Arama sonuçlarınız

1. KIPÇAK70

2018 Karavanla Orta Avrupa

Saraybosna'ya giderken yoldan fotolar

2. KIPÇAK70

İlginize teşekkür ediyorum. Hırvatistan geçimini turizmden sağlıyor. Gezdiğimiz yerlerde çevre gerçekten temizdi. Göl kıyısında kesinlikle atık bulamazsın. Plitvice gölleri bir fabrikadan daha fazla gelir getiriyor. Bizim girdiğimiz birinci kapı otoparkında iki binden fazla araç vardı. Gelini...
  3. KIPÇAK70

En son yakıtı Slovenya'da almıştım. Slovenya'da yakıt Bosna Hersek'ten pahalı olduğu için Bosna Hersek'e yetecek kadar aldım. Gece yol alırken arabanın yakıt göstergesinin ışığı yandı. 15-20 km geride petrol istasyonu vardı. İleride var mı bilmiyorum. Yol Kenarındaki ilk park yerinde geceledim...

4. KIPÇAK70

Otopark ücreti araba için saati 6 Kuna karavan için günlük 70 Kuna sanırım gece kalmak yasak. 10 saatten fazla içeride kaldık. 66 Kuna ödedim. Karavan demedim. Ayrılma vakti geldi akşam üzeri ayrıldık. Kaldığımız her dakika para. 10 - 15 dakika kadar gittikten sonra tır park alanında akşam...
  5. KIPÇAK70

1. foto Slovenya'dan diğer fotolar Plitvice göllerine giderken Adriyatik kıyılarından.

6. KIPÇAK70

Gölde suya girmek, balık tutmak, ateş yakmak yasak. Gemiye bir biniş hakkı var. Otobüs de varmış ama biz görmedik otobüse de bir biniş hakkı varmış. 2 ve 3. foto gemiden.

7. KIPÇAK70

Hırvatistan Plitvice göllerine gitmek üzere Venedik'ten saat 11.00 gibi ayrılıyoruz. Bugün 400 km civarı yol alacağım. Dikkatim azaldığı zaman uygun yere arabayı çekip dinleniyor, çayımı kahvemi içip yoluma devam ediyorum. Benim için 400 km fazla değil. Sınır geçişlerinde kontrol yok...
  8. KIPÇAK70

Venedik adalara da gidilecekse 3 günde gezilebilir. Venedik'ten yarın ayrılacağız.
  9. KIPÇAK70

Venedik (Venezia) fotolara devam.

10. KIPÇAK70

Millet para kazanmanın yolunu bulmuş. Venedik maskeler şehri gelenler maske alıyor.

11. KIPÇAK70

Vicenza'dan sonra Venedik'e geliyoruz. Bir gün için kampinge 52 avro ödüyorum. Kamping parası çıkarken ödeniyor. İki cihaz için wifi 2 avro. Biz üç cihazla bağlandık ama dördüncü cihaz bağlanmadı. Venedik'e gidip gelme otobüs bileti kişi başı 3 avro. Otobüs biletleri resepsiyonda satılıyor...
  12. KIPÇAK70

18.00 gibi Verona'dayız Arabayı park ediyorum. Biraz etrafı dolaşıyorum. Arabanın yakına tekrar gelip biraz ayrıldıktan sonra içimde kötü bir his var. Ayrılmıyorum arabayla eski şehre doğru gidiyoruz. Kalenin önüne arabayı park ediyorum. Arabadan 30 metre uzaklaşmadan sivil bir araç polis...

13. KIPÇAK70

Garda gölüne zamansız ulaştık. 03 058 2018 tarihinde Cuma günü akşam gölün etrafındaki her yer çok kalabalıktı. Arabayı park edemedik. Göl kenarında kuzeyden güneye ulaştık. Gölün etrafı kamping alanı ve otopark çok ben uyumak için kampinge girmek istemiyorum. Otoparklarda da yükseklik bariyeri...
  14. KIPÇAK70

İtalya'da Alplerden indikten sayısız tüneller geçiliyor. Gözümüz hem yolda hem yoldaki çeşmede ve çeşmeyi buluyoruz. Yol müsait değil çeşmenin bulunduğu yerden iki kez geçiyorum ancak üçüncü de dönebiliyorum. Saat 18.00 den sonra geldiğimiz için alan boş arabayı yanaştırıp depoyu ve bidonları...
  15. KIPÇAK70

Fotolara devam

16. KIPÇAK70

Avusturya ve İtalya alpleri çok güzeldi. Birkaç gün kalınıp dinlenilmesi gereken yerler ama hem bizim çocuklar durmak istemiyor hem de okuldan çağırıyorlar dolayısıyla kalamıyorum. Avusturya'dan İtalya'ya doğru genelde yol hafif meyilli güzel güzel iniliyor ama biz ücretli yolu kullanmadığımız...
  17. KIPÇAK70

Ücretli yolları kullanmadım. Çok güzel manzaralar gördük. Tıpkı Karadeniz bölgesinde olduğu gibi bulutların üzerindeydik. Bu bulutların üzerinden inerken (Avusturya'dan İtalya'ya giderken) nerede idi tam hatırlamıyorum. 1. viteste inmeme rağmen zaman zaman frene basmak zorunda kaldım...
  18. KIPÇAK70

Son dört fotonun olduğu yol kenarı parkta sabah kahvaltısı yaptık.

19. KIPÇAK70

Münih'i gezmeyi başka bir sefere bırakıp Garda Gölüne gitmek üzere Avusturya'ya doğru yol alıyoruz. Hava yağmurlu Mittenwald yakınlarında akşam oldu ve yol kenarında park yerinde geceledik. Birinci foto gecelediğimiz yol kenarı park Almanya'dan yol manzaraları Almanya-Avusturya...
  20. KIPÇAK70

Münih'te kamp malzemeleri satan marketten Dometic 35CFX W 12-220 volt oto buzdolabı aldım. 739 avro 4447 TL Taxfree belgesini mağazada düzenliyorlar. Arabayla ülkeden çıkılacaksa taxfree işlemleri son AB ülkesinden çıkarken yapılıyor. Biz de işimizi şansa ve (Bulgar Polisine) bırakmayıp...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR