Arama sonuçlarınız

1. enbay1

Ankara’da Tampon Imalatı Ve Vinç .??

Ankarada vinç tamponu imalatı yapan ve vinç montajı yapan , sadece hallederiz diyen değil de işi bilen biryer arıyorum, tavsiyesi olan ? Araç 2006 Grand Cherokee , benim araca göre stokta yok , özel imalat lazım.
  2. enbay1

Grand Cherokee 3.0 CRD ile Off-Road Olur mu?

Güncelleme

3. enbay1

Jeep Wj Arka Sol Kapı Açık Uyarısı

benzeri benim eski arabada olmuştu , oto elektrikçi kablo operasyonuyla biyeri iptal ederek çözmüştü , yani kapı açılsa da bilgisayar görmüyordu, herzaman kapalı gibi gösteriyordu.
  4. enbay1

Grand Cherokee 4.7 Savrulma Hak

bütün jipler savrulur , güneşliğinde de ingilizce yazar , 4x4 ağır ve yüksek aracı kitabına göre ve amacına göre kullanırsan sorun çıkmaz , en son kasa (WK2) Grand Cherokeelerde bile savrulma videoları var youtubeda , bu üretim hatası olduğunu göstermez , akıllı kullan demektir :smiley:

5. enbay1

Grand Cherokee 3.0 CRD ile Off-Road Olur mu?

up ^

6. enbay1

2011 Wh 3.0 Crd Araca Off Road Aksesuarlari Yapmak Mantikli Olurmu

ben Ankaradayım , aynı şehirde olsaydık daha kolay olurdu , elimde 2 inç kit var , aracın ön takımları süspansiyonu sağlıklıysa ve illa yükseltmeyi kafaya koyduysan elimde hem sıfırı hem az kullanılmışı var. taktıracağın yer WK kasadan anlayan birisi olması lazım, arazide zorlamıyorsan sorun...
  7. enbay1

2011 Wh 3.0 Crd Araca Off Road Aksesuarlari Yapmak Mantikli Olurmu

erdem2525 hangi şehirdesin ?
  8. enbay1

Jeep Geri Çagırımdan Bedava Kontak Ve Anahtar Değişimi Yapıyor..

Bunu öğrendiğimiz iyi oldu , 3 kere de benimki çağrılmış , servise bi sorayım Anahtarım (2006) eski tip olmasına rağmen , kontak değişmesinden bahsediyor , bahsedilen şeyler ciddi konular , yani gerçekten kaza riski var.

9. enbay1

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

konu açılmışken hatırlatayım , bazı parçacılar bizim WK dediğimiz 2006-2011 kasaya WH kasa diyorlar ve bizim WK2 dediğimiz 2011-2018 kasaya da WK kasa diyorlar , bizim yanlış bildiğimizi söylüyorlar , hatırlatayım dedim , parça siparişi verirken altını çizin....

10. enbay1

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

750 TL gibi , Rough Country 2 inch kitinin aynısı olacak , metal yani. bitince yeni konu açarım
  11. enbay1

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

WK 2 inç için acele etmeyin , bitirebilirsem yerli malı hizmetinize girecek :)

12. enbay1

Grand Cherokee Wj Quadra Trac Ii System

buraya göz atabilirsin Jeep 4x4 Çekiş Sistemlerinin Çalışma Prensipleri youtube'da da güzel video anlatımları var Quadra Drive II , 2005 sonrası WK kasalarda mevcuttur , WJ kasadaki Quadra Drive diye geçiyor http://www.wjjeeps.com/qd_shifter2.jpg
  13. enbay1

Grand Cherokee 3.0 Crd Motor

edindiğim bilgiye göre 2006 - 2011 arası bütün WK 3.0 CRD motorlar aynı ve Mercedes motoru , 2011 den sonra çıkan WK2 kasalardaki İtalyan motoruymuş , zaten yanılmıyorsam Fiat Chrysler'i 2011 yılında satın almış. WK kasalar 2008 yılında sadece görsel makyajlandı diye biliyorum.
  14. enbay1

Grand Cherokee 3.0 Crd Motor

WK Grand Cherokee 3.0 CRD araçlarda malum ilk çıkan 2006 modeller V6 dizel Mercedes motoru mevcut , 2009-2010 gibi bir tarihten sonra çıkanlar İtalyan malı 3.0 dizel motormuş , bu doğru mudur , hangi yıldan itibaren İtalyan motora geçildi , internette bilgi bulamadım. bu İtalyan motorlar 3.1 TD...

15. enbay1

99 Grand Cherokee 4.7 Almak Hata Mı ?

Hangi şehirdesin Bunu da değerlendirebilirsin 2000 Jeep Grand Cherokee 4.7 55.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 428458846
  16. enbay1

Grand Cherokee 4.7 Yükseltme Kiti Iptali (4")

aracın resmini paylaşırsan daha iyi yardımcı oluruz , 1 resim = 1000 kelime, bende orjinalparçalarının bir kısmı mevcut
  17. enbay1

merhaba, bazı yazılarınızdan tecrübeli olduğunu görüyorum , hobi amaçlı mı uğraşıyosunuz yoksa...

merhaba, bazı yazılarınızdan tecrübeli olduğunu görüyorum , hobi amaçlı mı uğraşıyosunuz yoksa tamirhane var mı ? ankarada olduğunu okuyorum. benim 4.7 grand cherokee var , 4 inç takılması için az önce ustaya teslim ettim , keşke sizle daha önce tanışsaydım. ben amatör offroad takılıyorum. ben...

18. enbay1

Zj Sahipleri Dikkat Chrysler'e Can Güvenliğini Ihlalden 150 Milyon Dolar Ceza ...

ZJ ve WJ kasalarda benzin deposu konumu iyi değil. youtube da videolarda mevcut. bu hatayı kapatmak için ihtiyacım olmadığı halde çeki demiri bağlattım , bu uygulamadan haberdar olsaydım , bu bar yeterliymiş. servise soralım bakalım , bi şey çıkar mı ?
  19. enbay1

Subaru Için Mont Blanc Kayak Taşıyıcı

Subaru Foresterdan çıkma Mont Blanc kayak taşıyıcı 400 TL ciddi olarak ilgilenen mesaj atsın

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR