Arama sonuçlarınız

1. KIPÇAK70

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Vahit Bey hayırlı olsun, güle güle kullanın. Buzdolabını 12 voltta nerede dönüştürmeyi düşünüyorsunuz. Maliyeti ne kadar acaba?

2. KIPÇAK70

Meşe'nin Yapımına Başladım

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Levent Beyler ikinize de teşekkür ediyorum. Benim yer sıkıntım var. Onları sokakta yapmaya çalışıyorum. Yerim olsa daha kullanışlı ve estetik yapabilirim. Yapmaya çalıştıklarım başkalarına da yol gösterir inşallah.
  3. KIPÇAK70

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Tv anten altının katlanmış şekli, karavanda az yer kaplaması için. Bir de 65 cm çanağı nerede nasıl taşıyabileceğimi bulabilsem tv işi tamam olacak.

4. KIPÇAK70

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Leven Bey, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.
  5. KIPÇAK70

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Dışarıdan tv izleme.

6. KIPÇAK70

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Anten açı ayarı kolaylık yapılabilmesi için vidalar kelebek somunla değiştirildi.

7. KIPÇAK70

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Tv hem dışarıdan hem hem içeriden izlenebiliyor.
  8. KIPÇAK70

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Anten ve tv foto devam
  9. KIPÇAK70

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Çocuklar televizyon izlemeyi seviyorlar. Aracı almadan önce Saba lcd tv almıştım. Sonra onu iki volta uyarladım. Anten ayağı için bayağı düşündüm. Hem aracın üzerine hem de yerde olacak şekilde ayak yaptım. Yer ayağı katlanabilir. Aynı zamanda taşırken yerden...

10. KIPÇAK70

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Akü yeri foto

11. KIPÇAK70

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Daha önce akü taşıyıcı yapmıştım. Akü maketiyle yerine takdım. fotolar ektedir.
  12. KIPÇAK70

İzlanda (şubat 2015)

Ynt: İzlanda (şubat 2015) Paylaşım için teşekkürler.

13. KIPÇAK70

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Kampanyalı ve indirimli ürünlerden uzak durmaya çalışyorum. Ancak bazen aynı fabrikanın aynı seri ürünleri satıcıdan satıcıya fiyat farkı olabiliyor. Onun da bir pazarlama stratejisi olduğunu düşünüyorum. Bir tanıdığımın beyaz eşya mağazası var. Karavana mini...
  14. KIPÇAK70

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Hüseyin Bey, söyledikleriniz çok doğru. Bilgiler için teşekkür ederim.
  15. KIPÇAK70

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Mehmet Hocam, akü ile ilgili bu sitede yazılanların tamamına yakınını (belki tamamını) okudum. Diğer sitedelerde akü ile ilgili bulabildiklerimi okudum. Akü üreticilerinin sitelerini detaylı şekilde inceledim. Yabancı sitelere de baktım. Ama yabancı dil olmadığı...

16. KIPÇAK70

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Sıcaklık artışında akünün raf ömrü düşüyorsa kullanım ömrü de azalır diye düşünüyorum.
  17. KIPÇAK70

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Bekir Hocam mutlu akünün sayfasındaki bilgi: http://www.mutlu.com.tr/get_content.cfm?id=4 Bilinmesi Gerekenler Özel Şartlara karşı dayanıklılık: Bilinenin aksine yüksek ısı aküye aşırı soğuktan daha fazla zarar verir. Sıra dışı hava şartlarına karşı en iyi...
  18. KIPÇAK70

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Mehmet Hocam, yazdıklarım kulaktan dolma ya da sağdan soldan okuma bilgiler. Kullanım sonucunda öğrendiği tek şey 3*80=240 güneş paneli ve 105 amper agm akü saat 23.00-24.00 gibi bitiyor. Bu durum beni biraz araştırmaya itti. Şuan araştırma aşamasındayım. Büyük...

19. KIPÇAK70

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Bekir Hocam, soğuk havalarda akü az akım verir ama akünün ömrü azalmaz. Akünün ömrü ve verdiği akım 25 dereceden sonraki sıcaklıklarda sıcaklık artışına bağlı olarak azalmaktadır. Akü üreticileri de zaten örn.(http://www.derbyaku.com/tr-TR/Urunler/) 20 derecedeki...
  20. KIPÇAK70

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Akü yerini yapmadan önce sundadan 3 adet 72 amper boyutunda kutu yaptım ve yerleştirdim. Yerinde güzel duruyordu.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri