Arama sonuçlarınız

1. dogan124

Ukkf - Gezenbilir Tek Forum Olarak Burada Birleşiyoruz

Ynt: UKKF-K........... - Gezenbilir Tek Forum Olarak Burada Birleşiyoruz İçinde ciddi özveriler olan çok önemli bir karar alındığını düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Doğan Böncü

2. dogan124

Benim Karavanım; airboat (Seyfettin Hoca)

Ynt: Benim Karavanım; airboat (Seyfettin Hoca) Seyfettin Hocam, Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Resimleri bekliyoruz... Selamlar, Doğan
  3. dogan124

Kutupların Ters Takılması (Şebeke Elektriğinde)

Ynt: Kutupların Ters Takılması (Şebeke Elektriğinde) Ferhat Bey 30 sn içinde pişti yaptınız...

4. dogan124

Kutupların Ters Takılması (Şebeke Elektriğinde)

Ynt: Kutupların Ters Takılması (Şebeke Elektriğinde) Sayın Yuğun, Pratikde karavan cihazları içinde kutuplamaya hassas bir cihaz bulunmuyor o yüzden bunu bir problem olarak görmenize gerek yok. Yapmanız gereken tek şey 220 volt girişinde çift sigorta kullanarak hem faz hem de notrü sigortadan...
  5. dogan124

Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124)

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) Uğur Bey sorunuz cahilce değil. Aslında çekme karavanlarla ilgili en kritik konu bu ruhsat ve 750 kg ağırlık sınırı. Bu konuda sayın Tifa'nın çok güzel bir anlatımı var. 4 Farklı senaryo ile durumu açıklamış...

6. dogan124

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) Uğur Bey Merhaba, Karavan sahibi olma kararınızdan dolayı sizi kutluyorum. Türkiye'deki karavancıların sayısı ne kadar fazla olursa karavancılık da bir o kadar kolay ve keyifli olacaktır. İnşallah siz de en kısa sürede karavan...

7. dogan124

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) Sevgili Seyfettin Ağabey, Sipariş ettiğiniz karavan planını inceledeim.(sanırım bu : http://www.glen-l.com/campers/juniper.html) İlk dikkatimi çeken karavanın 240 cm'ye yaklaşan genişiliği oldu. Planda belki tadilat...
  8. dogan124

Hermatik Soba Montajı

Ynt: Hermatik Soba Montajı Şenol Bey, Sobanızın sorunsuz çalışmasına çok sevindim. Güzel günlerde kullanın. Selamlar, Doğan
  9. dogan124

Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz?

Ynt: Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz? Bilge Bey, Şu an için çok sıkı bir denetim yok ama kimse bu işin garantisini veremez. Sizin için en güvenlisi şase etiketinde 750 kg'ı geçmeyen bir karavan almak gibi görünüyor. Römork çekmek için ek bir evrak nedir bilmiyorum...

10. dogan124

Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz?

Ynt: Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz? Bilge Bey, Volvo c30 d2 nin çekme kapasitesi Türkiye web sitesinde 650 kg. olarak verilmiş. Türkiye'deki bayiler bu işlerden uzak oldukları için verdikleri değerin (Eğer o da doğruysa) frensiz römork çekme kapasitesi olduğunu da...

11. dogan124

Ankara'da Çeki Demiri Firmaları İçin Yardım ?

Ynt: Ankara'da Çeki Demiri Firmaları İçin Yardım ? Sayın tornado57, Ankara'da çeki demiri için en deneyimli firma Hazelser'dir. Firma sahibi Ali Rıza Özcan Bey'dir. Yeri Ostim'dedir. Telefon :+90 312 3546429 1182 (eski 12) Sokak No: 16 OSTİM OSB Kolay gelsin Doğan
  12. dogan124

Hermatik Soba Montajı

Ynt: Hermatik Soba Montajı Şenol Bey, Karavanınız tasarımı ve işçiliği oldukça nitelikli görünüyor. Sizi tebrik ediyorum. Soba konusunda emniyeti elden bırakmayın, düzenli kullanıma geçmeden yeterince deneme yaptığınızdan emin olun. Baca sistemi ayara gelinceye kadar biraz çalışma gerekmişti...

13. dogan124

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) Cevher Gözlerinden öpüyorum. Selamlar, Doğan
  14. dogan124

Karavana Gaz Sobası Montajı

Ynt: Karavana Gaz Sobası Montajı Şenol Bey, Tepsinin derinliği 4 cm kadar. Altına yerleştirdiğim conta parçası ile karavanın dışına doğru yaklaşık 5 cm'lik bir çıkma oluştu. Selamlar, Doğan
  15. dogan124

Çeki Aracı Tavsiyesi?

Ynt: Çeki Aracı Tavsiyesi? Sayın Ejrin, Çok ideal bir karavan çekme aracınız var. Bu araç özellikle anavatanı İngiltere'de karavancılar arasında popüler. Keyifli geziler diliyorum. Selamlar, Doğan.

16. dogan124

Samsun Karavan Parkı

Ynt: Samsun Karavan Parkı Geçen yaz Bandırma vapurunu gezmek için karavanlarımızı bu kampingin önüne parketmiştik. Temiz ve bakımlı bir yere benziyordu. Kamp bölgesi çitlerle çevriliydi ve kapısında güvenlik görevlisi vardı. Kampın içinden plaja geçilebiliyordu. Karavanların koyulduğu yerler...
  17. dogan124

750 kg. ve Üzeri Çekme Karavanlarda Ruhsat Sorunu?

Ynt: 750 kg. ve Üzeri Çekme Karavanlarda Ruhsat Sorunu? a) Hususi otomobiller ile bunların her türlü römorkları ilk 3 yaş sonunda ve devamında her 2 yılda bir, Yönetmelikde bu hüküm varken nasıl yılda bir muaye istiyorlar ben de anlamadım. Başka bir yasal metni referans veriyorlar mı acaba?
  18. dogan124

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) Cevher Bey, İnşallah güzel bir karavanınız olur ve keyiflil gezilerde kullanırsınız. Selamlar, Doğan

19. dogan124

Karavan 220 Volt Elektrik Giriş Fişi

Ynt: Karavan 220 Volt Elektrik Giriş Fişi Sayın Buralpdi, Karavana 220 volt elektrik girişi için kullanılanstandart fiş ve priz resimlerini aşağıda veriyorum: Karavan sabit prizi:
  20. dogan124

Çeki Aracı Tavsiyesi?

Ynt: Çeki Aracı Tavsiyesi? Mehmet Bey, Dacia MCV 1,5 diesel 68 Hp için çekme kapasitesi 1300 kg olarak verilmiş. Aracın motor gücüne bakıldığında bu değeri kısa oranlı şanzumanı sayesinde aldığı anlaşılıyor. Yüklü olarak 1000 kg'ı geçmeyen bir karavanı sorunsuz çekebileceğinizi düşünüyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,790
Kaydolan Son Üyemiz
osmanecrin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri