Arama sonuçlarınız

1. KIPÇAK70

Meşe'nin Yapımına Başladım

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Arabamdaki 72 amper inci aküyü koydum. Yerine tam oturdu.

2. KIPÇAK70

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Hurdacıdan 15 TL'ye 60 cm uzunluğunda 5 adet köşebent aldım.
  3. KIPÇAK70

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Karavanımdaki 105 amper varta agm akünün yazın yetmediğini kullanım sırasında öğrendim. Hem Gezenbilir'deki hem de diğer kaynaklardaki akü ve akü kullanımı ile ilgili bilgilerin birçoğunu okudum. Akü firmaları 20-25 derece sıcaklıklarda akünün verimli ve uzun...

4. KIPÇAK70

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Daha önce ısıtıcı takdığımı yazmıştım. Biraz geç oldu ama ısıtıcının alttan fotolarını ektedir.
  5. KIPÇAK70

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız Semih Bey, önce kolay gelsin. Sonra ısıtıcınız hayırlı olsun. Isıtıcının yakıtını araç deposundan almayı neden düşünmediniz. Ayrıca ısıtıcının yakıt pompası sessiz ortamda rahatsız edecek şekilde (tık tık) ses yapıyor. En azından...

6. KIPÇAK70

Meşe İle Göller Yöresi, Ege, Çanakkale Amasra

Ynt: Meşe İle Göller Yöresi, Ege, Çanakkale Amasra Mehmet Bey, gezmek güzel gezdiğimiz yerleri fotoğraflala da olsa hatırlamak da güzel oluyor. Selamlamlar.

7. KIPÇAK70

-17.5 Derece...

Ynt: -17.5 Derece... Paylaşım için teşekkürler.
  8. KIPÇAK70

Araba İle Avrupa Turumuz

Ynt: Araba İle Avrupa Turumuz Kerem Bey, anlatımınız ve paylaşımlarınız çok güzel. Gitmek isteyenleri cesaretlendiriyorsunuz.
  9. KIPÇAK70

B. K.deniz Gezimiz. Dağ-orman-dere-şelale-göl-kanyon-longöz-fiyord-mağara Fotoları

Ynt: B. K.deniz Gezimiz. Dağ-orman-dere-şelale-göl-kanyon-longöz-fiyord-mağara Fotoları Paylaşımlarınız için teşekkürler. Diğer yazılarınızı da sonuna kadar takip ettim.

10. KIPÇAK70

Ynt: Meşe İle Göller Yöresi, Ege, Çanakkale Amasra Tavşan Adası'nda 50-60 tane tavşan varmış. Çıplak gözle göremedim. Özellikle yazın hayvanlar bitki yapraklarında oluşan nem ve çiğden su ihtiyacını karşılıyormuş.

11. KIPÇAK70

Ynt: Meşe İle Göller Yöresi, Ege, Çanakkale Amasra Amasra fotolara devam.
  12. KIPÇAK70

Ynt: Meşe İle Göller Yöresi, Ege, Çanakkale Amasra Amasra çok güzel bir yer ama yaz mevsiminde çok kalabalıktı. Şehir insan ve araba trafiğini kaldırmıyor. Amasra deyince Fatih Sultan Mehmed'i anmamak olmaz.

13. KIPÇAK70

Ynt: Meşe İle Göller Yöresi, Ege, Çanakkale Amasra Gültekin Bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Zamanım olmadığı için devamını bir türlü ekleyemiyorum. Yeni yılda umutlarınızın gerçekleşmesi dileğiyle. Ben de Adana'da selamlar gönderiyorum.
  14. KIPÇAK70

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Yücel Bey, ismnizi yanlış yazdım özür dilerim.
  15. KIPÇAK70

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Yusuf Bey, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. 2015'in umutlarımızın gerçekleştiği bir yıl olması dileğiyle.

16. KIPÇAK70

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Arşipel'i yapan Hakkı Bey, sağaolsun İstanbul'dan aldı. Yenisi 1200 TL civarı iken ben 600 TL ye aldım. montajını kendim yaptım.
  17. KIPÇAK70

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Elektirik tüketimi yok denecek kadar az. Çalışmaya başlarken buji ısıtıyor o zaman ve kapatıken de bujiyi temizliyor o zaman fazla akım çekiyor. Saat 01.00'de 105 amper yaşam aküsü 12.3 volt idi. Sabah uyandığımda yine aynı voltajdaydı.
  18. KIPÇAK70

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Vahit Bey, ben ikinci el (ismini yanlış yazabilirim) eperşapır düşük olan modeli (D2) olabilir. Isıtması yeterli yılbaşında deniz kenarında deneme fırsatım oldu. Sabaha kadar çalıştırdım. Derecesi yarıdan azdı çocuklar çok sıcak olduğunu söyleyince derecesini...

19. KIPÇAK70

Kafa Nereye Biz Oraya, 58 Günde Kütahya-salihli-didim-milas-bodrum-marmaris-datça-fethiye-denizli-af

Ynt: Kafa Nereye Biz Oraya, 58 Günde Kütahya-salihli-didim-milas-bodrum-marmaris-datça-fethiye-denizli-afyon-esk. Mehmet Bey, torununuzla nice mutlu yıllara. Anlatım, foto ve bilgilendirme güzel.
  20. KIPÇAK70

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Hayırlı olsun, kolay gelsin.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri