Arama sonuçlarınız

1. KIPÇAK70

Meşe Ile Batum - Tiflis

Gürkan-Çiğdem çifti sizinle tanıştığımıza biz de memnun olduk. Verdiğiniz bilgiler sayesinde hem Batum'da hem de Tiflis'te gezerken hiç zorluk çekmedik. Belinenin içinde internet vardı herhalde magti de yoktu diye biliyorum. Beline de Batum da bile çekmiyordu. Ayrıca biz Batum'yken babanız...

2. KIPÇAK70

Meşe Ile Batum - Tiflis

ÖZGÜRLÜK KÖPRÜSÜ
  3. KIPÇAK70

Meşe Ile Batum - Tiflis

Fotoğraf makinesını unuttuğum için kendi çektiğim fotoları yükleyemiyorum. Diğer makine ve cep telefonlarıyla çekilen fotolar. Bizim ufaklık.

4. KIPÇAK70

Meşe Ile Batum - Tiflis

Tiflis'ten görüntüler
  5. KIPÇAK70

Meşe Ile Batum - Tiflis

TİFLİS MALL'daki Carfur'dan alış veriş yatıktan sonra sıra şehri gezmeye geldi. Şehre gitmek için Taksi, dolmuş ve otobüs var. Taksi ile 10 Lari'ye Rustaveli caddesine götürmesi konusunda sıkı bir pazarlıkla anlaştık. TİSLİS MALL'dan Rustaveli Caddesine Türkiye'de olsa 35-40 Tl den aşağı taksi...

6. KIPÇAK70

Meşe Ile Batum - Tiflis

Değerli GEZENBİLİR okurları, Ağustos 2015’te Batum ve Tiflis’e MEŞE ile Adana’dan gidip geldik. 24-25 Ağustos geçeside Borçka Karagöl’deydik. Karagöl’de Çiğdem – Gürkan çiftiyle tanıştık. Onlar da Gürcistan’dan geliyorlarmış. Gürcistan’da konaklayacak yer ve iletişim konusunda bilgiler aldım...

7. KIPÇAK70

İsuzu Urban Midibüs Otokaravan Dönüşümü

Ynt: İsuzu Urban Midibüs Otokaravan Dönüşümü Aracınız hayırlı olsun.
  8. KIPÇAK70

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Gönlünüze göre gezmeniz dileğiyle.
  9. KIPÇAK70

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Vahit Bey akünüz ve ocağınız hayırlı olsun güle güle kullanın.

10. KIPÇAK70

Meşe'nin Yapımına Başladım

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Mobil klima aldım. Klimanın montajıyla uğraşıyorum. Akü sorunum vardı. Sorun giderildi. Bitirince bilgi ve foto paylaşacağım. İyi geceler.

11. KIPÇAK70

Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Hayırlı olsun, güzel ve mutlu geziler diliyorum.
  12. KIPÇAK70

Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum

Ynt: Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum Kolay gelsin. Devamını ve açıklamarınızı bekliyoruz.

13. KIPÇAK70

Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Hakkı Bey döşemeleriniz güzel gözüküyor. Yardımım olduysa kendimi kendimi mutlu hissediyorum. İhtiyaç olursa yine seve seve gelirim Hakkı Bey. Artık sırada ruhsat işi var. Size Kolaylıklar diliyorum.
  14. KIPÇAK70

Izmirden Nemruta (gezi Basladi)

Ynt: Izmirden Nemruta (gezi Basladi) Gönlünüze göre gezi olması dileğiyle.
  15. KIPÇAK70

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Hayırlı olsun güle güle kullanın.

16. KIPÇAK70

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Sayın Aka, güneş paneliyle ilgili okuduğum yazınının birisinin linki: www.elektropazar.com/ozsolar.htm diğerlerini nerede okuduğumu henüz bulamadım. Okuduğum yazıların birinde 12 volt için voc değeri 21 volt yazıyordu diye hatırlıyorum. Diğer yazıları...
  17. KIPÇAK70

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Sayın Aka, edebiyat öğretmeniyim. En az bilginimin olduğu konu elektrik ve elektroniktir. Güneş enerji panelleri konusunda çok fazla bilgim yok. Ancak karavanımdaki 105 amper akü yetmeyince aküler konusunda paneller konusunda internet ortamında epeyce...
  18. KIPÇAK70

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Alpaslan Bey iyivdilekleriniz için çok teşekkür ederim.

19. KIPÇAK70

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Yücel Bey, Kağan Bey, Vahit Bey, Mehmet Hocam, Haşmet Bey, teşekkür ediyorum. Mehmet Hocam, havalar ısınınca ben de yerimde duramaz oldum. Onun için birşeyler yapmaya çalışıyorum. Haşmet Bey sölediklerinizi düşünmedim değil. Aracın üzerinde çanağı yatırıp...
  20. KIPÇAK70

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Vahit Bey, aldığınız güneş panellerinin özellikleri kısmındaki açıklamalarda (açık voltaj gerilimi) Voc inşallah 21 volt ve üzeridir. Değilse bir daha düşünün. 12 voltluk sitemlerde 21 voltun altındaki; 24 voltluk sitemlerde 42 voltun altındaki Voc...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR