Arama sonuçlarınız

1. KIPÇAK70

Eylül Ayında 2 Haftalık Yunanistan Gezisi

26 Temmuz 2017 tarihinden itibaren Yunanistan'da 10 gün kaldım Atina dahil kamp alanına hiç girmedim. İnsanları rahatsız edecek davranış içinde olmazsanız size karışan yok.

2. KIPÇAK70

Çekme Karavan Yeni Ehliyet

18 Mayıs 1998"den önce e veya d sınıfı ehliyetiniz varsa 750 kg"den daha ağır römorkları çekebilirsiniz. Tabiki ehliyetinizi değiştirmeniz şartıyla. İyi akşamlar.
  3. KIPÇAK70

Izmirden Baltık Ülkeleri Rotasında 17 Ülke 15 Başkent

Anlatımınız ve fotolar çok güzel. Karavanınız hayırlı olsun.

4. KIPÇAK70

3 Haftada Vw Transporter Ile Iskandinavya Gezisi

Geziniz, fotolar güzel. Paylaşımlarınız için teşekkürrler.
  5. KIPÇAK70

Karanımızla Alışma Isınma Gezileri

Karavanınız ve bisikletiniz hayırlı olsun. Gezileriniz çok olsun.

6. KIPÇAK70

2015 De

Güzel bir gezi yazısı paylaşım için teşekkürler Mehmet Bey.

7. KIPÇAK70

Meşe Ile Batum - Tiflis

Devamı elbetteki var. Toparlayıp yazamıyorum. Ayrıca Gürkan-Çiğdem çifti gibi ayrıntılı yazmam da mümkün değil. Biz biraz hızlı geziyoruz. Karavanla aynı yerde iki gün kalmıyoruz. Bu nedenle notlarımı günlük yazamıyorum. Gezimiz Adana'dan başladı. Afyon, Kütahya, Eskişehir, Gebze (Gebze'de...
  8. KIPÇAK70

1 Ayda Gurcistan Temmuz-agustos 2015

Sayın Gürkan Çiğdem çifti sizinle beraber biz de Gürcistan'ı gezdik. Sizin de belirttiğiniz gibi Gürcistan Türkiye'den bile daha güvenli. Paylaşımlar için teşekürler.
  9. KIPÇAK70

1 Ayda Gurcistan Temmuz-agustos 2015

Gürkan Bey ve Çiğdem Hanım, sizinle Borçka Karagöl'de karşılaşmıştık. Bizim zamanımız olmadığı için Gürcistan'da fazla kalamadık. Gezdiğimiz yerler çok güzeldi. Sizin anlatımınız ve fotolar güzel devamını bekliyoruz. Selamlar..

10. KIPÇAK70

14.11.2015 Tarih Yedigöller Gezi

Paylaşım için teşekürler.

11. KIPÇAK70

Ducato Karavanımı Kendim Yapmak Istiyorum. 12,8 M3

Depoyu enine yanlamasına koyacaksanız. dalgakırna gerek yok. Koyarsanız da iyi olur.
  12. KIPÇAK70

Arkaya ranza sistemi yapacaksanız (genelde öyle yapıyorlar) aşağıdaki yatağı mümkün olduğunca zemine yakın yapmak gerekir. Yataklar arasında mümkün olduğunca fazla boşluk olması kullanış açısından önemli. Yataklar arasında 70+70+40=180 cm eder. 40 cm su deposu ve üzerinde bir miktar boşluk...

13. KIPÇAK70

Temiz su deposu polyesterden sağlıklı olmaz diye düşünüyorum. Kromdan (paslanmaz Sac) 1,5*100*200 bir tabaka alsanız büktürüp kendiniz paslanmaz elektrotla kaynatırsanız fazla pahalı olmaz. Hem kullanışlı hem de sağlam olur. Adana'da Arşipel'in (karavan) sahibi Hakkı Bey hem temiz su deposunu...
  14. KIPÇAK70

2016 Temmuz | Karadeniz Gezisi

Yukarıdaki son cümle eksik olmuş. Kars'taki Ani Harabeleri'ni görünce dünya görüşüm değişti olacaktı.
  15. KIPÇAK70

Sizin için mutlaka gidilmesi gereken yerleri belirleyin. Diğerlerini fırsat bulursanız gezersiniz. Örneğin Şavşat Karagöl çok uzak kalıyor. Biz daha önce Hopa'dan Şavşat üzeri Kars'a gitmiştik. Kars'ı beğendik ve yorulmuştuk 1 gün kalacakken 2 gün kaldık. Kars'taki Ani Harabelerini (Büyük...

16. KIPÇAK70

13 yıl önce uno arabamla Adana'dan eşim ve altı aylık kızımla on günlük Doğu Karadeniz'e bir gezi yapmıştık. Öğretmenevlerinde kalmıştık. Çok memnun kaldık. Öğretmenevlerinde rahatlıkla kalabilirsiniz. Karadeniz yağmurlu olduğu için çocukla çadır sıkıntı olur diye düşünüyorum. Bu yaz da...
  17. KIPÇAK70

Kendı Karavanımı Yapmaya Calısıyorum/11.5 M3 Ducato Camper

Yazın tatil, tatil dönüşü de okuldaki işlerin yoğunluğu nedeniyle foruma pek zaman ayıramadım. Onun için bildiğimi paylaşamadım. Aldığınız buzdolabını denersiniz memnun kalırsanız kullanırsınız. Dolap ihtiyacım olmamasına rağmen boyutunu ve üzerindeki tüketim değerini görünce hiç düşünmeden...
  18. KIPÇAK70

Buzdolabı için, 800 ya da 1000 watt tam sinüs ya da 1200 watt modifiye sinüs inverter işinizi görür. Tezgah altı buzdolapları modifiye sinüs inverterle etiketinde yazan değerin neredeyse iki katı akım çekiyor. Beko, Arçelik ve esco'yu denedim. Esco buzdolabının boyutunu küçültürken yalıtımını da...

19. KIPÇAK70

Kolay gelsin, güzel gidiyor. Kullanım tecrübelerime göre buzdolabı yanlış seçim. Adana'da yaz sıcağından esco buzdolabı güneşin olduğu saatlerde akşama kadar hiç durmadı. Aşırı derecede ısındı. Durmadığı için de sürekli akım çekti dolasıyla akü hiç dolmadı.
  20. KIPÇAK70

İyi çalışmalar Alpay öğretmenim. Sizi cesaretinizden dolayı sizi kutluyorum. Siz ilk mesajı yazdığınızda kendi yaptığım karavanımla geziyordum. Okuldaki işlerden dolayı foruma giremedim. Yazınızı yeni gördüm. Aracınızı yaparken kapalı yeriniz yoksa ve zaman sıkıntınız varsa estetik yönden geri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR