Arama sonuçlarınız

1. wankel

Kendi Karavanını Yapanlar; Kandıralı

Ana hatlarıyla mobilya kesimlerini tamamladığım için kesimlerimi kaplamaya vermek için aracı tekrar boşalttım. Kaplama öncesindeki mobilya kesimlerimden fotolar

2. wankel

Mutfak tezgahı için bir şablon oluşturdum. Fotoda evye kenarda ilaretli ancak daha sonrasında evyeyi sola doğru yaklaşok 20 cm kadar kaydırdım ancak foto almamışım malesesf
  3. wankel

Ranza akt kısmı ve su deposunun önünü de kapattım

4. wankel

Hadi dön geri mutfak kısmına raf ve dolap yapmaya
  5. wankel

Sol yan dolaplara bir de alt raf ekleyip ufaktan elektrik tesisatı işlerine başladım

6. wankel

Devam

7. wankel

Sol yan üst kabin dolaplarına başladım
  8. wankel

Sürücü kısmı üst dolap çerçevesine başladım
  9. wankel

Devam

10. wankel

Mutfak kısmının şablonunu hazırladım ve banyo kısmının giderlerini nihayet araç dışına çıkarabildim

11. wankel

Banyo kısmındaki evye ve duş giderlerinin siyah atık tankına olan bağlantı hazırlıklarını tamamladım
  12. wankel

Devam

13. wankel

Yapılan işleri raporlamayalı biraz vakit geçti ancak imalata devam ediyorum inşallah. Birikmiş fasılları aktarayım istedim. Mutfak atık deposunu bağladım
  14. wankel

Inşaallah Karavan Hayellerim Gerçek Olacak

darısı başımıza inşallah.
  15. wankel

Inşaallah Karavan Hayellerim Gerçek Olacak

hocam kıskandırıyorsun beni. bu aralar maşallahın var işleri hızlandırdın. elektrik için bahsettiğin normal evlerde kullanılan otomatik sigortalardan kullanabilirsin. sigortaların amper değeri senin tesisatına uygun olduğu müddetçe türünün önemi yok.

16. wankel

doğrudur tabiki ısınan hava yükselir elbetteki. ancak şofbenin baca çıkışı hermetik baca diye tabir edilen türden. yani şofbenden çıkan atık gazlar bir fan yardımı ile dışarı atılmakta. ve ayrıca şofben içerisindeki gazı yakacak atmosferik hava da yine baca yardımı ile dış ortamdan alınmakta...
  17. wankel

Dün atık su depoları araca asıldı. Yarın veya bir sonraki güne inşallah bağlantıları da bitmiş olacak.
  18. wankel

abi şu an henüz yalıtım işine başlamadığım için buzdolabının arkasında yalıtım yok. iş planıma göre tüm mobilya işleri ve elektrik, tesisat işlerini araç içerisinde oluşturduğum kompartmanlara göre döşedikten sonra bağlantı ayakları sabit kalacak ve mobilya aksamını kaplama yapılması için son...

19. wankel

Fizik kurallarınca su almaması lazım. Soğuk günlerde içerden müdahele şansım var nasıl olsa
  20. wankel

akşama doğru tesisat malzemelerinin bağlantı parçalarını aramaya çıkmadan evvel temiz su dolum ağzını hallediverdim. yarın kısmet olursa sıhhi tesisatın ana unsurlarını döşemeye başlarım diye niyetleniyorum. kısmet olursa yarın gece yine görüşmek üzere inşallah. bu gecelik bu kadar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri