadi :) GErci artik yagmurlar basliyor. Yeni proje yetismez yani satilirsa satilir satilmazsa guzel guzel gezeriz.
  3. t_karakas

Temiz Durumda Ok 144 2 Senelik Çok Kullanılmamış Discovery Stt ile Takas Olur

Lastikleri defender üzerinde kullanıyorum su an istanbul dısında olduğumdan foto ve diğer ayrıntıları ekliyemedim bayramdan sonra eklemiş olurum 4 lastik 2 sene önce alındı stepnede kullanılan daha eski discovrery stt ile takas olur fiyat konusunu çok iyi bilmediğimden mail atmanızı rica...

4. t_karakas

Defender 110 2.5 Dizel

Ynt: Defender 110 2.5 Dizel İhalelerde genelde gediklileri belli kisiler oluyor.Eli yuzu duzgun arabayi inanin kimseye birakmazlar :) Malum ekmek teknesi, size aldirmamak icin o arabadan zarar bile etmeyi goze alirlar.TAbi cok hasat olanlar haric.:) Bu yuzden genelde ihale arabalarini belli...
  5. t_karakas

Defender 110 2.5 Dizel

Ynt: Defender 110 2.5 Dizel Yoktur.Bekliyoruz ;D

6. t_karakas

Defender 110 2.5 Dizel

Ynt: Defender 110 2.5 Dizel Boyle giderse seni beklicek gozukuyorum :)

7. t_karakas

Defender 110 2.5 Dizel

Ynt: Defender 110 2.5 Dizel Cok Tesekkurler.Umarim aractan zevk alıcak biri alir ama soyle bir durum var.Benim almaya niyetlendigim hurda satilirsa bende vazgecebilirim.Araba herseyi ile iyi durumda arazi yapilmasina karsin bakimlari ve bozulan parcası orj olarak degisti.
  8. t_karakas

Defender 110 2.5 Dizel

Ynt: Defender 110 2.5 Dizel Arac 1987 model
  9. t_karakas

Defender 110 2.5 Dizel

Arkadaslar Selam, Araci normalde 21 civarina satmayi planliyordum.Yeni bir defender toplamak icin ve acele etmeden :) ama yeni bir arac buldum bu araci uygun fiyata verip digerine basliyacagim ilani hala sahibinden uzerinde mevcuttur.Arac askeriyeden cıkmadır.Tum mekanık degismis uzerınde yok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri