Arama sonuçlarınız

1. velmas75

2017 Mayis Sonu Karadenİz Turu;

Arkadaşlar Merhaba, Mayıs sonu gibi Doğu Karadenize kadar uzanacak bir yolculuğu çekme Karavanla yapacağım.. Marmara bölgesinde bir hafta dolaşıp, Bursa veya Sakarya dan beraber yola revan olabileceğim KARAVANLI Yol arkadaşı (ları) arıyorum.. Ben şu an yalnızım. Yolda Allah ras getire..

2. velmas75

Duşta Sıcak Su Için Musluk Üstü Şofben

Güneş enerji paneli veya elektrikli ıssıtıcı varsa tabiki sıcak su var. Kampın nufusu belediye olmaya yetmemiş :)
  3. velmas75

Duşta Sıcak Su Için Musluk Üstü Şofben

Bende sorunun cevabını merak ediyorum.. Çünkü bunun benzeri bir şey taktırmak istemiştim..

4. velmas75

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Arkadaşlar, Sanal dolaşırken yolum buraya düştü. Gelen kimdir diye merak edenler için, bende kendimi tanıtayım demi.. ;) Doğayı sadece seven değil, doğanın dilinide bilen biriyim. Hep sorarım kendi kendime, Rabbim beni doğada bir bitki olarak yaratmış olmasın! Birde Kuzey Doğu Anadolu...
  5. velmas75

Karavanda Seyahat Edecek Kişi Sayısı

Arkadaşlar merhaba, Nisan sonu Kısmet olursa Hollanda dan Karavanla yola çıkıyorum. Kapıkule den giriş, Karadeniz boyu Ardahan Posofa kadar gidecem.. Aynı güzargahı kullanarak tur yapmak isteyen varsa, ekip oluşturabiliriz. Veya bana 5 - 15 Mayıs tarihleri arası ( Tam gününü TR ye girince...

6. velmas75

Yurtdışından 750 kg. ve Altı Ağırlıklarda Çekme Karavan Getirilebilir mi?

Söz konusu ettiğiniz arkadaş, İthal etmiş... Yani sıfır araç işlemi yaptırmış.. Bir cümlemde, sıradan vatandaş yurt dışından araç alabilirmi bilmiyorum. diye geçiyor.. Demek ki oluyormuş.. Tüzel kişiliğe gerek yokmuş... Öğrenmiş olduk...

7. velmas75

Arkadaşım, TC vatandaşı yurt içinde ikamet ediyorsa, Kapıkuleden çıkıp bir karavan alıp ertesi gün yurda sokamaz. Yine TC vatandaşlığı olup, Herhangi bir ülke vatandaşlığına sahip ise Türkiyede oturuyorsa, bu kişi bir gün kapıkuleden çıkıp bir araç veya karavan alıp yurda sokabilir. Yalnız...
  8. velmas75

Yurtdışından Çekme Karavan Almak Nasıldır ?

Merhaba arkadaşım, Almanyaya gelmenize gere kyok bi defa.. Gelmek isterseniz de ağa keyfniz bilir. Gümürklerimizde muhalesef Caracanlar Taşıt olarak işleniyor sisteme. İthal edebilmek için taşıt muamelesine tabi tutulacağı anlamına geliyor... Gümrük vergisi KDV + ÖTV si de olabilir...
  9. velmas75

Arkadaşlar merhaba, Yorumları okuyunca gerçekten üzüldüm. Nedeni, hiç kimse yasal prosödürden bahs etmemiş. Gümrük mevzuatını tek bir kişi açıklayamamış. Fakat işin hilabazlığına kafası çeken çok olmuş!!! Arkadaşlar , türkiye hala eski Kominist ülkelerinde görülen kokuşmuş mevzuatları...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,790
Kaydolan Son Üyemiz
osmanecrin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri